Erkek arkadaşım yabancı dilini geliştirmeye çalışıyor bu sebeple yabancıların birbirleriyle muhabbet edebildiği bir internet sitesinde tanıştığı insanlarla site üzerinden sohbet ediyor. Sohbet ettiği kişilerin hepsi kız. Benden önce bu tarz platformlardan tanışıp numarasıni bildiği whatsapp uzerinden iletisim kurduğu bir iki kişi de var. Benden sonra tanişıp numarasinı aldigi ya da eklediği kimse yok. Kıskandığımı belli ettim ancak silmesini söylemedim. Ona yansıtmak istemesem de arada kendi kendime tripleniyorum. Elbetteki herkesin karakteri, ilişkisi ve yaşantısı farklıdır ama sizce bu kıskanılması gereken ve müdahale edilmesi gereken bir durum mu? Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
GÜNCELLEME: Bu hesabin şifresi bende var dün bir suredir muhabbet ettigi bir kiz numarasini istemis whatsapptan konusmak icin. Ben gordum mesaji henuz girmemisti o ama caktirmadim. Baktim bugun yazdi su kiz varya numarami istedi diye. Eee dedim. Vereyim mi dedi ve piskin piskin güldü. Dayanamadım saydırdım ve çıktım.