• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı?

Ah evet evli olması da mümkün.
Görüşmek için en ufak çabası olmayan ama sürekli fotoğraf isteyen erkekten her türlü şey çıkabilir.
Rossey'de ben o evin duşakabinini, yatak odasını kullanmam desin. 😂 Kullanması gerekenler kullanıyordur zaten.

Hem de ne mümkün. Adamın evli olabileceğini hemen her konusunda hatırlatıyorum aslında. 😒

Elinin orta parmagiyla olan hareketi çek ve yolla al sana foto diye :rapci::rapci:

Aklını başına.al bence böyle çocuk cocuk davranışlar ne ya

görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
Kendinizi niçin bu kadar düşünüyorsunuz ? Ne gerek var

görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
E hani evlenip eski eşiyle anılarının olduğu evde yaşayacaktınız?

nude değil fotoğraflar. o da benden nude fotoğraf istemedi zaten hiçbir zaman. normal fotoğraf istiyor.
kavgada aslında haklı taraf bence yok. onun her zamanki takıntılıları
Ama.olau aslında oraya gidiyor bilmem farkında misin

He canım yolla tabi her dk her sn poz ver. evlenincede poz vere vere bakarsın artık. Adam seni tv izlerken yada uyurken görünce bir şok geçirir 😁
Fotolarda böyle değildin der kalırsın öyle 🤪

foto manyağı erkekler fotoya bakıp mastürbasyon yapan tuhaf tipler genelde. yalımız kaç bilmiyorum ama uzak durum

Mesaj yazılıp silinmesine hiç hoşlanmam. İnsan yazdığının arkasında durmalı diye düşünüyorum. O nedenle ben de bana atılan mesaj silindiğinde hemen atlarım ne atmıştın diye. Bu arada silinen mesajın fotoğraf olduğu belli olmaz. Adam belli ki fotoğrafı görmüş veya üstten fotoğraf bildirimi almış mesajı ilk attığında.

Back
X