sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Evet doğru kimsenin keyfini bekleyemez o anda ziyaretçinin olması sizin probleminiz haline gelmiş
Hem iş yogunluklari var hem ücret sorunları var hem büyük ihtimalle yarın mesai yapacak. Her odada hasta ziyaretçisi çıksın diye bekleyemez. Ztn uyarmış sabaha kadar mı kalsinlar
Odada tek mi kalıyorsunuz? Diğer hastalar o saatte rahatsız olmadı mı? 22 30 ve yarım saat çok geç bir saat bence uzatmayın en kötü aşağı inseydiniz hastanız biraz yanliz kalabilirdi.
Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.

Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sozce
ziyaret saatlerinin kisitli olmasinin tam olarak nedeni de bu tip tedaviler engellenmesin diye zaten. Uyarildigi halde cikmamislar yakinlariniz, hemsire ne yapsin? Yakinlarinizi disari mi atsin yoksa tedaviyi yapmadan pas mi gecsin? Nobette zaten 2 3 hemsire tum servise yetismeye calisiyorlar, yakinlarinizin ikna olmasini mi bekleseydi odada? Cidden sizin alternatif oneriniz ne? Eldeki sartlarda hemsire ne yapsin merak ettim?

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.

Almiyor işte. O saatte yarım saat odada ziyaretçi olması da onun sorunu değil o zmn. Hasta ziyareti ztn yarım saat olmaz 5 dk dan fazlası ayıptır. Hemşireye özür borçlusunuz boşuna moralini bozmussunuz.

Bir önceki ikazında "iğnenizi yapmam lazım" demediğine emin misiniz ?
Hayır kesinlikle demedı.. Dırek ıcerı geldı solycklrnı soledı uyarı yaptı, snra hastaya kalca dan ıgne vurcm ıcerde erkek var olmuyor bole gbısınden soledı bunu der demezde anneme arkanızı dönermsnz dedı kalca dan ıgne vurmak için

annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Bir anda azarı basmamış, insan gibi söylemiş başta anlamamışsınız.

Ama yola cıkmıs gelmıs ler ben gelmeyn diyemedim ki cok uzaktan geldiler. Hasta zıyaretcı saati bttı gelmeyn dıyemezdm
Bu sizin sorununuz iste, hem kurallara uymayip tedaviyi isleyisi engelliyorsunuz hem de yaptiginiz seyin sonucuna katlanamayip baskalarini sucluyorsunuz. Hastanizin tedavi saati belli. O saatte odada bulunmamasi gerekenler uyarildigi halde odadalarsa sizin sorununuz.

Ama yola cıkmıs gelmıs ler ben gelmeyn diyemedim ki cok uzaktan geldiler. Hasta zıyaretcı saati bttı gelmeyn dıyemezdm
Iyide bu yeni bir kural degilki, çoğu hastanede katlara cikmaya izin bile vermiyor guvenlikler. Gelen kisiler bunu umursamiyorsa onlarin problemi bu. Herkes sizin gibi yapsa nasil duzen saglanacak servislerde? Ayrica hemsire donun dediginde hastaniz cat diye donmemistir diye düşünüyorum, o arada yakinlariniz cikabilirdi

Almiyor işte. O saatte yarım saat odada ziyaretçi olması da onun sorunu değil o zmn. Hasta ziyareti ztn yarım saat olmaz 5 dk dan fazlası ayıptır. Hemşireye özür borçlusunuz boşuna moralini bozmussunuz.
Tek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz

Hayır kesinlikle demedı.. Dırek ıcerı geldı solycklrnı soledı uyarı yaptı, snra hastaya kalca dan ıgne vurcm ıcerde erkek var olmuyor bole gbısınden soledı bunu der demezde anneme arkanızı dönermsnz dedı kalca dan ıgne vurmak için

Uyarı yapılmış , önceki gelişinde de söylemiş ancak siz biraz müsaade istemiş olabilir misiniz?

Ay sizin gibi hasta yakinlarini iyi biliyorum. Sizin sansiniz var. Ben sizin gibi hem kurallara uymayan birde olay cikartanları disari attirdigim gibi bir daha muayenehaneye girmelerini yasakliyorum. Cünkü calisanlarimizi engelledikleri gibi sonradan gelip iftiralarda bulunuyorsunuz. Orasi sizin sahsi evininiz degil, bir hastane. Ve evet saglik calisanlari maas aliyor, ama sizin gibi insanlarla ugrasmak icin degil!

Iyide bu yeni bir kural degilki, çoğu hastanede katlara cikmaya izin bile vermiyor guvenlikler. Gelen kisiler bunu umursamiyorsa onlarin problemi bu. Herkes sizin gibi yapsa nasil duzen saglanacak servislerde? Ayrica hemsire donun dediginde hastaniz cat diye donmemistir diye düşünüyorum, o arada yakinlariniz cikabilirdi
Hayır hemsıre annemın dıbındeydı zaten direk donun derken kendısı sıyırdı pijamasnı beklemeden

Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Doğru değil ama sizi evvelden uyarmış.
Hatta tekrar etmiş kalçadan iğne yapacağım dedim demiş.
Sorun edecek olan çıkardı dışarı.. Böyle düşünmüş olmalı. Ya da gıcıklık yaptı.
Ama işini yapmasını da engellemişsiniz yani.
Erkek misafir ilk uyarıda çıksaydı o halde.

Annenize iğne yapılacağında bir hareketlenme, soyunma oldu herhalde dimi? Erkek ziyaretçi zahmet edip kalksaymış. Onun da mı suçlusu hemşire? Hasta odası ziyaret saati dışında 'yeterince' mahrem olarak korunan bir yerdir.

Ayrıca zahmet olacak ama sesli harfleri kullanıverin. Knstm knstm🙄 160 karakter fazlasına sms hakkınızdan fazladan kesmiyor.

Hayır hemsıre annemın dıbındeydı zaten direk donun derken kendısı sıyırdı pijamasnı beklemeden
Canim benim suan yalan soyledigine adim kadar eminim, sirt ustu yatan bir hastanin kalcasindan igne yapilacaksa eger hasta tam donmeden pat diye yapamazsin oyle. Hasta doner sen siyrip yaparsin. Don derken nasil ayni anda siyirip yapabilirki kasiginami yapti igneyi

Valla boşa bıdı bıdı. Hemşire sohbete gelmiyo herhelde. Hastaya iğne vurma ihtimali heeep olacağı için zaten hemşire odaya girince bi toparlanılır. Enjektörü mü dikizliyodu yakınlarınız?
Cümlenin gidisatından döner misiniz dediği an onlar da arkasını dönseydi.

Back
X