- 2 Şubat 2021
- 13
- 3
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani tabiki kendi kararın ama burun şeklin göze batmıyor bile gayet düzgün
teşekkür ederim.Aslında hiç güzelliğe takıntılı olmadım hatta takıntılı olanlara da içimden kızardım ama şimdi ergenlik sonrası çok büyük özgüven eksikliğine yakalandım ve bunun çoğunluğu da burnumun büyük olmasından kaynaklı sanırım.Zaten ameliyat olursam da ileride çalışıp kendi paramı kazanınca olacağım ama sanki hicbir zaman benim de beğendigim biri beni beğenmeyecekmiş gibi geliyorYani tabiki kendi kararın ama burun şeklin göze batmıyor bile gayet düzgün
İşte böyle düşündüğün sürece asla mutlu olamazsın benden küçüksün büyük ihtimalle sana bu tavsiye vereyim asla ama asla dışarıdaki insanlar için kendini fiziğini vs. Değiştirme bunu yapacaksan eğer kendin için yap ama bırak dışardaki seni olduğun gibi sevsin herkesin kusuru vardır kim dört dörtlük ki ama bırak karşındaki ki seni kusurlarinla sevsin sevmiyorsada yolu açık olsunteşekkür ederim.Aslında hiç güzelliğe takıntılı olmadım hatta takıntılı olanlara da içimden kızardım ama şimdi ergenlik sonrası çok büyük özgüven eksikliğine yakalandım ve bunun çoğunluğu da burnumun büyük olmasından kaynaklı sanırım.Zaten ameliyat olursam da ileride çalışıp kendi paramı kazanınca olacağım ama sanki hicbir zaman benim de beğendigim biri beni beğenmeyecekmiş gibi geliyor![]()
Haklısınız,çok teşekkür ederimİşte böyle düşündüğün sürece asla mutlu olamazsın benden küçüksün büyük ihtimalle sana bu tavsiye vereyim asla ama asla dışarıdaki insanlar için kendini fiziğini vs. Değiştirme bunu yapacaksan eğer kendin için yap ama bırak dışardaki seni olduğun gibi sevsin herkesin kusuru vardır kim dört dörtlük ki ama bırak karşındaki ki seni kusurlarinla sevsin sevmiyorsada yolu açık olsun![]()
haklısınız ben de yapay durmasından korkuyordum. En iyisi bu düşüncemi rafa kaldırıp derslerime odaklanmak.Teşekkür ederim ❤Bence gayet güzel gerek yok bir de bu tip burunlarda estetik çok yapay bir görüntüye sebep olabiliyor özellikle burun deliklerinde vs büyüdükçe yüz hatların oturur zaten.
Çok teşekkürler❤Bence hiç gerek yok. Yüz hatların çok güzel, burnun da gayet güzel. zaten daha 18 yaşındaymışsın. Daha hatların oturacak
Bence guzel.bir burnun var
teşekkür ederimBence guzel.bir burnun var
teşekkür ederimmHiç ihtiyacın yok, gayet güzel bir burnun var :)
Hiç bozma burnunu yüzüne uygun, guzel. Senin burun tarzında başarılı olamıyorlar kalıp gibi yapıp bırakırlar. Yüze olan uyum bozulur mutsuz olursun.