• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı?

Ay adam sapık ve sizin muhabbetiniz konuşmanız falan umrunda değil. Nasıl anlayamıyorsunuz bunları.
adama normal herkesin instagrama koyduğu fotoğraflar gibi fotoğraflar yolluyorum. yani açık veya nude olsa katılırdım dediğine

görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.

Adam , yüz yüze hiç görüşmediği kadının gönderdiği fotoğraflara bakıp; en başta egosunu ( tatmin ettiği umarım sadece egosudur ) tatmin ediyor.

Peki sizin bu adamla yazışma ve fotoğraf gönderme çabanız niye ?

her erkek fotograf manyagi degil. sizin sevgiliniz oyle bence. 😐 yuzyuze gorusmuyor musunuz? neden surekli fotograf?

adama normal herkesin instagrama koyduğu fotoğraflar gibi fotoğraflar yolluyorum. yani açık veya nude olsa katılırdım dediğine
Valla instagramda Facebookta insanların gayet normal fotoğraflarıyla dolu sapık sayfalar mevcut. Bize göre normal foto ama altına hallenen yorumlara hayret edersiniz.

fotoğraflar normal kendi günlük hayattaki fotoğraflarım yani asla açık seçik değil. öyle olsa zaten buraya da yazarım bundan çekinmem.
hmmm. aslında şu işine gelirse cevap veriyor kısmı kafama kötü dank etti. :KK43:
peki sence napsam? yani ben de hiç cevap yazmasam mı?
Sence napsam dediğin için söylüyorum yoksa sen burda sorup sorup pek dikkate almıyorsun. Ben ilişkimi doğrudan keserdim. Böyle bi adamla hiçbi iletişimim olamaz. Bana kendimi iyi hissettirmeyecekse neden onunla olacağım ki bi de kaç yaşına gelmiş insanlarız gerçekten beraber vakit geçireceğimiz, bişeyler paylaşacağımız insanları haketmiyor muyuz hayatımızda

Offf cidden hâlâ yüzünü görmediğin adamın peşinden mi koşuyorsun?
Şimdi gelir görüntülü konuşuyoruz der.

Bu adam su evindeki duşakabine kadar düşündüğün mü :KK70:

Sen evi kendi kendine kırıp döküyor, yeniliyorsun ama o seni mesaj atmayacak kadar umursamıyor. Öpücükler, fotoğraflar.
Üzücü halin cidden.
ay ben size bayılıyorum :KK70::KK15:

Sence napsam dediğin için söylüyorum yoksa sen burda sorup sorup pek dikkate almıyorsun. Ben ilişkimi doğrudan keserdim. Böyle bi adamla hiçbi iletişimim olamaz. Bana kendimi iyi hissettirmeyecekse neden onunla olacağım ki bi de kaç yaşına gelmiş insanlarız gerçekten beraber vakit geçireceğimiz, bişeyler paylaşacağımız insanları haketmiyor muyuz hayatımızda
ben de cevap vermemeyi düşünüyorum ya da buna da cevap vermeseydin tarzı birşey yazasım var

Erkekler fotoğraf manyağı değil. Sizin hayatınızdaki insan böyle. Ben böyle ilişkileri sevmiyorum. Bu hale gelmeden uzaklaşırdım.

nude değil fotoğraflar. o da benden nude fotoğraf istemedi zaten hiçbir zaman. normal fotoğraf istiyor.
kavgada aslında haklı taraf bence yok. onun her zamanki takıntılıları
Tamam ben yanlış okumuşum:110:kavga da haklı taraf yoksa neden sürekli yazma gereği duydunuz? İlişkiniz çok sağlıklı gelmedi yazılanlara cevap vermeyip fotoğrafa yorum yapması erkek arkadaşınızın sapık olduğunu düşündüm nedense sağlıklı gelmedi.

görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
Sizin sevgiliniz foto istiyor diye bütün erkekler aynı değil

Bu adam su evindeki duşakabine kadar düşündüğün mü :KK70:

Sen evi kendi kendine kırıp döküyor, yeniliyorsun ama o seni mesaj atmayacak kadar umursamıyor. Öpücükler, fotoğraflar.
Üzücü halin cidden.

En azından adama dair yeni bilgiler öğrenmiş, buna da şükür.

Adamın oturduğu ev kendine ait. Sözde evlenip , ayrılmış.

rosseyy de belki adamla hala evli olan ve duşakabini /yatağı/ hayatı paylaşan kadını unutturmak için tadilat planı yapıyor. 😂😂

fotoğraflar normal kendi günlük hayattaki fotoğraflarım yani asla açık seçik değil. öyle olsa zaten buraya da yazarım bundan çekinmem.
hmmm. aslında şu işine gelirse cevap veriyor kısmı kafama kötü dank etti. :KK43:
peki sence napsam? yani ben de hiç cevap yazmasam mı?
Bir sapik icin nude falan farketmez .yüzünü bakip neler yapar hayal aleminde .azicik disardan oku yazdigini. Yuzyuze geldiniz mi hic online ask mi bu

Normal erkekler fotoğraf manyağı olmazlar. Hele ki seven adam cevap vermemezlik yapmaz.
Demekki sizde dikkatini çeken tek şey fotoğraf..
kalbinizin kişiliğinizin önemli olmadığı insanlardan uzak durun.

ıyyy ya sen bu adamların başına gelen en kötü şeysin farkında mısın?
10 dk sonra sileceksen neden resim yollarsın?
kavga ederken 100 tane mesaj atıp cevap alamayıp sonradan neden öpücük emojisi yollarsın?
ya vallahi kadınlık gururu diye bişey yok, konularını okumak demek başkası adına utanmak demek bilesin.
sen öyle birisin ki senin yanında olmaya kimseye katlanamaz, hele şu zekana kimsenin bir dk bile tahammül edebildiğini sanmıyorum o nedenle sen anca yüzünü görmediğin, bir araya gelmediğin tiplerle yazışır sanal alemde takılırsın.

o kadar yokluktasınız ki hala bu adamla takılmaya devam ediyorsunuz , erkek diye kendi başını yiyenlerden biri de sizsiniz ,umarım olgunlaşırsınız biraz

En azından adama dair yeni bilgiler öğrenmiş, buna da şükür.

Adamın oturduğu ev kendine ait. Sözde evlenip , ayrılmış.

rosseyy de belki adamla hala evli olan ve duşakabini /yatağı/ hayatı paylaşan kadını unutturmak için tadilat planı yapıyor. 😂😂
Ah evet evli olması da mümkün.
Görüşmek için en ufak çabası olmayan ama sürekli fotoğraf isteyen erkekten her türlü şey çıkabilir.
Rossey'de ben o evin duşakabinini, yatak odasını kullanmam desin. 😂 Kullanması gerekenler kullanıyordur zaten.

Back
X