• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çift cizgi mi

Ben de 3 aylık olana kadar eşim dışında kimseyle paylaşmamıştım hamileliğimi, olumsuz bir durum olursa sorup durmasınlar diye. Eşimi de tembihlemiştim kimseye söyleme diye. Ama eş ile paylaşılır sanki ya. İyi günde kötü günde diyoruz. Çok çok geçmiş olsun kaybınız için çok üzüldüm. Anda kalın, olumsuz olması için hiçbir neden yok miniğiniz sizinle eminim hayırlı olsun tekrar 😍🙏🏻

Ben de reglime 6 gün kala silik öğrenmiştim. Ertesi gün kan verdim betayı net hatırlamıyorum ama çok düşüktü. Beklemek tabi daha garanti ama kolay olmuyor 😅 regl tarihiniz ne zaman
11 aralıkta 🍀

hahaha ya boş gebelik yaşadım 4 haftalıkken ilk gecikme günü öğrenmiştim o yüzden o strese korkuya girmek istemiyorum regl 1 hafta geçsin kanama olmasın aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizce eşime şimdi söyleyeyim mi regl gecikince mi söyleyeyim? boş gebelikte benden daha çok yıkılmıştı tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum
Bence eşinle paylaşmalısın. Tek başına düşünüp durup stres yapmayın konuşarak beraber rahatlar içiniz . Tek başınıza göğüslemeyin stresi

hahaha ya boş gebelik yaşadım 4 haftalıkken ilk gecikme günü öğrenmiştim o yüzden o strese korkuya girmek istemiyorum regl 1 hafta geçsin kanama olmasın aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizce eşime şimdi söyleyeyim mi regl gecikince mi söyleyeyim? boş gebelikte benden daha çok yıkılmıştı tekrar aynı şeyler olsun

Kızlar düşük yaptığımız tarih mi adet başlangıcı oluyor

Back
X