Sizce bu yatak odası takımı nasıl?

Bence de ona bakarak bir sürü model var, biraz daha araştır benim fikrim..

Bence hoş duruyor ama sürgülü kapa sanırım tavsiye etmem bende kullanıyorum kapaklar yerinden çıkıyor.

arkadaslar benım şu anda bütçeme uygun olan bu tarz modeller açıkcası.
yoksa dedıgınız gıbı cok guzel modeller var. sanırım cok kötü bi model hiç kımse begenmedı

Aslında bütçene uygun birkaç model daha koysaydın onların arasından seçim yapsak daha iyi olurdu.tek bir model beğendim beğenmedim pek sağlıklı bir seçim olmuyor.çünkü herkes kendi zevkini söylüyor.evet çok güzel modeller var ama önemli olan senin bütçen kadar en güzel modeli seçmek.ama şu beyaz makyaj masası sürgülü modeller varya bence ondan alma.çünkü her üç evin birinde ondan var.burda bile enaz 10 tane görürsün.eğer tek bu seçenek varsa bence çok kötü değil.halıyla perdeyle renk katar daha güzelleştirirsin.ama ucuz olacak diye sağlam olmayan mal alma ilk seneden pişman olursun.

arkadaslar benım şu anda bütçeme uygun olan bu tarz modeller açıkcası.
yoksa dedıgınız gıbı cok guzel modeller var. sanırım cok kötü bi model hiç kımse begenmedı

canım sorması ayıp ne kadar bu takım yani bütçen nedir nerde oturuyorsun

1.500 tl fiyatı arkadaslar. Ben bu takımı uzun süre kullanmak icin almıyorum 5 sene beni idare etsin yeter. Zaten kirada oturuyorum çok da kaliteli bişey almak hiç işime gelmiyor açıkcası. Esım bu modeli begendi. Almayı dusundugumuz magazada cektık fotografı katalogdan.

katalog çekimlerinde hoş durmamış olabilir ama halı perde yatak örtüsüyle güzel olacaktır fiyatı uygunmuş yani 1 500 liraya iyi bir takım gerçeği söylemek gerekirse

Bunu kuzenım alıcak canım benım hosuma gıttı.istanbul içine ücretsiz kurulum fiyatı 1780 şuan kampanyadaymış.

Eklentiler

• $beyaz_papatya_yatak_odasi_son.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 74
eşim siparişi vermiş ama ben gidip iptal ettirdim arkadaslar hiç içime sinmemişti zaten. Biraz daha bütçe ayırıp daha güzel bir model alabilirim diye düsünüyorum. Gösterdıgınız modeller guzelmıs begendım yalnız asla kapaklı olmamalı tercihim sürgülü yerim müsait degil odam ufak. Bana en uygunu 5 kapılı dolap ebatında olmalı en fazla 2.30 cm... Sürgülü standart dolaplar 2.45 oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…