Sizce bune

busel27

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
33
1
6
26
Merhaba kizlar resim için kusura bakmayin ben 2 aydır 15 günde bir adet oluyorum bu ayın başında yine adet oldum dün de benden yine bı kan geldi ben sandm adet oldum ama dünden belli kanamam yok bizde gebelik düşünüyoruz ama adetim düzensiz ben anlam veremedim sizce bu kanama ne

Son düzenleyen: Moderatör:
çok iğrenç yaa insanlar neden kanlı bir peçete görmek zorunda ki?
o zaman forumda bu konu başlıklarına girmeyeceksin ne kadar hadsiz insanlarsınız gebelik isteyen insanlar ne gibi sorular sorabilir başka asıl igrenç olanda sizsiniz

o zaman forumda bu konu başlıklarına girmeyeceksin ne kadar hadsiz insanlarsınız gebelik isteyen insanlar ne gibi sorular sorabilir başka asıl igrenç olanda sizsiniz
Yasak hanımefendi yazarak da anlatabilirsiniz, kaldırılacak zaten görüntü.

Hanımefendi kahverengi lekelenme derseniz anlar insanlar. Bu resimler gerçekten rahatsız edici. En azından başlığa kirli peçete ekliyorum diye yazın ki kimse igrenmesin.

Böyle görüntüleri paylaşamazsınız yasak, sizin oranızdan çıkan şeyleri görmek zorunda değiliz. Gidin doktora gösterin ille birisine gösterecekseniz

birincisi: bu görseller bu sitede yasak. yasak olan bir şeyi ekleyemezsiniz önce kayıt olduğunuz sitenin kurallarını okuyup neye kayıt olduğunuzu iyi bilin. gerçi siz "okudum, anladım." a okumadan basan kısımdasınızdır kesin çok normal
ikincisi: insanların midesi hassas değil veya da olabilir bu sizi hiç ilgilendirmez ama şunu iyi bilin bu görsel gerçekten iğrenç bir görsel
üçüncüsü: hadsiz sizsiniz.

size söylenmeyen bir şeye bu şekilde müdahil oluyorsanız buna da bizim oralarda başka şey söylenir ama terbiyem size ağır gelir söyelemeye bile değmez.

o zaman girip bakmayacaksınız zaten uyarmış ve görseli eklemiş.
hanımefendi, başlıkta "bu konuda kanlı bir peçete görseli var" gibi bir uyarı yazılmış mı? nasıl anlayacağım girip bakmadan vahiy mi inecek bana? telefondan değil bilgisayardan giriyorum koca bir ekrandan bakınca dan diye karşıma çıkıyor bunu engelleyecek nasıl bir uyarı var söyler misiniz?

Bence çok iğrenç kişiye özgü ve özel kalması gereken birşey sizce neye benziyor? Pisliğinizi paylaşmaktan ne zaman utanacaksınız acaba?

çok ağlıyorsun çocuk gibi terbiyen olsa karşındaki kibarca kusura bakmayın demiş igrençsiniz demezsin birde upuzun yazmış vaktimi ayırıp okumaya bile tenezzül etmem.

çok ağlıyorsun çocuk gibi terbiyen olsa karşındaki kibarca kusura bakmayın demiş igrençsiniz demezsin birde upuzun yazmış vaktimi ayırıp okumaya bile tenezzül etmem.
bu kadar uzun yazıp bana ‘vaktimi ayırıp okumaya tenezzül etmem’ demeniz ironi olmuş biraz :) değersiz vaktinizi tiktok'ta slide edip üstünüze vazife olmayan şeylere harcayabilirsiniz tabii sizde haklısınız

hmm tanımadığı insanı aşagılamaya çalışan kibirli insan müsveddesi tiktok senin gibiler yorum yapıp moraş bozmak için kullanır

hmm tanımadığı insanı aşagılamaya çalışan kibirli insan müsveddesi tiktok senin gibiler yorum yapıp moraş bozmak için kullanır
hmmm yok siz daha iyi bilirsiniz aslında insanları aşağılamayı.. mesela hadsiz diyerek ya da kişiye iğrenç diyerek. ama yok bu üslup sizin günlük modunuzsa, çevreniz bayağı yoruluyordur, yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…