Sizce ciddimi evlenmek mi istiyor?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.

1 sene önce. numaramı bi erkekten almıştı. çocuk. 1 sene içinde ona pas verdim konuştuk filan. ilk başta işte etkileyici konuşuyodu. bilgili bilgi veriyodu. hayattan zaman sonra kız açık seçik geziyolar. can çekiyo diyodu ondan önce şyni attı. bi kere cnsel konuştuk onla sonra bıraktım cevap vermedim. zamanlar sonra konuştuk yakın olduk. konuşuyoduk yakın hala da öyle cinsel konuşuyoruz genellikle ama evlenmek istiyor. seni üzmem bi yatakta üzerim . filan diyodu Sana kötü bişey yapmam Allah şahit dedi. güvenmemen normal. kadın cinayetleri oluyo dedi evlenince aileyle de evlenirsin. giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur artık. dedi bide kıskanç. beni aldatırsan babanın evine gönderirim. dedi. evlenmek istiyor . acaba ciddi mi ? yinede 1 şans vermek istiyorum.

biraz karışık olmuş ama benim anladığım bu heriften ne köy olur ne kasaba..

bir kere kadını ailesinden uzaklaştırmaya çalışan tipler baskıcı ve kadını kendine bağımlı yapmaya çalışanlar oluyor ikincisi sana giyim baskısı yapacak üçüncüsü ciddi demek evlenmek istiyor demek değildir ciddi demek saygı duyan demektir cinsellik vs.. gibi.

yol yakınken geri dön derim.

cinsellik konuşmayalım demiştim tamam olur. evlilik hakkında konuşalım dedi. bide daha önce hakaretler küfürler ettim. daha sonra aradı.

namazını kıl orucunu tut derim dedi. öyle bağırma çağırma sevmem. güzel güzel geçinicez. filan demişti.

Adamdan çöp bile olmaz ben diyeyim. Bence niyeti ciddi değil (ciddi olsa cinsellik konuşmazdiniz) hadi diyelim ciddi, o zaman durum saha kötü

Size dedigi şeylerin mealini yapacağım

Giyimin yiyeceğin ailenden çıkar benden olur : seni satın alıyorum aileni unut

Oyle bağırma çağırma sevmem: kendim bağırırım senin sesin yükselmeyecek kafami da agritmayin

Namazini kil orucunu tut: kapali degilsen de kapan derim

Evlenince ailemlede evleniyosun: adamin annesi her gun gelip gidecek sizde kalacak belkide beraber yasayacaksiniz

Aldatirsan babanin evine gönderirim : acayip kıskancım sokakta yurumene izin vermem ( bunu nasil cikarttiniz dersen şöyle ki; daha evlilik nisan soz ortada yokken aldatirsan babanin evine dönersin diyen adamin kasti budur)

X