Sizce ciddi bi problem mi oluyor ?

Nur_12313

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
10
7
1
28
Merhaba arkadaşlar . Ben 3 ay önce düşük yaptım. Ve 3 ay içinde sadece 1 kez adet oldum . 2 aydır olmuyorum . Doktora gittim ama gebelik yok diyor . Kötü bi durum da yokmuş. Ama muayene olalı 3 hafta geçti. Sizce hamile olma ihtimalim varmı.bu durumu yaşayan varmı? Anne olmayı çok istiyorum.

düşükten hemen sonra hamile kalmıştım. doktora test yaptıgımı pozitif çıktıgını söylemiştim. o da bana eski gebelikten kalan beta hcg dir o gel bir bakalım dedi. gittim hamileydim. düşükten sonra hamile kalmak çok kolay oluyor ama 2 aydır adet görmeyip negatifi görmek tuhaf bence nasıl sorun yok demiş anlamadım.

Merhaba arkadaşlar . Ben 3 ay önce düşük yaptım. Ve 3 ay içinde sadece 1 kez adet oldum . 2 aydır olmuyorum . Doktora gittim ama gebelik yok diyor . Kötü bi durum da yokmuş. Ama muayene olalı 3 hafta geçti. Sizce hamile olma ihtimalim varmı.bu durumu yaşayan varmı? Anne olmayı çok istiyorum.
Canim benimde adetlerim duzenliydi pko olmama ragmen. Ama haziranda kimyasal gecirdim ve adetlerim cok bozuldu 2 2.5 aya varmaya basladi ve doktora gittim kadin dogumcu hic birsey yok dedi. Ve o sekilde 1 ay daha bekledim baktim olmayacak. Ozel klinige gittim tiroid cikti hasimato cikti. Ozel arastirilmaai lazim. Hormonlarda yumurtaliklarinda sorun yoksa sendede oyle birsey olabilir. Dusuk tetiklemis olabilir. Ben cok pismanim neden bekledim diye. Ilk ayda hemen bakilsaydi simdiye tedavimin 5. Ayi olacakti. Ama ben daha yeni basladim tedaviye bosuna zaman kaybi. Bi dojtora danis ve en kosa zamanda kan testlerini yaptir derim.

düşükten hemen sonra hamile kalmıştım. doktora test yaptıgımı pozitif çıktıgını söylemiştim. o da bana eski gebelikten kalan beta hcg dir o gel bir bakalım dedi. gittim hamileydim. düşükten sonra hamile kalmak çok kolay oluyor ama 2 aydır adet görmeyip negatifi görmek tuhaf bence nasıl sorun yok demiş anlamadım.
Ultrasonla baktı kist veya herhangi kötü bişey yok dedi

Back
X