• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Hep başınıza bir çoban istiyorsunuz değil mi sizi gütsün. Kural kuraldır hanımefendi bunu size anlatmaları için adam koymalarına gerek yok. Medeniyet o kurala korku kültürü olmadan uymak işte.

İşte sizin gibi insanları anca birileri iteleyecek, yasaklayacak engel olacak. Öyle doğru olanı yapacaksınız, ötesi yok çünkü sizin gibilerde. Yoksa doğal ortamda yaşar gibi yaşarsınız medeniyetten bir haber.
Kendi başınıza medeniyete ayak uyduramıyorsunuz.

Arkadaşlar ben elendim siz devam edin

İyi de hastane refaket saati icinde geldiler de kadın laf mı söyledi? Nerede görülmüş gece onbirde hasta ziyareti? İnsanın biraz aklı çalışır,der ki hasta kadın erken uyur bu saatte tutmayalim . Düpedüz saçmalık

zaten kadın da tedavi zamanı hala oturmalarina laf etmiş,kovmus. Kovdu diye bozulmuş,şikayet etmek istemişsiniz. Ne yapmasını isterdiniz? Ne onları kovsun, ne erkek var diye iğneyi yapsın.
Misafirin keyfinin bitip çıkmasını mi beklesin iğne vurmak için?
Tam olarak isteğiniz nedir?
Hemsireyi çarmıha germek istiyor

İyi de hastane refaket saati icinde geldiler de kadın laf mı söyledi? Nerede görülmüş gece onbirde hasta ziyareti? İnsanın biraz aklı çalışır,der ki hasta kadın erken uyur bu saatte tutmayalim . Düpedüz saçmalık

zaten kadın da tedavi zamanı hala oturmalarina laf etmiş,kovmus. Kovdu diye bozulmuş,şikayet etmek istemişsiniz. Ne yapmasını isterdiniz? Ne onları kovsun, ne erkek var diye iğneyi yapsın.
Misafirin keyfinin bitip çıkmasını mi beklesin iğne vurmak için?
Tam olarak isteğiniz nedir?
Tam olarak ıstegm. Hasta ya ıgne vuracagm kalcadan. Ziyaret saati doldu musade edermsnz deyıp onların cıkmasını beklemesi ve onlr gttk ten snra ıgne vurmasıydı.. He yıne de kalkmadımı zıyaretcıler hala oturuyorlar mı ozmn hemsıre gelsn sıcsn agzmza sorun yok

Holiganların sahalara atladığı stadyumlarda demir parmaklıklar bile kaldırıldı, hastanelerde ziyaretçi saatine uyulsun diye kapıya nöbetçi konulsun isteniyor. Hoş aslında insanımız insanını bildiğinden normalde olması lazım ama kocaman yazdık anlamışlardır diye düşündüler herhalde.

Bızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
Oha yalana bak kattaki herkes taburcu olmuş 🤣

Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Anlamadım içeride erkek ziyaretçi varken mi hasta varken mi?
Eğer hasta varken diyorsaniz sizin anneniz ameliyattan çıkmış hastanede yatarken odasını paylaştığı kişinin tanıdıkları gece gece gelse,sizin uyku saatinde goygoy yapsa siz rahatsız olmaz miydiniz? O adam da rahatsız olmuştur.
He,yazarken kasdettiginiz erkek ziyaretci sizinkilerse işte bu yüzden var ziyaret kisitlamalari. Hasta dinlensin, hasta musaitken işlemleri yapılsın..
Gözünüzü seveyim hakliisn diyip geçmeyi öğrenin. Sizinle kibar kibar konuşan , gece gece çalışan kadını şikayet edince elinize ne geçecek?

Bu mantıkla banka kapısında güvenlik yoksa para çalmak normaldir yani?

Anlayacağınızı sanmıyorum ama anlatıyoruz işte.

Öz denetimimiz yok mu bizim? Görgü kuralları denen kültüre ait yazılı olmayan kuralımız yok mu?

Bir denetçi bulunmayan her ortama hurraa dalıp istediğimiz gibi davranmalı mıyız?

İşte sizin gibi insanları anca birileri iteleyecek, yasaklayacak engel olacak. Öyle doğru olanı yapacaksınız, ötesi yok çünkü sizin gibilerde. Yoksa doğal ortamda yaşar gibi yaşarsınız medeniyetten bir haber.
Kendi başınıza medeniyete ayak uyduramıyorsunuz.

Arkadaşlar ben elendim siz devam edin
Hangı medeniyet? Hasta mahremiyetinı korumayan hemsıre medeni ama ben bundan rahatsız oldugumu dile getirince cahil mi oluyorum?

Hangı medeniyet? Hasta mahremiyetinı korumayan hemsıre medeni ama ben bundan rahatsız oldugumu dile getirince cahil mi oluyorum?
Türkçe biraz kıt galiba ama söyleyeyim, kadın sizi zaten uyarmıs, çıkartmamışsınız misafiri. O da sabaha kadar sizi bekleyecek değil. İşini yapmak zorunda. Yapmadığı iğneden dolayı bir sorun olsa kendi başı yanar. Totonuz kıymetliyse uyardığı zaman çıkartsaydınız kimse sizi beklemek zorunda değil.
Evet cahilsiniz.

Hayır ınanın hersey okdr ani oldukı.ıcerdekı hasta yakınının gitmesine frsat kalmadı ki. Hemen direk elinde ıgne hazırdı dırek vurdu gttı sıyırdı pijamasnı.10 saniye sürdü hersey
Sallıyorsunuz imkanı yok yorumlar geldikçe çevir kazı yapmasın yapıyorsunuz halbuki hatanızı kabul etseniz bitecek iyice rezil etmeyin kendinizi

Back
X