- 9 Kasım 2013
- 253
- 78
- 34
Kızlar biri ile görüştüğümü daha önceden söylemiştim burada. Neyse sadede geliyorum :) Daha az önce oldu olay çok taze :) Bugün görüşecektik.Sabahtan bana mesaja attı Akşam buluşalım diye, hatta akşam maç var beraber izleyelim dedi. . Tmm dedim. Bir kaç saat sonra "maç izlemek için plan yapıyor arkadaşlar, gitsem bana kızar mısın" dedi. Bende git erkek erkeğe daha eğlenceli olur maç izlemek dedim. Maçtan sonra görüşürüz dedi. Tmm dedim benimde özel dersim vardı bugün iki tane. Bunun maç izleyeceği arkadaşına yakın olan özel derse gittiğim öğrencimi arayıp saati akşama aldım diğerini de iptal ettim yarına erteledim bunla görüşmek için sırf. akşam oldu özel dersteyim bana mesaj attı, ben gelemem ki ya. Bütün iş arkadaşlarım burda dedi. Nasıl sinirlendim anlatamam. Özel dersim de maç izlediği arkadaşının evine çok yakındı tmm madem öyle 5 dk in aşağı dedim nasıl ineyim dedi. ( Sırf bahane mi uyduruyor diye öğrenmek istedim). Bende böyle böyle yaptım senin için biliyorsun dedim. Ne desen haklısın, özür dilerim dedi. Baya bir özür diledi. Bende aaa asıl ben özür dilerim senden birşey beklediğim için dedim. Utandırıyorsun beni özür diliyorum senden başka da birşey diyemem dedi. Sonra bana mesaj fln attı hiç cevap vermedim. az öncede aradı açmadım. Cevap vermeli miyim sizce?