• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce büyümü?

REALBlue

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
342
502
323
merhaba bayanlar;

bugün çarşafları yastıkları yorganın yüzünü yıkıyım dedim.yorganın yüzünü çıkarttıp yorganın üzerine dikilmiş üç adet kırmızı renkli küçük kurdele parçası buldum.daha önce bu yorganı hiç kullanmamıştım kayıvalidem hediye etmişti bu yorgan daha kalın diye yeni çıkartmıştım hurçtan yaklaşık 10 gündür kullanıyorum .internetten biraz araştırdım geçimsizlik büyüsü diye buldum karı kocanın arası bozulsun diye yapılıyormuş ama bilemiyorum
sökmeye korktum 34 haftalık hamileyim bebeğime birşey olur diye korktum .eşimlede aram gayet iyi düşünüyorum yorganı kullandıgımızdan beri kavga ettikmi diye yok etmedik hiç tartışmadıkda sizce büyü tutmamış olabilirmi.bu arada doğumumu kayınpederim ve kaynanam gelicekler şuan hiç istemiyorum gelmelerini.eşimde büyü falan tarzı şeylerden çok korkar söylesemmi bilemedim lütfen yardımcı olun alta resim ek
kurdele.webp

bilinçli bir dikilmş gibi duruyor.kayınvalidenle aran nasıl.belkide evliliğiniz güzel gitsin diye büyü yapmıştır.hemen olumsuzu düşünme canım

Carsaf gecirirken görmediniz mi ki on gün kullandiniz? Esinize kesinlikle gösterin, bilsin oda... Fazlada inanmayin böyle seylere... Allah Bebeginizi sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin...:KK14:

muhtemelen gelin yorganı diye dikilmiş.hemen ters yorumlamayın.kaynananı arayıp sorabilirsin.sonuçta görülecek bir şey:KK66:

Bu konular yasak. Kapanır konun birazdan.

Ama sana tavsiyem, inanma böyle şeylere. Büyü tutmaz. Öyle bir şey yok. Canını sıkıp bebeğini üzme. Eşine göstermek istiyorsan göster ve at çöpe gitsin. Bu kadar basit.

gerçekten bilerek dikilmiş bir şey olduğu kesin.
Allah katında yeri yok yapanın da yaptıranın da.
Akşam eşin gelsin. Çıkartın ve yakın.
Nas Felak falan oku. Allah'a teslim ol, O izin vermezse hiç bir şey olmaz. Gönlünü ferah tut.

evet böyle bir büyü var ama siyah kurdele dikerler genelde çingene büyüsü diyorlar, kurdeleyi yak ateşte falan bişey olmaz oku üfle evine bi güzel.

bilinçli olarak yapılmış birşey bu..
Eşinize söyleyin bence gösterin.
bir cami hocasndanda yardım alın
nas felak ayetel kürsi surelerini okuyun
İnşallah birşey olmaz size ve bebeginize

Carsaf gecirirken görmediniz mi ki on gün kullandiniz? Esinize kesinlikle gösterin, bilsin oda... Fazlada inanmayin böyle seylere... Allah Bebeginizi sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin...:KK14:
üzerinde zaten nevresim takımı çekiliydi kayınvalidem nevresimini çekip getirmişti.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Son düzenleme: 30 Eylül 2014

olabilir yani.kırmızı kurdela ile nasıl büyü olabilir ki.açık açık görünürken.bence arayıp sorsun kaynanasına.
valla abla ben anlamam bu büyü işinden zaten inanmam da. Gerçekten nefesi kuvvetli olan insan böyle bir pisliğe bulaşmaz. Bulaşan inançsız insanların para tuzağından başka bir şey değil.
Yoksa kımsetini açtıkları kız hemen evlenirdi. Töbe töbee

Kayınvalidenize sorarsanız çok büyük kriz çıkar evde.
İftirayla suçlanabilirsiniz.
Eşiniz de annesine söylerse yine aynı şeyler olur.
Aranız soğur.
Ters bir durum olmadığına göre susun bence.
Allaha sığının.
O dilemezse hiçbirşey olmaz..

Gelin çeyizine kırmızı kurdele bağlanır, ben kendi çeyizimin her yerine kırmızı kurdele taktım.. Onlar da öyle bişey yapmış olabilirler aklınız biraz iyiye çalışsın durduk yere kimseyi suçlamayın.
değil mi,niye akla hep kötülük gelir.üstelik iyi anlaşırkeno_O

büyü degildir
üflenmis püflenmis dua niyetinde birseydir belki
ama sacmalik yani hurafe ..
tutmaz o korkma :KK49:

Kayınvalidenize sorarsanız çok büyük kriz çıkar evde.
İftirayla suçlanabilirsiniz.
Eşiniz de annesine söylerse yine aynı şeyler olur.
Aranız soğur.
Ters bir durum olmadığına göre susun bence.
Allaha sığının.
O dilemezse hiçbirşey olmaz..
ebru büyü mü yaptın diye sorulmaz her halde.bu kurdelanın bir anlamı var mı diye sorulabilir:KK66:

Back
X