Belirti olarak bazı şeyler hissediyorum bat a daha 2 gün var hastalıgım gecikmedi bile bu erken hamilelik testi sizce 2. Çizgi var mı sizce pozitif mi acaba
emin olamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet belli çizgi canım hem adetin gecikmemis bile var gibi duruyorBelirti olarak bazı şeyler hissediyorum bat a daha 2 gün var hastalıgım gecikmedi bile bu erken hamilelik testi sizce 2. Çizgi var mı sizce pozitif mi acabaemin olamadım
Valla yarın kan veremye gitcem olmazsaBence gayet belli çizgi canım hem adetin gecikmemis bile var gibi duruyorerken gebelik testi ise bence yarın normal kaset test yap istersen erken gebelik testleri yanıltabilir yada direk kan ver varsa az da olsa çıkar HCG hayırlı haberler verirsin inşallah
![]()
Yarın kan vercem olmazsa bende var gibi görüyorum ama emin olamadım çok slk cıkmşVala canım var gibi silik görüyorum
Git canım inşallah vardır pYarın kan vercem olmazsa bende var gibi görüyorum ama emin olamadım çok slk cıkmş
Bkalm yazcam buryadaGit canım inşallah vardır p![]()
Hamilesin hayırlı olsun canım11.8 cıktı beta hcg kanda
SağolunHamilesin hayırlı olsun canım
Merhaba öncelikle bebiş hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSağolun![]()
InsallahGözünüz Aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz daha çok yeni minik![]()
Daha önceden 2 düşüğüm var hamile kaldığımda vücudumun tepkilerni bildiğim için anladm ben biraz yoksa bu kdr yeniyken cok da belirti olmuyo aslında , ayaklarım sürekli üşüyodu soğuk spğuk terliyodm gaz sorunu yasamaya basladm karnm bi şişiyo bi iniyodu , beyaz akıntım vardı normalde adetten önce bitmiş oluyordu ama şuan hala devam ediyor , idrarım bulanıktı ondan süphelendm sol kasığımda batma şeklinde ara ara hissediyordum göğsümde baya bi hassaaslaşma oldu adet döneminden farklı olarak dokunduğumda bile canım acıyor üstüne dahi yatamıyorum , yeni yeni başladı bu , yumurtlmA takibi yapmıyodum uygulamadan sadece doğurgan olduğum dönemlere bakıyordumMerhaba öncelikle bebiş hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahyumurtlama takibi yapıyor muydunuz
birde şüphe ettiğiniz şeyleri paylaşabilir misiniz bende bu ay yumurtlama takibi yaptım o yüzden merak ettim
![]()
Bende bu belirtiler yok zatenDaha önceden 2 düşüğüm var hamile kaldığımda vücudumun tepkilerni bildiğim için anladm ben biraz yoksa bu kdr yeniyken cok da belirti olmuyo aslında , ayaklarım sürekli üşüyodu soğuk spğuk terliyodm gaz sorunu yasamaya basladm karnm bi şişiyo bi iniyodu , beyaz akıntım vardı normalde adetten önce bitmiş oluyordu ama şuan hala devam ediyor , idrarım bulanıktı ondan süphelendm sol kasığımda batma şeklinde ara ara hissediyordum göğsümde baya bi hassaaslaşma oldu adet döneminden farklı olarak dokunduğumda bile canım acıyor üstüne dahi yatamıyorum , yeni yeni başladı bu , yumurtlmA takibi yapmıyodum uygulamadan sadece doğurgan olduğum dönemlere bakıyordum
İlk 5 dk ise bu olabilir. Sonradan çıktı ise kuruma çizgisi pşabilirBelirti olarak bazı şeyler hissediyorum bat a daha 2 gün var hastalıgım gecikmedi bile bu erken hamilelik testi sizce 2. Çizgi var mı sizce pozitif mi acabaemin olamadım
Adet tarihiniz geçti mi ben 2 gün öncesinde yaptım erken olan gebelik testini yaptım sa silik bir şekilde çıktıBende bu belirtiler yok zatensadece sağ kasığımda batmalar oluyordu bide gaz problemi var ama üşütme ile alakalı da olabilir bugün kaset test yaptım negatif çıktı . 22 ağustosta çatlamam oldu 20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdim ama negatifi görünce moralmen çöktüm zaten belirti de yok
Sağolasın zaten kan testi ile öğrendim yazmıştımİlk 5 dk ise bu olabilir. Sonradan çıktı ise kuruma çizgisi pşabilir
Hayır daha 4 günüm varAdet tarihiniz geçti mi ben 2 gün öncesinde yaptım erken olan gebelik testini yaptım sa silik bir şekilde çıktı
Görmemişim pozitif mi tebrik ederimSağolasın zaten kan testi ile öğrendim yazmıştım