sizce büyük burun mu küçük burun mu?

hace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
96
2
96
İstanbul
bu ay içerisinde ameliyat olucam ama aklımı kurcalayan bir şey var ve siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.
efendim benim gözlerim ve dudaklarım iri olduğu için etrafımdakiler kemer alınsın sadece ve şu anda ki gibi kalsın yani büyük olsun diyorlar ben de küçük hafif kavisli ama öyle fındık gibi değil bir burun istiyorum sizce ne yapmalıyım?

ama kimse cevap vermemiş :(

ben cvp vereyim sana..bencede kemeri alinsin yeter,dudaklarin ve gozlerin buyukse burnun kucuk kalabilir yuzunde..burada bir kac arkadastan okudugum kadariyla burunlarinin yuzlerine kucuk geldigini;alisamadiklarini ve cok mutsuz olduklarini filan okumustum,dogalliktan sasma derim,kucuk burun bana hiç dogal gelmiyor,bol sans canim

bence Kemeri tek aldır ben şekliyle oynattığım için çok pişmanım kavislide oldu ama bana yakışmıyor yada ben kendimi öyle hissediyorum. o yüzden bence burnun çok aşırı büyük değilse sadece kemeri aldır . çünkü kemeri alırken şekli otomatikmen dğeiştiriolar gerçi karar senin.

bence kavisli de olmasını söyle doktoruna.kavisli ve doğal olsun de.sonra kütük gibi burun yapar söyliyim:D sadece kemer alınsın demee

Bence en güzeli orjinal büyüklüğü. Yani kemer falan ya da göze çarpan bir şey varsa estetiğini yap ama büyüklüğüne dokunma bence.(Eğer göze çarpar derecede büyük değilse )

Resim eklesen ona göre daha net karar verirdik.Gözlerin ve dudakların büyükse belki hiç estetiğe ihticın olmayabilir.

bence kavisli de olmasını söyle doktoruna.kavisli ve doğal olsun de.sonra kütük gibi burun yapar söyliyim:D sadece kemer alınsın demee

Kesinlikle katılıyorum arkadaşımın yazdıklarına.İri gözler ,etli bir dudak ve kavisli küçük bir burun çok hoi görünebilir.Önemli olan kişini beklentisinin ne olduğudur.Çok doğal olsun istersen ameliyat sonrası kocaman bir burunla karşılaşabilirsin.Neticede sitede çok örnek var.Doğal olsun demişler ve sonuç gerçekten çok doğal olmuş :) Madem estetik oluyoruz , sonuç güzel olsun beklentilerimizi karşılasın.Ameliyatsız halimiz zaten doğal :)) O zaman hiç elletmeyelim doğal kalsın .

bence bu sorunun cevabına dr.unla beraber karar vermelisiniz..sen isteklerini, sorularını belirtirsin, o da uzman gözüyle sana olabilecekleri anlatır..orta bi yol bulursunuz mutlaka

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..
galiba boyuna dokundurtmayacağım ama küçük burun da çok güzel oluyor ya :)

bu ay içerisinde ameliyat olucam ama aklımı kurcalayan bir şey var ve siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.
efendim benim gözlerim ve dudaklarım iri olduğu için etrafımdakiler kemer alınsın sadece ve şu anda ki gibi kalsın yani büyük olsun diyorlar ben de küçük hafif kavisli ama öyle fındık gibi değil bir burun istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Eski burnum büyüktü :) Şimdi yüzüme yakışan büyüklükte bir burnum var..Bence yüzünle orantılı olmalı..:) İstersen albüm ekledim bakabilirsin..

ama ben göremiyorum fotoğraflarınızı sanırım listenizde olmadığım için göremiyorum..istek yolladım kabul edermisiniz?

arkadaşlar yarın ameliyata gircem inş ama ben hasta gibiyim boğazım ağrıyor,burnum yani nefes alırken yanıyor tam grip havasındayım :( inş daha kötü olmamda ameliyatı olurum :(

Back
X