sizce cevap vermeli miyim?

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
34
Kızlar biri ile görüştüğümü daha önceden söylemiştim burada. Neyse sadede geliyorum :) Daha az önce oldu olay çok taze :) Bugün görüşecektik.Sabahtan bana mesaja attı Akşam buluşalım diye, hatta akşam maç var beraber izleyelim dedi. . Tmm dedim. Bir kaç saat sonra "maç izlemek için plan yapıyor arkadaşlar, gitsem bana kızar mısın" dedi. Bende git erkek erkeğe daha eğlenceli olur maç izlemek dedim. Maçtan sonra görüşürüz dedi. Tmm dedim benimde özel dersim vardı bugün iki tane. Bunun maç izleyeceği arkadaşına yakın olan özel derse gittiğim öğrencimi arayıp saati akşama aldım diğerini de iptal ettim yarına erteledim bunla görüşmek için sırf. akşam oldu özel dersteyim bana mesaj attı, ben gelemem ki ya. Bütün iş arkadaşlarım burda dedi. Nasıl sinirlendim anlatamam. Özel dersim de maç izlediği arkadaşının evine çok yakındı tmm madem öyle 5 dk in aşağı dedim nasıl ineyim dedi. ( Sırf bahane mi uyduruyor diye öğrenmek istedim). Bende böyle böyle yaptım senin için biliyorsun dedim. Ne desen haklısın, özür dilerim dedi. Baya bir özür diledi. Bende aaa asıl ben özür dilerim senden birşey beklediğim için dedim. Utandırıyorsun beni özür diliyorum senden başka da birşey diyemem dedi. Sonra bana mesaj fln attı hiç cevap vermedim. az öncede aradı açmadım. Cevap vermeli miyim sizce?

Özür dilemiş, erdemli davranmış tamam, ama 5 dakika bile olsun aşağı inememesi tuhaf olmuş... İçine sindiği gibi davran.. Hakkında hayırlısı olsun

beklesin biraz, şimdi tölerans gösterirseniz her fırsatta aynısı yapacaktır

Ben burada öğretmenlik yapıyorum o da doktor olarak atandı. Ben yıllardır buradayım yalnız o yeni geldi sayılır. Acaba boşlukta olduğu için mi benimle görüşüyor sizce? zaman mı geçiriyor sizce sadece

Özür dilemiş, erdemli davranmış tamam, ama 5 dakika bile olsun aşağı inememesi tuhaf olmuş... İçine sindiği gibi davran.. Hakkında hayırlısı olsun

Bende denemek için söylemiştim zaten bunu. Ama inmedi. Ben ne söyleyip aşağı inicm (Kendisi doktor ) bizim bütün doktorlar burda inemem ki dedi. Bende son kez soruyorum iniyor musun dedim. Maalesef cnm kusura bakma ne desen haklısın dedi.

Ben burada öğretmenlik yapıyorum o da doktor olarak atandı. Ben yıllardır buradayım yalnız o yeni geldi sayılır. Acaba boşlukta olduğu için mi benimle görüşüyor sizce? zaman mı geçiriyor sizce sadece
erkek milleti söz konusu olunca durumlar değişiyor, aklından geçeni bilemeyiz ama sen kaptırma ve temkinli ol, popüler bir mesleğe sahip kendine aşıra güvenli falan olabilir
bu kız beni bekler ne desem yapar psikolojisi vs. sen ağır al bakalım ne olacak, kovalayan olma biraz kaç, eğer istiyorsa o peşinden gelecektir

Bende denemek için söylemiştim zaten bunu. Ama inmedi. Ben ne söyleyip aşağı inicm (Kendisi doktor ) bizim bütün doktorlar burda inemem ki dedi. Bende son kez soruyorum iniyor musun dedim. Maalesef cnm kusura bakma ne desen haklısın dedi.

gerçekten sandığınız yerde olduğuna eminmisinz??
bana sanki başka işler karıştırıyor da, şurdayız arkadaşlar var vs diye uydurdu gibi geldi... o anda o dediği yerde olmadığı için de inemem nasıl ineyim falan filan dedi... hislerim bu yönde :KK66:

erkek milleti söz konusu olunca durumlar değişiyor, aklından geçeni bilemeyiz ama sen kaptırma ve temkinli ol, popüler bir mesleğe sahip kendine aşıra güvenli falan olabilir
bu kız beni bekler ne desem yapar psikolojisi vs. sen ağır al bakalım ne olacak, kovalayan olma biraz kaç, eğer istiyorsa o peşinden gelecektir

