• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

Gözü görmez beli tutmaz oluncada gençlerle aşık atmaya kalkıp malı mülkü yedirende dolu .İnsan tabiki ayağını yorganına göre uzatsin kimseye muhtaç olmasın.Ölumlu dünyada herşeyin fazlası zarar .Deve kuşu gibi sincap gibi biriktir biriktir yaşa hiç gezme yene icme ne anladım ben bu hayattan .Toprağın altına çorap goturemezsin .Dünya malı dünyada kalır .Ne cimri ne aşırı tutumlu ne savurgan ortası olacak .Hayat dedigin öylede olmaz para hesabı borç sürekli bir sıkışma yada tam tersi yetmeyen hep birinden isteyen .Ortası olacak ortası .Ben yapamam herşeyden esirgeyip kaç yıllık ömrüm .Evdede pinekleyemem bir ömur evi sevmek başka insanın gezmeye de ihtiyacı var tatil bile lüks değildir ihtiyaç.İnsanin arada mekan degistirmesi bir kadının yemek yapmadan hicbirseye elini sürmeden kafa dinlemesi de ruhun ihtiyacı
Vallahi ne güzel anlattın

Canım cimriden ziyade tutumlu gibi geldi ama konuyu detaylı okumadım. Bana göre insan arada bir de kahve içmeye dışarıda özel bir yemeğe gitmeyi ister, hakeder. Bilemedim.

Adam öğretmen diye vayyy eğitimli vayyy bana denk deme konu sahibi . Adamın kafası 40 yıl öncesinde yaşıyor. Ha benim için bu sorun değil dersen ilişkiye başla , yok tahammül edemem ömür boyu dersen arkadaş olarak kal. Değiştiririm diye de sakın düşünme . 60 yaşındaki kadın akrabalarımdan bile cimrilik öğütleri baskısı hatta yapılıyor bana. Yok avm ye gitme avm zengin işi yok dışarda kahve içme. Yok kıyafet ayakkabı fazla alma israf . 😂Kendi yaşam tarzlarını empoze etmeye çalışıyorlar yani. Küçük ilçelerde ki yaşam tarzlarının büyükşehirde olamayacağını bile anlamıyorlar . Ev eşyalarını bile gereksiz bulan adamla ömür mü geçer? İndirimden ikinci üçüncü mont alsan kendine bu adam başlar e var ya bir tane montun onu giy. Sabahın köründe kalkıp emek verip kazandığın maaşta da gözü olur evlenince . Hepimiz birikim yapıyoruz . Ama istediklerimizi de alıyoruz indirim vs takip edip en iyilerini . Cimrilik de bir hastalıktır düzelmez.

Bugün mesaj attı ,dondurma alıp yürüyelim diyor akşam hava sıcak ,biraz yururuz diyor .Ben de elimde bir şey varken yerken sevmem dedim.
35 yaşında kazık kadar herif , beş yaşında bebe gibi elinde dondurma yalaya yalaya mı yürüyecekmiş üstüne başına da damlatır bu salak ya.

E öyle ucuz olacak dondurma. Adam işini biliyor😂😂
Kız yok dedim ya bu salak üstünü başını batırır sonra da lekeleri çıkaramaz zırlar durur masraf çıktığı durduk yere diye 😆

Konu sahibi dese ki , onun yerine güzel bir yerde bir akşam yemeği yiyelim adam kendi kendini imha eder.

Sence goruseyim mi okulda oturup kahve i
Geçen seferkinde patlamış mısır falan aldı mı yoksa evden mi getirdi😄kimisi de hazır paketlerden alıyor dışarıda ucuz diye sinemada ambalajı haşur huşur ötüyor sinir küpü oluyor insan

Kız yok dedim ya bu salak üstünü başını batırır sonra da lekeleri çıkaramaz zırlar durur masraf çıktığı durduk yere diye 😆

Konu sahibi dese ki , onun yerine güzel bir yerde bir akşam yemeği yiyelim adam kendi kendini imha eder.
Dedim beni yemeğe götürürsen gelirim dedim ,dün yemeğe cagirdi güzel fırında yemek yapmıştı sonra film izledik .Aslında eğlenceli komik birisi şuan zaten arkadaşız ama başka türlü olabilecegimi pek sanmıyorum .Dün film izleyeceğiz hbomax var ya onu satın almamış ordan dizi izleyecektik ,sonra internet dondu ,kaçak siteden izliyormuş ben de sinir oldum .Sonra alayım bari dedi ,ama sinir oldum 180 liralık bir şey
Tamam ben de tutumlu değilim ama bilmiyorum bu adamla ömür geçer mi

35 yaşında kazık kadar herif , beş yaşında bebe gibi elinde dondurma yalaya yalaya mı yürüyecekmiş üstüne başına da damlatır bu salak ya.
Evet ya itici değil mi mesela gel Madoya dondurma yiyelim dese giderim de elimde çocuk gibi dondurmayla nasıl yürüyüş yapayım off valla sinirim bozuldu

Back
X