Sizce bunlari kullanabilir miyim

damlatutuk0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
120
25
13
32
Arkadaşlar daha önce yazmıştım eşimle ilgili eşimin beni aldattığını kesinlestiridm gibi. Telegramda bir grupta kızla yazışmalarını gördüm. Herkes bunu bekar biliyor enişte falan diyorlar kıza yenge. Sorum şu eşim oraya sahte bi hesap açarak girmiş bende ekran görüntüleri falan var ama ben bunların ona ait olduğunu kanitlayabilirmiyim. Ben değilim diyip çıkabilir mi. Grupta görüntülü konuşma falan yapıyor herkes yüzünü falan biliyor ama kendi telefon numarası ile kayıt yapmamış sadece.

Ona ait oldugu dogrulandiginda kanıt olusturuyor ise acıga cıkarmak zor değil yazısmalarin ıp uzerinden kontrollerinde zaten cıkacaktir.

kızın numarasını aldınız mı? ismini, bilgilerini? kızın hesaplarını vs kontrol edin. eşinizle bir yerlerde fotoğraf paylaşmış olabilir

Hepsinin ekran görüntüsünü al ..

Numarayla kaydolmak mecburi degil ki link uzerinden dilediginiz gruba giriyosunuz kimse de numaranizi bilmiyo
Ben şuan mesajları görebiliyorum ama bir hesabım var ben numarasız oraya girebiliyor muyum. Aslında gruba girmem iyi olur benim için görüntülü ve sesli konuşma var belki biseyler ogrenebilirim

Sosyal medyada bile fake hesap açıp kapatsanda buluyorlar onuda bulurlar. IP adresi ile bulunuyor tüm bunlar. Tabi siz yinede avukatınıza danışın önce o sizi yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…