- 25 Eylül 2022
- 120
- 25
- 13
- 32
- Konu Sahibi damlatutuk0
-
Numarasız da hesap acılabiliyor anonim sekildeTelegrama sahte hesap nasıl açmış ki telefon numarasıyla kaydoluyorsunkullanıcı adı mı farklı
Ona ait oldugu dogrulandiginda kanıt olusturuyor ise acıga cıkarmak zor değil yazısmalarin ıp uzerinden kontrollerinde zaten cıkacaktir.Arkadaşlar daha önce yazmıştım eşimle ilgili eşimin beni aldattığını kesinlestiridm gibi. Telegramda bir grupta kızla yazışmalarını gördüm. Herkes bunu bekar biliyor enişte falan diyorlar kıza yenge. Sorum şu eşim oraya sahte bi hesap açarak girmiş bende ekran görüntüleri falan var ama ben bunların ona ait olduğunu kanitlayabilirmiyim. Ben değilim diyip çıkabilir mi. Grupta görüntülü konuşma falan yapıyor herkes yüzünü falan biliyor ama kendi telefon numarası ile kayıt yapmamış sadece.
Hepsinin ekran görüntüsünü al ..Arkadaşlar daha önce yazmıştım eşimle ilgili eşimin beni aldattığını kesinlestiridm gibi. Telegramda bir grupta kızla yazışmalarını gördüm. Herkes bunu bekar biliyor enişte falan diyorlar kıza yenge. Sorum şu eşim oraya sahte bi hesap açarak girmiş bende ekran görüntüleri falan var ama ben bunların ona ait olduğunu kanitlayabilirmiyim. Ben değilim diyip çıkabilir mi. Grupta görüntülü konuşma falan yapıyor herkes yüzünü falan biliyor ama kendi telefon numarası ile kayıt yapmamış sadece.
Numara yazmıyor gruplarda kullanıcı adı oluyor fotoğraf vs. Yokkızın numarasını aldınız mı? ismini, bilgilerini? kızın hesaplarını vs kontrol edin. eşinizle bir yerlerde fotoğraf paylaşmış olabilir
Aldm hepsiniHepsinin ekran görüntüsünü al ..
Maalesef oluyor böyle şeyler + ile başlayan numaralar var ya ondan. Bun yapan uygulamalar var ücretliTelegrama sahte hesap nasıl açmış ki telefon numarasıyla kaydoluyorsunkullanıcı adı mı farklı
Tamam teşekkürlerOna ait oldugu dogrulandiginda kanıt olusturuyor ise acıga cıkarmak zor değil yazısmalarin ıp uzerinden kontrollerinde zaten cıkacaktir.
Nasıl yani ben numarasız girmeyi denedim olmadiNumarayla kaydolmak mecburi degil ki link uzerinden dilediginiz gruba giriyosunuz kimse de numaranizi bilmiyo
Ben şuan mesajları görebiliyorum ama bir hesabım var ben numarasız oraya girebiliyor muyum. Aslında gruba girmem iyi olur benim için görüntülü ve sesli konuşma var belki biseyler ogrenebilirimNumarayla kaydolmak mecburi degil ki link uzerinden dilediginiz gruba giriyosunuz kimse de numaranizi bilmiyo
Size grup linki atilirsa girebilirsinizBen şuan mesajları görebiliyorum ama bir hesabım var ben numarasız oraya girebiliyor muyum. Aslında gruba girmem iyi olur benim için görüntülü ve sesli konuşma var belki biseyler ogrenebilirim
tamam teşekkürlerSize grup linki atilirsa girebilirsiniz
İnşallahKanıtlarsın bence
Bulunur dediler bakalimSosyal medyada bile fake hesap açıp kapatsanda buluyorlar onuda bulurlar. IP adresi ile bulunuyor tüm bunlar. Tabi siz yinede avukatınıza danışın önce o sizi yönlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?