• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bunlar normal mi ?

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
mrb kizlar...
ya bu aralar kafami bazi seyler kurcalior...bi senelik bi erkek arkadasim war, ciddiyiz cok sükür...ama bazi huylari garibime gidiyor..
misal bende onun mail sifreleri fln var, hatta hotmail bile....bnmkide onda, o verince bende verdim ve sakinacak biseyim de yok...bir gün onun mailine bi arkadaslik sitesine kayit oldugunu gördüm, kullanici ismi ve parolasi da yaziyordu bu mailde...girdim bu siteye, sahte isimle kendine bi hesab acmis, kendi resmi var ve baska kari kizin resmine tiklamis...begendim begenmedim idare eder gibisinde sIklar var ve sadece ikisine idare eder tiklamis, digerleri hep begendim...ve bu sitede de karsi cinsten arkadaslar en fazla kac km uzakliktan olsun, 30 mi 50 mi yaziyordu benimki 50 isaretlemis! ben bunlari görünce sinir oldum, beni ararken cikmadim teline cünki cok cok sinirliydim..sonra yatisinca ciktim ve bunun hic de hos birsey olmadigini, kendine yakistiramadigimi ve eger gözü disardaysa bana umut vermemesini söyledim...agladi sizladi, ellerim kirilsaydi da girmeseydim dedi...ben sadece o kizlarin profillerine baktim, orda yazi yazio bazilari profillerine, onlari okuodum dio...senin de görmende bisakinca bulmadigim icin sifremi silmedim dio...neyse o günden beri birdaha bu tür mailler gelmedi ama ne malum baska mail acip ta yapmadigi...güvenimi zedeledi ve dün tartisma konusu olunca da bunu ona söyledim...

biirde baska bi mevzu daha var, aklimdan cikmio...bnu da onla konusdum ama inkar edio tabii...
durup duruken bna söz verdi, sana bir takim alicam diye. büyük büyük anlatiordu siparisi verdim falan diye..bende ne gerek var ya benim cok var giysim alma dedim...yok alicam dedi siparisi verdim yengemin adresine gelicek cünki eve gelirse bizmkiler laf söler dedi...bir iki ay sonra siparis gelmedi hmm fln dedi...sonra da bu mevzuyu birdaha acmadi...5 ay gecti bende dedim ki, neden böyle bir seye gerek duyuyorsun ki ben senden öyle birsey istemedim kendim de alirim ama lütfen yerine getrmiycen seyler icin söz verip te bana umut verme dedim..beyfendi bu sefr dio ki "canm ben siparis gelmedi sinir oldum, sonra kendimiz bakariz diye düsündüm magzada" bi insan bu kadarmi kuyruklu yalan söylerrr ya, ya neden böle sölemeye gerek duyyo anlamiorum...niye kandrio ki, hem ben ondan birsey bile istemedimakannehir

Aldatma var ortada.

Yol yakınken ayrılıp kendi yolunuzu çizin.

Hem yalan huyu da var. Bariz belli.

Kendinize yazık,zamanınıza yazık.

Normal mi diye sormuşsunuz ya hani, hiç normal değil malesef ki

Ay,yok uzak dur sen ondan !...İlk anlattığınız durum karşısında zaten bitmiş olmalıydı.kötükedihüso

sanırım 1 sene birini tanımak için gayet yeterl
ilişkinizde zedeleyici bir takım olaylar yaşanmış ve güveniniz sarsılmış yalanlar üzerine kurulan bir ilişki uzun süre devam edemez şuan bir şekilde bunları yok saymışsınız ama ilerde sevginiz eskisi gibi olmadığında bu durum dayanılmaz bir hal alabilir
ilişkinizi bir müddet askıya alıp gözden geçirebilirsiniz...

canım bence yol yakınken ayrıl evet ayrıl demesi kolay ama senin iyiliğin için yalan söyleyen ve palavra atan adamdan eş olmaz nişanlı bile deilsin ayrılman kolay olur sana daha iyi değer verecek ve yalan söylemeyecek çok insan çıkar karşına merak etme canım gerçekten ve o insan için sakın canını üzme derim benyerimseniben

erkek arkadaşını tanımıyoruz tabi ama bana pek sağlıklı gelmedi hareketleri.ilerde daha fazla sıkıntıya yol açabileceği için iyice düşün derim

1.olay aldatma 2.olay garipliğin ta kendisi bence düşünmenizde fayda var direkt ayrılın diyemem ona siz karar verin

2. olay sana sirin gozukmek icin hediye aldım yalanını uydurmus olabilir ee olmayınca ve sen soruncada bu sekilde donmus

hic hos seyler degil
en basta yalan dolan var isin icinde ve benim hayatta en nefret ettigim seylerden birisi soz veripte yerine getirilmemesi tutmayacagin sozu verme arkadasim

boyle biriyle 1 gununu bile harcama...
yalancinin palavracinin teki...
birak layigini bulsun kendi gibi biriyle beraber olsun...

