Sizce burun estetiği olmali mıyım?

Yani tabiki kendi kararın ama burun şeklin göze batmıyor bile gayet düzgün
teşekkür ederim.Aslında hiç güzelliğe takıntılı olmadım hatta takıntılı olanlara da içimden kızardım ama şimdi ergenlik sonrası çok büyük özgüven eksikliğine yakalandım ve bunun çoğunluğu da burnumun büyük olmasından kaynaklı sanırım.Zaten ameliyat olursam da ileride çalışıp kendi paramı kazanınca olacağım ama sanki hicbir zaman benim de beğendigim biri beni beğenmeyecekmiş gibi geliyor :(

teşekkür ederim.Aslında hiç güzelliğe takıntılı olmadım hatta takıntılı olanlara da içimden kızardım ama şimdi ergenlik sonrası çok büyük özgüven eksikliğine yakalandım ve bunun çoğunluğu da burnumun büyük olmasından kaynaklı sanırım.Zaten ameliyat olursam da ileride çalışıp kendi paramı kazanınca olacağım ama sanki hicbir zaman benim de beğendigim biri beni beğenmeyecekmiş gibi geliyor :KK43:
İşte böyle düşündüğün sürece asla mutlu olamazsın benden küçüksün büyük ihtimalle sana bu tavsiye vereyim asla ama asla dışarıdaki insanlar için kendini fiziğini vs. Değiştirme bunu yapacaksan eğer kendin için yap ama bırak dışardaki seni olduğun gibi sevsin herkesin kusuru vardır kim dört dörtlük ki ama bırak karşındaki ki seni kusurlarinla sevsin sevmiyorsada yolu açık olsun ☺️

İşte böyle düşündüğün sürece asla mutlu olamazsın benden küçüksün büyük ihtimalle sana bu tavsiye vereyim asla ama asla dışarıdaki insanlar için kendini fiziğini vs. Değiştirme bunu yapacaksan eğer kendin için yap ama bırak dışardaki seni olduğun gibi sevsin herkesin kusuru vardır kim dört dörtlük ki ama bırak karşındaki ki seni kusurlarinla sevsin sevmiyorsada yolu açık olsun ☺️
Haklısınız,çok teşekkür ederim 💖💖

Bence gayet güzel gerek yok bir de bu tip burunlarda estetik çok yapay bir görüntüye sebep olabiliyor özellikle burun deliklerinde vs büyüdükçe yüz hatların oturur zaten.

Bence gayet güzel gerek yok bir de bu tip burunlarda estetik çok yapay bir görüntüye sebep olabiliyor özellikle burun deliklerinde vs büyüdükçe yüz hatların oturur zaten.
haklısınız ben de yapay durmasından korkuyordum. En iyisi bu düşüncemi rafa kaldırıp derslerime odaklanmak.Teşekkür ederim ❤

Back
X