Sizce çıkıyorlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hcs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözünü o kadar kapatmışsın ki soruyorsun. elbette beraberler. aralarında çekim gücü yüksek belli..
birbirlerini elden iyice çıkarmamak adına kuzen deyip bir arada durmak istemişler belli ki...

böyle boş insanlaarla vakit geçirme. bu tamamen erkek arkadaşının saçmalığı olmaz böyle birşey yaaa..
o kızla berabe olmasa bile birşeyler hissettikleri ortada..

sen piskopata baglamissinsempatiksalakcinni
o kizlada sirf sevgilin hergün ne yapiyor diye konusuyordun
rahat birak insanlari senden nefret etmesinler
kendini kücük düsürüyosun bu hareketlerinle
seni terk eden adama bide 200 tl lik saatmi hediye edicen:dilcikar:, ne icin mükafatimisempatiksalakcinni
sanane kuzenimidir ne, ne hediye aliyor
kuzenide 300 tl lik saati hediye ederse, eski sevgilinde birini sag koluna birini sol koluna takarhihoyyyt,el birligiyle totosunu kaldirmis olursun bravoalsanaalsanasmile

Baraberler işte , görünen köy kılavuz istemez
hem sen neden hala kızla konuşuyorsun
Kendini neden küçük düşürüyorsun bir erkek için anlamıyorum?
Telefon numaranı değiştir , bırak ailesiyle bile görüşme
Ona ait ne varsa at , kim varsa çevrende çıkar

üzgünüm ama çıkıolar bence cnmmm bir erkek için sakın kendini küçük düşürmeeee ve senn en biyik hatan o kızla konuşmak be münasebet cnm sevgilinn eski kız arkadası ile konuşmak resmen nispet yapmış kız sana ve sendeeee yapılanları ölece dinlemiş sineye çekmişssn hataaa yapmışsınn madem çıkmıosunuz bırak ne yaparsa yapsınlr bu onların sorunu

Bırak bence aramayı mesaj atmayı da kızların dediği gibi kendini küçük düşürürsün. Ne haltları varsa karıştırıyorlar zaten, sana soran yok belli ki.. sen salak yerine konulan olma durum gayet açık 2sininde senin hayatında yeri olmasın bundan sonra

saten daha kızlaa konusmuyorumm aramıyorum her ikisinidee amaa benim ona nasıl aşık oldugumu biliyoduu nasıl sevdiğimi biliyoduu bunları bilee bilee nasıl yaptı bunu amaaa yaa nasıll
nasıl insanlarr yaa anlasammm onlaraa deil olan bana oldu düşündüm günlercee ağladım zırladımm değermii tabiki değmezz ama 2.5 senem geçmiş okadar emek zamann değermiydi...
kullanıldım sanırımm bi kenara atıldım belkidee ama 1 haftadır falan çook iyiymm takmıyorum eskisi kadar düşünmüyorum bilee sadece faceden bakıyorum ama umrumdaa deil ama aslaa bedduua etmıyorum ikisinin Arkasından daa. ne halleri varsa görsünlerrrr.....

umrunda degilseler neden facelerini takip ediyorsun?
neden bes para etmez bi adam icin bu kadar üzüyorsun kendini?
neden kücük düsürtüyorsun?

umrunda degilseler, aticaksin kafandan, hayatina devam ediceksin.

umrunda degilseler neden facelerini takip ediyorsun?
neden bes para etmez bi adam icin bu kadar üzüyorsun kendini?
neden kücük düsürtüyorsun?

umrunda degilseler, aticaksin kafandan, hayatina devam ediceksin.

umrumdaa deill diorum kendi kendime ama bakmakdan da kendimi alamıyorumm engel olamıyorumm giriyorum bakıyorum sonra üzülüyorum neyee üzülüyosam,giden gitti biten bitti,o artık başkasının belki..ama kaç gündür bakmıyorum artık umrumda deil..
amaa unuttum deil içimee gömdümm gün içinde eskisi gibi olmasda arada geliyo aklımaa içimm cız ediyo ama değmezz bırak diyorumm ağlayacaksamm kendimi tutmaya çalışıyorumm...Allaha havale ediyorum...

tabi ki beraberler canım çok yanlış yapmışsın kızla konuşmakla kendini üzmüşsün bence artık ne konuş ne facelerinii takip et çünkü kurcaladıça üzülürsün .Ben en çok da hediye almana şaşırdım yazık ya ona değer mi kızla önceden ilişkileri varmış zaten şimdide beraberler bu ortada kız da belliki sana nispet yapıyor bırak ikisini de

O bayanla neden bu kadar samimi olma gereği duydunuz ki

Yüksek olasılıkla yeniden bir ilişki başlamış gibi görünüyor . Kendinizi fazla üzmemeye çalışın :26:

cnm benım en buyuk hata sende nıcın sakada olsa bırlıkte olduk dedın emınımkı kızın acısından dalga konusu olup kendını bukadar nıye kuculttun.bırak bosver ugrasma yuva yıkanın yuvası olmaz.eeee eger ben sevıyorum hala ıstıyorum dersen bu seferde kıza sakacıktan hamıleyım dersın

bana kuzenım diyee tanıstırdı diğer kuzenleriyle oldugum gibi onunlada görüştüm konustum..olayların bu boyutaa gelceğini nerden bilebilirdimm önceden olmuş bitmiş biliyodum istanbula gidene kadar görüşmüyolardı senelerdir seneler sonra görüştüler...sıyırdımm artık saten kendimi çektim aynen bende yuva yıkanın yuvası olmaz dedim biliyodu benim ne kadar sevdiğimi falan..yazıkk çook yazık...

bundan sonra yapacak hiçbirşeyin kalmadı bırak ne halleri varsa görsünler. sen sana yakışanı yap canım artık ikisinide arama yoluna bak BİRAS ZOR OLUCAK ama bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…