Sizce bunun adı nedir?

Evet, aynen bu şekilde yapıyorum şuan. Buyüzden bugün keyfi pek yerinde... insan dışlamakta üzerine yok, patronlarımız(karı-koca) erkek patronumuzu bile ayartmaya kalktı. Patronumuz taviz vermedi tabi ki... anlamış olmalı... Allah fırsat vermedi, uzak durmakta fayda var tabii.
Ya güzelim herşeyi kendine bağlama.Bugün keyfi yerinde olur,yarın bozuk.Boşver ya.Kafana uymayan seni üzen insanlardan uzak dur.Herkes haddini bilmeli.Onlara kendine laf söyletme yetkisini veren sensin.

Ya güzelim herşeyi kendine bağlama.Bugün keyfi yerinde olur,yarın bozuk.Boşver ya.Kafana uymayan seni üzen insanlardan uzak dur.Herkes haddini bilmeli.Onlara kendine laf söyletme yetkisini veren sensin.
Evet, fazla taviz verdim farkındayım...haklısınız.:(

konu ilgimi çekti çünkü bende bu tarz sorunlar yaşıyorum.
bizde çok kalabalık bir arkadaş grubuyuz ve yaşlarımız 25-35 arası değişiyor.
burdada konum vardı oda arkadaşımla sorun yaşamıştık ve daha sonra benm girişimimle halletmiştik.
fakat bu kız daha sonrada bir gün hiç konuşmuyor tavırlı, bir gün eh biraz konuşuyor bi kaç gün böyle gitti.
sonra bende o konuşmadığı zaman hiç konuşmadım işle ilgili bişey olursa konuştum.
bu baktı ben takmıyorum ve ben bu kızdan dolayı birazda diğer arkadaşlardan dolayı bunların kalabalık ortamından uzak durdum hala da uzak duruyorum.
şimdi benimle konuşmalarına dikkat ediyorlar hepside. ortama katmaya çalışıyolar ama girmiyorum. farklı insanlarla takılıyorum böylesi daha iyi oldu daha rahatım kafama göre takılıyorum.

konu ilgimi çekti çünkü bende bu tarz sorunlar yaşıyorum.
bizde çok kalabalık bir arkadaş grubuyuz ve yaşlarımız 25-35 arası değişiyor.
burdada konum vardı oda arkadaşımla sorun yaşamıştık ve daha sonra benm girişimimle halletmiştik.
fakat bu kız daha sonrada bir gün hiç konuşmuyor tavırlı, bir gün eh biraz konuşuyor bi kaç gün böyle gitti.
sonra bende o konuşmadığı zaman hiç konuşmadım işle ilgili bişey olursa konuştum.
bu baktı ben takmıyorum ve ben bu kızdan dolayı birazda diğer arkadaşlardan dolayı bunların kalabalık ortamından uzak durdum hala da uzak duruyorum.
şimdi benimle konuşmalarına dikkat ediyorlar hepside. ortama katmaya çalışıyolar ama girmiyorum. farklı insanlarla takılıyorum böylesi daha iyi oldu daha rahatım kafama göre takılıyorum.

Böyle şeyleri hiç umursamazdım ama şimdi daha iyi anlıyorum beni en bazından beri ezmeye çalıştığını. Kendini buranın demirbaşı olarak görüyor... Ben de artık gerekmedikçe konuşmuyorum. Dediğiniz gibi, böylesi daha rahatmış... Kibirlenince, birilerini ezince ellerine ne geçiyor anlamıyorum, belki de kendi ezikliklerini böyle çıkartıyor olmalılar. Allah kötülere fırsat vermesin...

Böyle şeyleri hiç umursamazdım ama şimdi daha iyi anlıyorum beni en bazından beri ezmeye çalıştığını. Kendini buranın demirbaşı olarak görüyor... Ben de artık gerekmedikçe konuşmuyorum. Dediğiniz gibi, böylesi daha rahatmış... Kibirlenince, birilerini ezince ellerine ne geçiyor anlamıyorum, belki de kendi ezikliklerini böyle çıkartıyor olmalılar. Allah kötülere fırsat vermesin...

seni başka insanlara olduğundan farklı göstermeye çalışıyormuş. için rahat olsun.
zamanla o insanlar kimin ne olduğunu görecekler. diğer ablalarla olan ilişkisi öyle güzel sürüp gitmiycek.
siz doğru olun yeter.

seni başka insanlara olduğundan farklı göstermeye çalışıyormuş. için rahat olsun.
zamanla o insanlar kimin ne olduğunu görecekler. diğer ablalarla olan ilişkisi öyle güzel sürüp gitmiycek.
siz doğru olun yeter.
Sadece bana bulaşmasın yeterli... Çok teşekkür ederim hepinize:) iyi ki varsınız, hem varolun...

Artık muhatap olmuyorum ama bu kez de kıskanıyorum sanıyor galiba :) kendisi gibi kıskanç değilim çok şükür, nispet yapıyor ablayla konuşmalarını görmeniz lazım... insanlar neden böyle garip davranışlar içerisine girer anlamış değilim...
İş yerleri kadar lanet bir yer yok:) Her türlü insanla vakit geçirmek zorundayız mağlesef. Akışına bırakmak en doğrusu

İlk sayılır, öncesinde de 6 aylık bir çalışma hikayem vardı ama o çalışma sayılır mı bilemem çünkü sigortamı yapmamıştı, o yüzden ayrılmıştım.
Bugün de işyerinde yemek yapan lavaboda saatlerdir sohbet ediyorlar. Ellerimi yıkamak için gitmiştim, görmeniz lazım kıskandırma hareketleri falan. Laubalikte sınır tanımıyor, herkesi kendisi gibi kıskanç sanıyor sanırım...

Canim bosver kendilerini birsey saniyor lar kesin SENDE susmamalisin cevap ver cunku bunun gibiler naiflikten kibarliktan anlamiyorlar ;) ben oyle yapiyorum adim cadiya ciksada kafam rahat icim rahat ;)

Back
X