Hediye olayı aslında kişiliğini ele veriyor,göz boyamaya çalışmış.
Siparişi gelmemiş bile olsa,başka bir yerden temin edip söylediğinin arkasında durmalıydı.
Diğer olay zaten başlı başına fiyasko.
Tek başına kocaman bir ayrılık nedeni.
Bence daha fazla zaman kaybetme.
Şimdi bunları yapan emin ol ileride düzelmiycektir.
Aksine geçen zamanın verdiği rahatlıkla kötüye gidebilir.

sadece internetten olunca aldatmaymış gibi gelmiyor bize ama aslında aldatılmışsın arkadaşım...
güvenmediğim biriyle asla birlikte olamam ben..

mrb kizlar...
ya bu aralar kafami bazi seyler kurcalior...bi senelik bi erkek arkadasim war, ciddiyiz cok sükür...ama bazi huylari garibime gidiyor..
misal bende onun mail sifreleri fln var, hatta hotmail bile....bnmkide onda, o verince bende verdim ve sakinacak biseyim de yok...bir gün onun mailine bi arkadaslik sitesine kayit oldugunu gördüm, kullanici ismi ve parolasi da yaziyordu bu mailde...girdim bu siteye, sahte isimle kendine bi hesab acmis, kendi resmi var ve baska kari kizin resmine tiklamis...begendim begenmedim idare eder gibisinde sIklar var ve sadece ikisine idare eder tiklamis, digerleri hep begendim...ve bu sitede de karsi cinsten arkadaslar en fazla kac km uzakliktan olsun, 30 mi 50 mi yaziyordu benimki 50 isaretlemis! ben bunlari görünce sinir oldum, beni ararken cikmadim teline cünki cok cok sinirliydim..sonra yatisinca ciktim ve bunun hic de hos birsey olmadigini, kendine yakistiramadigimi ve eger gözü disardaysa bana umut vermemesini söyledim...agladi sizladi, ellerim kirilsaydi da girmeseydim dedi...ben sadece o kizlarin profillerine baktim, orda yazi yazio bazilari profillerine, onlari okuodum dio...senin de görmende bisakinca bulmadigim icin sifremi silmedim dio...neyse o günden beri birdaha bu tür mailler gelmedi ama ne malum baska mail acip ta yapmadigi...güvenimi zedeledi ve dün tartisma konusu olunca da bunu ona söyledim...

biirde baska bi mevzu daha var, aklimdan cikmio...bnu da onla konusdum ama inkar edio tabii...
durup duruken bna söz verdi, sana bir takim alicam diye. büyük büyük anlatiordu siparisi verdim falan diye..bende ne gerek var ya benim cok var giysim alma dedim...yok alicam dedi siparisi verdim yengemin adresine gelicek cünki eve gelirse bizmkiler laf söler dedi...bir iki ay sonra siparis gelmedi hmm fln dedi...sonra da bu mevzuyu birdaha acmadi...5 ay gecti bende dedim ki, neden böyle bir seye gerek duyuyorsun ki ben senden öyle birsey istemedim kendim de alirim ama lütfen yerine getrmiycen seyler icin söz verip te bana umut verme dedim..beyfendi bu sefr dio ki "canm ben siparis gelmedi sinir oldum, sonra kendimiz bakariz diye düsündüm magzada" bi insan bu kadarmi kuyruklu yalan söylerrr ya, ya neden böle sölemeye gerek duyyo anlamiorum...niye kandrio ki, hem ben ondan birsey bile istemedimakannehir

Aynı benim eski erkek arkadaşım. Telefonda bir gün önce konuştuk dedi sana bir şeyler almak istiyorum ne istersin dedi, isteyemem ben öyle şey gerek yok dedim illa alcam diye tutturdu ben de o zaman kendin bişiler beğen demiştim ertesi gün bi geldi eli boş ve hiç konusunu bile açmadı ben de açmadım zaten 1 aylık filan çıkıyorduk ondan bir kaç hafta sonra da ayrıldık.

1. olayın benzerini ben de yaşadım konuştum senden önce olmuştu dedi çok sinirlendim ama benden önce olduğu için sustum tabi.Hiç de hoş bişey değil 2.si de gerçekten yalan ne gerek varsa ama gerçekten yalancı birine benziyor dur bakalım devam edersen daha ne yalanlarını duyacaksın dikkat et derim yolyakınkan ayrılabiliyorsan ayrıl çünkü sonra daha çok canın yanacak

sevgilin yalancının teki.sen bilirsin ama ..evlenirsen sözüne güvenmediğin bi adamı kovalamaktan yorulursun..düşün..yıllarca....

Şansın varmış ki, evlenmeden önce rabbim göstermiş bunları sana.
Evlendikten sonra farketmiş olman hem seni çok daha fazla üzerdi,
hem de soruna çare bulman çok daha zorlaşırdı.

Arkadaşının her iki davranışı da iyi, normal değil, hatalı.
Arkadaşını çok iyi gözlemle, iyi tanımaya çalış,
sevgi uğruna hata yapıp da başını ağrıtma sakın.

Rabbim hakkında hayırlısını, güzelini versin inşallah canım.

Yalan hayatta en kötü şeydir. Bence eğer bundan eminsen birdaha görüşme derim.
Bir erkek için özellikle sözünün eri olması gerekirken..İyi düşün. Sonra hep üzülen sen olursun bak.

Back
X