• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bunlar normal mi ?

yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.
Çok rahat, hiç kasmadan yalan söyleyen insanlardan her zaman çekinmişimdir.
Naçizane tavsiyem kaçarak uzaklaşmanız yönünde.

İlk anlattığın olayda ağladı sızladı demişsin genelde bu insanı baya yumuşatır ama ağlayan coğu zaman suçludur bunu unutma.bence ayrılmadan önce ciddi bir biçimde güveninin sarsıldığını söyle eğer mantıklı bir cevap alamazsan ayrıl.

Balık baştan kokmuş.
En iyisi uzak durmak.
Zaten kafanda çok soru işaretleri oluşturan biriyle hiç gelecek düşünme bile.

tsk ederim arkadaslar bu samimi yorumlariniz icin hepinize....

evlenmeden hatta nisanlanmadan önce biriyle iletisime gecmeye ben karsi degilim cünki insani tanimak icin iyi bir firsat...onunla sohbet edip bolca, ne düsündügünü, yalanci mi nasil biri oldugunu anlayabilyioruz bir zaman sonra....tipki benim durumumdaki gibi....
zaten bir daha kaldiramam
....su an da sinawimin oldugunu bildigi halde annesiyle görüstürme cabasinda..kendime bile vakit bulamazken kadinla oturup kahve icip sohbet edicekmisim..zaten isteme isini sinawim icin erteledik, benden nasil böyle birsey isteyebiliyor hayret...zaten tartisma cikacak gibi ama ben diycem olmaz ki böyle böyle diye...sonucta ben onu degistiremem...

Bencede bu insandan uzak dur
Benim erkek arkadaşımda hep bişey istersen bana söyle derdi bende olmaz derdim kızardı sonra bi kaç kez denemek için bunu beğendim dedim o zaman kendine al dedi ohaoldumsmile
Oysa hiç öyle bir yaklaşım sergilemedim.En basit kontor olayında da aynı şeyler oldu ve bu insanın durumu da iyiyken
Erkeklere göre aldatma kavramı yok.Çünki ya öylesine bakmıştır öylesine girmiştir ya da aldattıysa o insanlar sıradandır basit bir günlük eğlencedir ya da size dokunmaya kıyamamıştır başkasına gitmiştir ya da tamamen siz ilgi gösterip o beğendikleri güzellerden değilsinizdir aldatılmışsınızdır

Siteye girmenizden sakınca duymaması sizin tepkinizi ölçmek için ya da sana bunlar sıradan şeyler önemli olan sensin geyiğini yutturmaya çalışmak

Bu insan değişmeyecektir.Sevgide aşkta bi yerden sonrası yalan hayatın gerçekleriyle yüzleşince.
Sen bu adama şimdi olumlu yaklaşırsan bu ilerde daha çoğunu yapar ve hep aynı alttan almayı bekler durur

valla arkadasim, o kizlarin tipini bi görsen cok siradan benimle kiyaslanamaz bile..kendisi de hep der senin kadar güzelini de hic görmemistim diye...cok cok garipp

diger dediklerinin aynisini da söyledi..öylesi can skntisi falan:) vallahi bu erkeklerin icini iyi bilyiorsun

valla arkadasim, o kizlarin tipini bi görsen cok siradan benimle kiyaslanamaz bile..kendisi de hep der senin kadar güzelini de hic görmemistim diye...cok cok garipp

diger dediklerinin aynisini da söyledi..öylesi can skntisi falan:) vallahi bu erkeklerin icini iyi bilyiorsun

Erkeklerin klasik lafları
O çirkin basit sıradan birisi sen özelsin güzelsin değişmem vs vs
Tv'de ,gazatelerde aldatılan kadınlara ait haberlere genelde kadınların da söylediği budur.
Erkek gidecekse aldatacaksa ya da ilgisi varsa güzeline çirkinine bakmıyor.
Çok çirkin bayan yanında çok yakışıklı erkek var tam terside var.
Bu işler tipe bakmıyor zekaya,akla,çeneye ve kişinin kararkterine bakıyor

ayy ne adammis bu bendeki ya....evt tiple ilgisi oldugunu sanmiyorum,..yeterki degisiklik olsun, baskasi olsun...beni de düsündürüyor ztn bununla evlilik o istiyor ama bu yaptiklarindan snra bilmyiorum...
cok pesimden kostu, ama galiba böylelerinin ilgisi sevgisi sadece elde edene kadar..yani kizdan karsilik görünce bitiyo tüm büyü...ben o aldatilan kadinlardan olmak istemiorum

bence yol yakınken tekrar tekrar düşünün..
güven bi ilişkide olması gereken en önemli şey..
adam ortada hiçbir sebep yokken yalan söylüyorsa gerisini tahmin etmek zor değil..bence koyver gitsin..
sonra çooooook hayal kırıklığı yaşarsın..

