Sınıf öğretmenı mısınız? Benım de durum benzer.. 16 derse gircem ama dogum yaza gelecegınden bebek 3 aylıkken baslamam lazım.. hergüne 3 ders girsem o uyurken bile gidip gelebilirim.. ama çok da erken 3 ay.. bebeğiniz kaç aylık? Baslasanız ıyı olacak sankı.. baslamasanız esınızın yanına mı gıdeceksınız?
8 aylık kızım
Matematik öğretmeniyim.Başlamazsam bekleyeceğim işte biraz annemde biraz onun annesinde.çok yakın değil gelmesi bilmiyoruz ama 3 ay kesin gözüyle bakılıyor
Günde kaç saat çalışacaksınız?İlk kızıma aynı sebeplerden ötürü bende koyamadım hiçte pişman değilim tek başıma büyüttüm 3 yaşına kadar emzirdim tüm bunların artısının keyfini sürüyorum.Şuan tekrar hamileyim fakat çalışmak istiyorum günde 4 saat çalışacağım ve sütümü sağıp bırakacağım.
Haftada 15 saat ders verecekler.Nöbet tutmayacağım 1 Yaşa kadar yok.Süt iznim de var.Aralarda gelip emzirebilirim yazdıklarıma bakınca gayet iyi duruyor.Böyle bi fikrim olmadığı için bocaladım.Herkes kafan dağılır diyor çalışıcam kararım kesin gibi.Eşim de istiyor aklım sürekli onda olmasın diye
Ben de öğretmenim O yüzden çalışma saatlerimiz birçok kişiye göre çok daha az bebek büyütürken bu konuda şanslıyız ve anneanne babaanne desteği ile çok rahat çalışırsın çalışan bir bayanın evde kalması çok zor oluyor Ben çalışmanı tavsiye ederim ben iki Çocuğumda da öyle yaptım