- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi Crazypinkpink
Acikcasi ben cimrilikten ziyade okurken itildim. Siz bu insanla uzun zamandir birlikte degilsiniz. 1 bucuk aydir gorusuyorsunuz. Adi ustunde "gorusmek" . Mekana oturdugunuzda sise sormadan pizzayi soylediyse hem kabalik hem iticilik. Belki siz ayni pizzadan paylasmak istemiyorsunuz. Ya da belki pizza yemek istemiyorsunuz. En nefret ettigim sey karsidakinin benim adima ne yiyecegime karar vermesidir. Bu arada ben de esimle sevgilimle pizzayi paylasirim ne var bunda diyenler olmus ama siz daha tanisma asamasindasiniz. Sanmiyorum ki aranizda henuz tam bir samimiyet olsun. Ayrica hesabi hic bana odetmedi demissiniz, kac kere gorustunuz biyerlerde yemek yediniz ve tavri nasildi? Park olayina gelince de tanidigim birini hatirlatti. Bir arkadasim da boyle yeni tanimaya basladigi bir adamla surekli ayni parkta bulusup ac susuz saatlerce oturuyordu. 35 yas ustu calisan bir adamdan soz ediyorum. Adam buluscaklari zaman surekli parka cagiriyomus, sebebi de o parki cok seviyomus huzur buluyomus. Park dedigin uc bes bankin oldugu yesillik:))) sonucta arkadasim iki uc aylik bosa gecen bi zamandan sonra gorusmeyi birakmisti.