- Konu Sahibi sunflower44
İlk bebetime yaptım silik çizgi cikti sonra nimo yaptım negatif cikti hala regl olmadım canımHangi marka bu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bebetime yaptım silik çizgi cikti sonra nimo yaptım negatif cikti hala regl olmadım canımHangi marka bu canım
Ben de 3 aylık olana kadar eşim dışında kimseyle paylaşmamıştım hamileliğimi, olumsuz bir durum olursa sorup durmasınlar diye. Eşimi de tembihlemiştim kimseye söyleme diye. Ama eş ile paylaşılır sanki ya. İyi günde kötü günde diyoruz. Çok çok geçmiş olsun kaybınız için çok üzüldüm. Anda kalın, olumsuz olması için hiçbir neden yok miniğiniz sizinle eminim hayırlı olsun tekrar![]()
11 aralıktaBen de reglime 6 gün kala silik öğrenmiştim. Ertesi gün kan verdim betayı net hatırlamıyorum ama çok düşüktü. Beklemek tabi daha garanti ama kolay olmuyorregl tarihiniz ne zaman
Bence eşinle paylaşmalısın. Tek başına düşünüp durup stres yapmayın konuşarak beraber rahatlar içiniz . Tek başınıza göğüslemeyin stresihahaha ya boş gebelik yaşadım 4 haftalıkken ilk gecikme günü öğrenmiştim o yüzden o strese korkuya girmek istemiyorum regl 1 hafta geçsin kanama olmasın aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizce eşime şimdi söyleyeyim mi regl gecikince mi söyleyeyim? boş gebelikte benden daha çok yıkılmıştı tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum
Bi keresnde bebetime aldım eczaneden. Başka marka yok mu dedim. Bu en iyisi dedilerİlk bebetime yaptım silik çizgi cikti sonra nimo yaptım negatif cikti hala regl olmadım canım
hahaha ya boş gebelik yaşadım 4 haftalıkken ilk gecikme günü öğrenmiştim o yüzden o strese korkuya girmek istemiyorum regl 1 hafta geçsin kanama olmasın aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizce eşime şimdi söyleyeyim mi regl gecikince mi söyleyeyim? boş gebelikte benden daha çok yıkılmıştı tekrar aynı şeyler olsun
Kızlar düşük yaptığımız tarih mi adet başlangıcı oluyor11 aralıkta![]()
Ben şimdi hangi tarihi ele alıcam bilmiyorumKızlar düşük yaptığımız tarih mi adet başlangıcı oluyor
Ayy hadi bakalım kan verince haber verin olur mu11 aralıkta![]()
Normalde ben 15 inden 15 ine adet oluyordum ama geçen ay 19 kanama ile düşük başladı hangi tarih almam lazım kafam karışıkBen şimdi hangi tarihi ele alıcam bilmiyorum
Doğru diyorsunuz bugün diyeceğimBence eşinle paylaşmalısın. Tek başına düşünüp durup stres yapmayın konuşarak beraber rahatlar içiniz . Tek başınıza göğüslemeyin stresi
19u almak lazım düşük de regl gibi ilk gün kabul edilir demişti doktorNormalde ben 15 inden 15 ine adet oluyordum ama geçen ay 19 kanama ile düşük başladı hangi tarih almam lazım kafam karışık![]()
Kızlar son konuma bakar mısınız19u almak lazım düşük de regl gibi ilk gün kabul edilir demişti doktor
Normalde ben 15 inden 15 ine adet oluyordum ama geçen ay 19 kanama ile düşük başladı hangi tarih almam lazım kafam karışık![]()
Ayy hadi bakalım kan verince haber verin olur mu![]()
Konunuzu buladım neydiKızlar son konuma bakar mısınız
19unda düşük yapmış son regl olarak onu mu almalıyım diye sormuştuKonunuzu buladım neydi
Yok kız onu sormadım. Ovitrelle yumurtlama gününü regl gününü değiştirir mi19unda düşük yapmış son regl olarak onu mu almalıyım diye sormuştu
ben evet diyorum![]()