bence ayrıl gitsin..sacma sapan hareketler bunlar..ciddiyiz demişsin ama anlaşılan ciddi olan sensin..balık baştan kokar..önce kızların resmlerine bakar, daha sonrabi bakmışsın mesajlar görürsün onun telefonunda başka kızlardan..sonra bi gün karsına gecer sorun sende değil bende olmuyo sorunlarım var der..iki gün sonra öğrenirsinki baska kızla beraber..bir ilişkiyi ilişki yapan en önemli faktör sadakat bence..tabuların ve sınırların, prensiplerin olmalı bence ilişkide..ben olsam ayrılırdım

hayır normal değil.
biraz gövde gösterisi yapmayı , gösteriş yapmayı seviyor heralde, ben kıyafet alma olayından bunu düşündüm açıkçası ki bir erkekte de en katlanamadığım şeylerden biridir bu benim için.
başka kızlarla , int.ten de olsa , bu tarz münasebetlere girmesi bence affedilmez bir şey.
ilişkinizi devam ettirmek istiyorsanız , bence bu konulardaki rahatsızlığınızı ve ciddiyetinizi gerçekten belirtin , iyice anlatın keza sizi seviyorsa bunlara bir son verecektir . sonuçta 1 yıllık ilişki zönk diye bitirmek doğru olurmu bilemiyorum çokta halledilmeyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

bence sürekli yalan söyleyen ama kıvırmayı zor zahmet başaran adamla berabersin..aldatmadan sonra en kötü özellik bu olsa gerek bir erkek de yalancılık.

benim anlamadığım da hiç gereği yokken sana takım aldım diye neden yalan söylüyor sanki anlaşılmayaca kaç yaş yaşında merak ettim gerçekten benim 10 yaşındaki kardeşim bile bu yalanı söylemez hiç hiçççç normal değil bence utanmadı mı peki sonra

canim aramizda 4 gün fark var yani o benden 4 gün büyük sadece...yasitiz...

cok cok yalanci...bilmyiorum ama galiba gercekten en iyisi bitirmek...
daha dün resmime bakip, icinin tüylerinin diken diken oldugunu ve agladigini söyleyen sahis, bugün 1 SMS bile atmadi...aceba basina birseymi geldi diye endiselendim, yazdim ona "hersey yolundami biseymi oldu" diye ama 1 saat gecti hala tik yok...isyerinde olsa dahi hemen yazardi....

artik arayip sormyucam, o düsünsün gerisini biktim...sadece kuru sevgiyle götürülmüyo kizlar bn bunu anladim...bana bu eziyeti yapmasina izin vermeyecegim...onun oyuncagi degilim, ya kiymetimi bilir yada defolup gider...hazr ne güzel arayip sormuyor, isimizi kolaylastririyo. bu yönden düsünmek lazim

Son düzenleme:
canim aramizda 4 gün fark var yani o benden 4 gün büyük sadece...yasitiz...

cok cok yalanci...bilmyiorum ama galiba gercekten en iyisi bitirmek...
daha dün resmime bakip, icinin tüylerinin diken diken oldugunu ve agladigini söyleyen sahis, bugün 1 SMS bile atmadi...aceba basina birseymi geldi diye endiselendim, yazdim ona "hersey yolundami biseymi oldu" diye ama 1 saat gecti hala tik yok...isyerinde olsa dahi hemen yazardi....

artik arayip sormyucam, o düsünsün gerisini biktim...sadece kuru sevgiyle götürülmüyo kizlar bn bunu anladim...bana bu eziyeti yapmasina izin vermeyecegim...onun oyuncagi degilim, ya kiymetimi bilir yada defolup gider...hazr ne güzel arayip sormuyor, isimizi kolaylastririyo. bu yönden düsünmek lazim

Yalancı olduğunun farkında olmanız çok güzel. Daha çok uzatıp kendinizi üzmenize hiç gerek yok bence :42:

birincisi düpedüz aldatma zaten. ikincisine diyecek kelime bulamıyorum. çok mu salaklar bizi mi salak sanıyorlar merak ediyorum. yalanın küçüğü, beyazı olmaz.

ha birde tencere aldim tencere takimi aldim diyip duruyordu, evmiz olcak ev dizicez..bahsettigi tencere takimin geldigi gün bna telefon aciyor, annemin hosuna gitdi ona verdim demisti.

snden ne zaman tencere takimi istedimki dedim.

safmi ne:57:

Son düzenleme:
ha birde tencere aldim tencere takimi aldim diyip duruyordu, evmiz olcak ev dizicez..bahsettigi tencere takimin geldigi gün bna telefon aciyor, annemin hosuna gitdi ona verdim demisti.

snden ne zaman tencere takimi istedimki dedim.

safmi ne:57:

Kusura bakmayında çok acaip düşünceleri varmış.Annesine verdiği şeyi size neden diyor verdiyse birdaha alsın o zaman
Bu hayali herşeyi alıyor heralde de gerçeği yok
Acaba psikolojik sorunları falan mı var
Bazı insanlar hayali şeyler üretirler ama
Bence siz bundan direkt korkun ve kaçın
Benim erkek arkadaşımda güya bana doğum günü hediyesi almış ama ayrılınca vermekten vazgeçmiş.Gerçek değildir aslında aldığı ama uzağız diye kandırıyor beni
Güya geçen sene süprizi vardı tam bir sene geçti o süpriz bir türlü gelmedi nedense:32:
Bu süprizde hediye falan değildi bi slayt şiirli yazılı o tarz yani
İşin garibi parası olan bir tip ve çokta zeki yani
Bişeylere kanmayın lütfen

Back
X