- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi Fistikezmesi7
Güzel taktik aslında, sizi böyle kandırmaya çalışmış zannediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dil gelistiriyorum pratik yapıyorum diye mi?Güzel taktik aslında, sizi böyle kandırmaya çalışmış zannediyorum.
Zannediyorum ki evet.Dil gelistiriyorum pratik yapıyorum diye mi?
Olabilir. Aşırı kısıtlayıcı da olmak istemiyorum ama o tarz yerlerden hemcinsiyle konustugunu dogru düzgün gormedim. Sebebini bir kere sordum onlar bana yaziyor kim yaziyorsa onunla konusuyorum diyor. Şuan üzerine gitmiyorum uzaktan takip ediyorum.Zannediyorum ki evet.
Tamam yabancı dilini geliştirmesi cok güzel ama niye kız. Benim esime görüşüyor ama hepsi erkek çünkü kızıcagımı biliyor ki yapmaz gebertirim ben ne olursa olsunErkek arkadaşım yabancı dilini geliştirmeye çalışıyor bu sebeple yabancıların birbirleriyle muhabbet edebildiği bir internet sitesinde tanıştığı insanlarla site üzerinden sohbet ediyor. Sohbet ettiği kişilerin hepsi kız. Benden önce bu tarz platformlardan tanışıp numarasıni bildiği whatsapp uzerinden iletisim kurduğu bir iki kişi de var. Benden sonra tanişıp numarasinı aldigi ya da eklediği kimse yok. Kıskandığımı belli ettim ancak silmesini söylemedim. Ona yansıtmak istemesem de arada kendi kendime tripleniyorum. Elbetteki herkesin karakteri, ilişkisi ve yaşantısı farklıdır ama sizce bu kıskanılması gereken ve müdahale edilmesi gereken bir durum mu? Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
bu tarz bır platformda amacına yonelık muhabbet etmesınde sakınca yok ama konustugu herkesın kız olması olayı amacının dısına cıkarmıs sankı bıraz , bence yakın takıbe alın.Erkek arkadaşım yabancı dilini geliştirmeye çalışıyor bu sebeple yabancıların birbirleriyle muhabbet edebildiği bir internet sitesinde tanıştığı insanlarla site üzerinden sohbet ediyor. Sohbet ettiği kişilerin hepsi kız. Benden önce bu tarz platformlardan tanışıp numarasıni bildiği whatsapp uzerinden iletisim kurduğu bir iki kişi de var. Benden sonra tanişıp numarasinı aldigi ya da eklediği kimse yok. Kıskandığımı belli ettim ancak silmesini söylemedim. Ona yansıtmak istemesem de arada kendi kendime tripleniyorum. Elbetteki herkesin karakteri, ilişkisi ve yaşantısı farklıdır ama sizce bu kıskanılması gereken ve müdahale edilmesi gereken bir durum mu? Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
Nasil bir benzetme bu? Biraz dikkat etseniz üslubunuza. Benim de uyeliğim var onunla tanismadan yillar once kaydolmustum ben amacina uygun kullaniyordum. Ama herkes bir değil.Banu Alkan taklidi mi yapiyorsun guzelim? Buna hangi kadin ok verir. Benim arkadaslarin hepsi o tarz uygulamalardan kiz düşürme derdinde. Ve kizlar da bunun farkinda kizlarin da amaci o. Dil gelistirmenin yolu bu mudur? Sen de aynisina uye ol erkeklerle konus bakalim. Verdigi tepkiden anlarız niyetini.
Haklisiniz. Musade etmemin sebebi asiri kisitlayici olmak istememem. Genel olarak hem kizlarla hem erkeklerle konussa sorun degil ama benim gorduklerim hep kiz bu da suphe uyandiriyor artik.yahu dilini geliştirmesinin başka yolları da var, neden böyle siteleri tercih ediyor? bence izin vermeyin..
Bunlarin hepsi yasanmasi muhtemel seyler. Ben de dil ögreniyorum erkek arkadasimdan cok onceleri kullaniyordum bu tarz bir siteyi ama ben dikkat ediyorum onu rahatsiz etmeyecek sekilde konusmaya. Kizlarla konusmaya gayret ediyorum. Oyle bir asamaya gelirse tabikide kaldiramam.Dil dile değmeden öğrenilmez diye bir laf vardır.
Şaka bir yana ben de öyle birkaç kişi ile tanıştım. Kimisi kızdı kimisi erkek.
Fakat bir süre sonra konuşmamaya başladık. Sürekli olarak konuştuğum şu an bir arkadaşım var Güney Amerika'dan ve erkek, çok iyi arkadaş olduk hatta paramızı biriktirince ya o buraya gelecek ya ben oraya gideceğim. Aramızda çok güzel bir arkadaşlık var ve birbirimize çok değer veriyoruz. Bir sorunumuz olduğunda ilk birbirimize anlatıyoruz, yardımcı oluyoruz, akıl veriyoruz.Sayesinde yabancı dil konusunda çok geliştirdim kendimi. Birbirimize ses kaydı da atıyoruz.
Erkek arkadaşın konuştuğu bir kızla böyle bir seviyeye gelebilir, sen bunu kaldırabilir misin?
İngilizceniz iyi seviyedeyse, ya da ondan iyi seviyedeyse, seninle pratik yapsa olmaz mı?Bunlarin hepsi yasanmasi muhtemel seyler. Ben de dil ögreniyorum erkek arkadasimdan cok onceleri kullaniyordum bu tarz bir siteyi ama ben dikkat ediyorum onu rahatsiz etmeyecek sekilde konusmaya. Kizlarla konusmaya gayret ediyorum. Oyle bir asamaya gelirse tabikide kaldiramam.
Bugun tepkimi gosterdim. Israr ederse zaten niyeti bellidir. Ben de yoluma bakarim.Tabi caniiiim kesin öyledir... Dil geliştirmek için bir çok alternatif varken, bu da etkili yöntem olur tabi niye olmasın ama yakın zamanda "aldatılmış bir kadın olarak" konu açacaksınız... Ya da kesin tepki vererek uzak tutacaksınız böyle şeylerden ( tabi çok zor)..
Ben iyi niyet görmedim burada...
Sifresini bildigini biliyor mu? Beraber konusabilirsiniz. Ama ben olsam itiraz bile ettirmeden kestirip atardim. Sen erkeklerle konussan ne dermis sordun mu?Erkek arkadaşım yabancı dilini geliştirmeye çalışıyor bu sebeple yabancıların birbirleriyle muhabbet edebildiği bir internet sitesinde tanıştığı insanlarla site üzerinden sohbet ediyor. Sohbet ettiği kişilerin hepsi kız. Benden önce bu tarz platformlardan tanışıp numarasıni bildiği whatsapp uzerinden iletisim kurduğu bir iki kişi de var. Benden sonra tanişıp numarasinı aldigi ya da eklediği kimse yok. Kıskandığımı belli ettim ancak silmesini söylemedim. Ona yansıtmak istemesem de arada kendi kendime tripleniyorum. Elbetteki herkesin karakteri, ilişkisi ve yaşantısı farklıdır ama sizce bu kıskanılması gereken ve müdahale edilmesi gereken bir durum mu? Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
GÜNCELLEME: Bu hesabin şifresi bende var dün bir suredir muhabbet ettigi bir kiz numarasini istemis whatsapptan konusmak icin. Ben gordum mesaji henuz girmemisti o ama caktirmadim. Baktim bugun yazdi su kiz varya numarami istedi diye. Eee dedim. Vereyim mi dedi ve piskin piskin güldü. Dayanamadım saydırdım ve çıktım.