SİZCE ÇİFT ÇİZGİ Mİ

baby baby

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
326
172
628
41
KIZLAR YARDIMCI OLUN LÜTFEN KAFAM KARIŞTI

Eklentiler

• 20160930_225618_resized.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 191
HİÇ AKLIMA GELMEDİ AÇIKCASI KARANLIK ORTAM OLDUĞU İÇİN FLAŞI AÇIK BIRAKTIM

TESTİ ATTIM CANIM DÜN AKŞAM YAPMIŞTIM. ŞUANDA İŞYERİNDEYİM ALMA İMKANIMDA YOK ARTIK PAZARTESİ YADA ACİLE GİDİP KAN VERCEM
Testini beklet cnm. Bende cope atmistim merak edip baktigimda ikinci cizgi vardi hamileydim ama kimyasalla sonuclandi. Bazen testler hemen sonuc vermiyor.en garantiside kan testi zaten insAllah vardi bebisin :)

Testini beklet cnm. Bende cope atmistim merak edip baktigimda ikinci cizgi vardi hamileydim ama kimyasalla sonuclandi. Bazen testler hemen sonuc vermiyor.en garantiside kan testi zaten insAllah vardi bebisin :)
İNŞALLAH CANIM İSTER İSTEMEZ BİR KORKU VAR BENİMDE İLK AŞILAMADA KİMYASAL OLDU NERDEYSE İKİ AY OLACAK REGLİ DÖNEMİM HEP DÜZENSİZ ZATEN EN DOĞRUSU KAN TESTİ

İNŞALLAH CANIM İSTER İSTEMEZ BİR KORKU VAR BENİMDE İLK AŞILAMADA KİMYASAL OLDU NERDEYSE İKİ AY OLACAK REGLİ DÖNEMİM HEP DÜZENSİZ ZATEN EN DOĞRUSU KAN TESTİ
Bnde agustosta kimyasal gecirdim sanirim ayni donemlerde kimyasal oldu. Eylulde adet oldum 6 gun gecikmeyle test yptim pozitif cikti kan verdim 5 cikti ve 2 gun sonra adet oldum sanirim o da kimyasaldi. Bu ayda bat 9ekim. İnsAllah Rabbim yuzumuzu guldursun

İNŞALLAH CANIM NASIL UMUTLANDIM ANLATAMAM. HAREKETLERİME BİLE DİKKAT EDER OLDUM SİGARA İÇMEMEYE ÇALIŞIYORUM

Canım ben de sigara kullanıyorum. Evli her kadın gibi tabi evlatta istiyorum.. Şu mereti bırakmayı bi becerebilsek keşke hamile olmadan önce

Arkadaşlar bir umut benim testimede bakar mısınız konu sahibi arkadasım müsadenle inşallah hamişizdir

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…