Bende tam böyle düşündüm ama bu fikrimi destekler birinin yazısına ihtiyacım vardı, doğru düşünüyor muyum diye. Çok teşekkürler :)

gerçekten sandığınız yerde olduğuna eminmisinz??
bana sanki başka işler karıştırıyor da, şurdayız arkadaşlar var vs diye uydurdu gibi geldi... o anda o dediği yerde olmadığı için de inemem nasıl ineyim falan filan dedi... hislerim bu yönde :KK66:

Yani mesajlarıma anında cevap verdi, birşeyler karıştırıyor olsa geç yazmaz mıydı? Bi mesajında da şöyle yazmıştı, Ben yalan söylemiyorum diye ama bak şüphelendim şimdi :KK1:

Yani mesajlarıma anında cevap verdi, birşeyler karıştırıyor olsa geç yazmaz mıydı? Bi mesajında da şöyle yazmıştı, Ben yalan söylemiyorum diye ama bak şüphelendim şimdi :KK1:

valla hislerim kuvvetlidir canım, öyle sezinledim... hadi diyelim dediğ yerdeydi o esnada...
beş dakka inmesinde ne sakınca olabilir? zaten arkadaşları varmış, gençler ben iki dakkaya inip geliyorum dese ne olurdu ki orda? yabancı yer mi sanki.. birde yabancı olsa nolcak...
ben bunu sorun ona derim... tabiki iş işten geçmiş. artık ispatlayamazsınız...ordaydım der geçer.. ama o esnada akıllılık edip ineceksin çabuk, iki saniye görecem seni diye zorlasaydınız keşke.. ordaysa ne ala, iner görürdünüz.. içinizde şüphe kalmazdı..
ama orda değilse ele verecekti mecburen.. ve eğer sizi kekliyorduysa, sizde haddini bildirirdiniz.. pis koku geliyor burnuma...

şöyle ki bence telefonlarını aç ama sanki sevgili değilmişsiniz gibi konuş, araya mesafe koy ve bu mesafeyi hissettir sıradan bir arkadaş mevzusu gibi hal hatır havadan sudan,
geçmişi hatırlatma
belki böyle arkadaşça kalmamız daha doğru falan de
ama kıskandırmaya çalışma sakın
neşeli ol, her zamankinden daha bakımlı ol
bir şeyleri saklıyor gibi ol gizem iyidir :))

valla hislerim kuvvetlidir canım, öyle sezinledim... hadi diyelim dediğ yerdeydi o esnada...
beş dakka inmesinde ne sakınca olabilir? zaten arkadaşları varmış, gençler ben iki dakkaya inip geliyorum dese ne olurdu ki orda? yabancı yer mi sanki.. birde yabancı olsa nolcak...
ben bunu sorun ona derim... tabiki iş işten geçmiş. artık ispatlayamazsınız...ordaydım der geçer.. ama o esnada akıllılık edip ineceksin çabuk, iki saniye görecem seni diye zorlasaydınız keşke.. ordaysa ne ala, iner görürdünüz.. içinizde şüphe kalmazdı..
ama orda değilse ele verecekti mecburen.. ve eğer sizi kekliyorduysa, sizde haddini bildirirdiniz.. pis koku geliyor burnuma...

Ben hiç böyle birşey sezmedim ya. Ama haklı olma payınız büyük. Ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum.

şöyle ki bence telefonlarını aç ama sanki sevgili değilmişsiniz gibi konuş, araya mesafe koy ve bu mesafeyi hissettir sıradan bir arkadaş mevzusu gibi hal hatır havadan sudan,
geçmişi hatırlatma
belki böyle arkadaşça kalmamız daha doğru falan de
ama kıskandırmaya çalışma sakın
neşeli ol, her zamankinden daha bakımlı ol
bir şeyleri saklıyor gibi ol gizem iyidir :))

Açarsam beni bir şekilde ikna edecektir :) Dili çok iyi çünkü. Açmıyorum. Sessizlik iyidir şuan benim için sanırım. Bir daha hiç yazmayadabilirim :)

X