Sizce çalışmalı mıyım?

Cocugunuza kim bakacak bu arada acaba bakacak kisiden dolayi mi boyle dusunuyosunuz. Ya iyi bakamazsa falan gibi. Akliniz kalacak durum mu var

8 aylık kızım
Matematik öğretmeniyim.Başlamazsam bekleyeceğim işte biraz annemde biraz onun annesinde.çok yakın değil gelmesi bilmiyoruz ama 3 ay kesin gözüyle bakılıyor

Cocugunuza kim bakacak bu arada acaba bakacak kisiden dolayi mi boyle dusunuyosunuz. Ya iyi bakamazsa falan gibi. Akliniz kalacak durum mu var
Babanesi bakacak.Başlarda kendi yolundan gitmeme ısrar etmişti ama şu an benm istediğim gibi.

Benm annem de bakar.ama okul babaneye yakın çok

Haftada 15 saat ders verecekler.Nöbet tutmayacağım 1 Yaşa kadar yok.Süt iznim de var.Aralarda gelip emzirebilirim yazdıklarıma bakınca gayet iyi duruyor.Böyle bi fikrim olmadığı için bocaladım.Herkes kafan dağılır diyor çalışıcam kararım kesin gibi.Eşim de istiyor aklım sürekli onda olmasın diye

Ben de öğretmenim O yüzden çalışma saatlerimiz birçok kişiye göre çok daha az bebek büyütürken bu konuda şanslıyız ve anneanne babaanne desteği ile çok rahat çalışırsın çalışan bir bayanın evde kalması çok zor oluyor Ben çalışmanı tavsiye ederim ben iki Çocuğumda da öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…