• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce büyütüyor muyum yoksa kıskanmakta haklı mıyım?

İngilizceniz iyi seviyedeyse, ya da ondan iyi seviyedeyse, seninle pratik yapsa olmaz mı?
Ikimiz de ayni dili ogreniyoruz ve o benden daha ileri seviyede yine de dediginiz gibi birlikte de pratik yapabiliriz. Zaten bana soylemisti. Dedigim gibi sadece kizlarla konusmasa icin biraz daha rahat edebilirdi en azindan tamamen amacina uygun kullandigini dusunurdum.

Bir iliskide kendiniz olun.olaylra ne tepki vermeniz sizin icin uygunsa onu verin. Asiri baskicimi görünurum ,beni kiskanc bilmesin, havalanmasın, bogmak istemiyorum, ya birakip kacarsa vb endise ve sorulardan uzak iliskiyi kendiniz neysniz oyle yasayin. Bes kere goz yumdugunuz seye altincida soz soyleme hakkindan muaf olarak bakmak zorunda kalirsiniz.

Sifresini bildigini biliyor mu? Beraber konusabilirsiniz. Ama ben olsam itiraz bile ettirmeden kestirip atardim. Sen erkeklerle konussan ne dermis sordun mu?
Kendi verdi zaten sifresini. Ayni sitede yillar evvelsinden kalan uyeligim var benim de. Ben de dil ogrenirken ceviri yaparken takildigim seyleri soruyordum insanlara ama cok uzun zamandir kullanmadim siteyi. Benim de uyeligimin oldugunu soyledigimde sasirdi ilk tepkisi " senin ne isin var bu sitede kullanma" tarzi bir cumle kurmustu yanlis hatirlamiyorsam. Bu tepki de siteyi sadece dil gelistirmek icin degil farkli amaclarla da kullananlarin cok oldugunu bildigi icin olsa gerek. Ben de artik kullanicam dedim yakinlarda. Ben sana guveniyorum seni kisitlamam ben de konusuyorum senin de hakkin var dedi. Bu da bana ona karismiyim diye bana karismadigini dusundurdu.

Erkek arkadaşım yabancı dilini geliştirmeye çalışıyor bu sebeple yabancıların birbirleriyle muhabbet edebildiği bir internet sitesinde tanıştığı insanlarla site üzerinden sohbet ediyor. Sohbet ettiği kişilerin hepsi kız. Benden önce bu tarz platformlardan tanışıp numarasıni bildiği whatsapp uzerinden iletisim kurduğu bir iki kişi de var. Benden sonra tanişıp numarasinı aldigi ya da eklediği kimse yok. Kıskandığımı belli ettim ancak silmesini söylemedim. Ona yansıtmak istemesem de arada kendi kendime tripleniyorum. Elbetteki herkesin karakteri, ilişkisi ve yaşantısı farklıdır ama sizce bu kıskanılması gereken ve müdahale edilmesi gereken bir durum mu? Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
GÜNCELLEME: Bu hesabin şifresi bende var dün bir suredir muhabbet ettigi bir kiz numarasini istemis whatsapptan konusmak icin. Ben gordum mesaji henuz girmemisti o ama caktirmadim. Baktim bugun yazdi su kiz varya numarami istedi diye. Eee dedim. Vereyim mi dedi ve piskin piskin güldü. Dayanamadım saydırdım ve çıktım.
Vereyimmi demesi bile kiskanclik sebebi zaten başlı başına bir problem bnde sakin olmayip ortaligi ayağa kaldirirdim sanirimmm

Ben boyle seylerde karsimdakinden beklerim. Yani bence hos bir durum degil. Ama gidip kocam dahi olsa boyle bir sey yaparsa sileceksin onu ne is demem ama bunu yapabilecek bir adama da temkinli olurum. Yani büyük bir sey degil tabii ama bence kendi rahatsiz olmali ve sohbet etmemeli. Ediyorsa hayatin her alanında insanlarla gerekli yerde gerekli meaafeyi koymayacağını düşünürüm. Hele bir de numarami vereyim mi diye bunu akli sira espriye vurması falan seviyesizce. Biraz kisisel olarak rahatsiz edici boyle bir seyden kiskanmak ama bence de haklisiniz kiskanmakta.

Ben boyle seylerde karsimdakinden beklerim. Yani bence hos bir durum degil. Ama gidip kocam dahi olsa boyle bir sey yaparsa sileceksin onu ne is demem ama bunu yapabilecek bir adama da temkinli olurum. Yani büyük bir sey degil tabii ama bence kendi rahatsiz olmali ve sohbet etmemeli. Ediyorsa hayatin her alanında insanlarla gerekli yerde gerekli meaafeyi koymayacağını düşünürüm. Hele bir de numarami vereyim mi diye bunu akli sira espriye vurması falan seviyesizce. Biraz kisisel olarak rahatsiz edici boyle bir seyden kiskanmak ama bence de haklisiniz kiskanmakta.
Evet sozde espiriye vurdu ama sorun degil ver desem verecek numarasını. Kendisinin bunu düşünmesi gerekirdi ki belli etmemeye calışsam da kıskandığımın farkında.

Kendi verdi zaten sifresini. Ayni sitede yillar evvelsinden kalan uyeligim var benim de. Ben de dil ogrenirken ceviri yaparken takildigim seyleri soruyordum insanlara ama cok uzun zamandir kullanmadim siteyi. Benim de uyeligimin oldugunu soyledigimde sasirdi ilk tepkisi " senin ne isin var bu sitede kullanma" tarzi bir cumle kurmustu yanlis hatirlamiyorsam. Bu tepki de siteyi sadece dil gelistirmek icin degil farkli amaclarla da kullananlarin cok oldugunu bildigi icin olsa gerek. Ben de artik kullanicam dedim yakinlarda. Ben sana guveniyorum seni kisitlamam ben de konusuyorum senin de hakkin var dedi. Bu da bana ona karismiyim diye bana karismadigini dusundurdu.
Kullanmaya basla, numarami istiyor birisi vereyim mi diye de sor bakalim. O zaman görürüz onu. Su an blöf yaptigini düşünüyor olabilir.

Ikimiz de ayni dili ogreniyoruz ve o benden daha ileri seviyede yine de dediginiz gibi birlikte de pratik yapabiliriz. Zaten bana soylemisti. Dedigim gibi sadece kizlarla konusmasa icin biraz daha rahat edebilirdi en azindan tamamen amacina uygun kullandigini dusunurdum.
Konuştuğu kızlar İngiliz, Amerikalı ya da Avusturalyalı filan değilse, pratiği kesinlikle seninle yapmalı.
Sonuçta bilimsel, edebi, tarihi konulardan konuşmuyorlar!!!

Back
X