sizce burun estetiğine ihtiyacım var mı ? "resimli"

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
Mrb kizlar :-) Ben gecen sene burnumu cok kafama takiyodum asiri derecede:KK43:. Ama bi sure sonra bu takintim azalmaya basladi. Ameliyattan vazgectim. Artik beni o kadar rahatsiz etmiyo ama yine de bazen gitgeller yasiyorum.o_O Ozellikle de burda basarili burun ameliyatlarini gordugum zamanlar. İcimden acaba diye gecirdigim oluyo. Sizce estetige ihtiyacm var mi kizlar dusuncelerinizi merak ediyorum:KK200::KK15::KK68:En Büyük KK

Eklentiler

• IMG_20150802_054332.jpg
    IMG_20150802_054332.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 496
burunlarimiz birbirine benziyor . ben ameliyat olacagim ama kendinize dert etmiyorsaniz olmayin derim . psikolojik birsey bu rahatsiz olup olmamak onemli

Burun ameliyatı kesinlikle psikolojik diye düşünüyorum. Eger burnundan rahatsız degilsin ve saglık problemin yoksa hiç bulaşma bence ameliyata çünkü burnundan çok rahatsız ddegilsen ameliyat sonrası pişmanlık yasama riskin de fazla demektir. Ben burnumdan asırı rahatsızdım ve o yüzden ameliyat sonrası ay keske olmasaydım eski burnum daha iyiydi gibi düşüncelere kapılmayacagıma emin oldugum için oldum ameliyat. İyi düşün derim :)

Evet haklisiniz kizlar. Eger simdiki halini arayack olursam cok pisman olurum. Bi de benim mukemmeliyetci bi yapim var zaten cok zor begenirim yani o_O

benim de ihtiyacım olmadığımı söylüyor insanlar.. ben yiine de istiyorum
evet burnumun çok kötü görünmediğinin ben de farkındayım ama düsünüyorum neden estetikle daha güzel bi burna sahip olabilecekken imkanlarımı kullanmayayım?

Burun ameliyatı olmuş biri olarak söylüyorum ki kolay bir ameliyat değil. Burnunuz gayet doğal ve güzel. hiç bir şey doğal burun gibi olamaz. Lütfen kendinizle barışık olun. Sevgiler.

Teşekkür ederim yorumlarnz için kızlar hala ameliyat olmadım ama hala kafama takılıyo aradan 2 yıl geçti nerdeyse

Mrb kizlar :-) Ben gecen sene burnumu cok kafama takiyodum asiri derecede:KK43:. Ama bi sure sonra bu takintim azalmaya basladi. Ameliyattan vazgectim. Artik beni o kadar rahatsiz etmiyo ama yine de bazen gitgeller yasiyorum.o_O Ozellikle de burda basarili burun ameliyatlarini gordugum zamanlar. İcimden acaba diye gecirdigim oluyo. Sizce estetige ihtiyacm var mi kizlar dusuncelerinizi merak ediyorum:KK200::KK15::KK68:En Büyük KK
takıntın azaldıysa yaptırma bence ki bunu yaptıran biri olarak söylüyorum :) Bir ikilem söz konusu ama en doğalı senin olanı..
Yanlış anlaşılmasın ben halimden ve doktorumdan memnunum ama değer miydi???

Olsan da olur olmasan da. Ama bence gerek yok. Sorunlu, kocaman burnun yok

Sakın olma sakın çok zor bir süreç düşmanım bile olsa yaşasın istemem yani o derece bide sonuç hüsran olursa mahfoluyosun asla tavsiye etmiyorum burda yazılanlar kdr kolay ve pembe bir süreç değil asla .. Burnun gayet güzel, doğal ve en önemlisi kendi burnun:KK66:

yani cok cok istiyorsan psikolojini bozuyorsa takiyorsan aynalara kustuysen hafif kemeri duzelttirebikir ucunuda kaldirtabilirsin

X