• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

Kıyafet olarak orta, ben mesela giyimime kusamima çok önem veririm .Mesela Netflix falan kullanmama şasirdi biraz işte tek mi kullaniyorsun paylaşımlı mi falan ne kadar demesi değişik geldi
Arkana bakmadan kaç , ciddiye gidip evlenseniz sana maaşını nereye harcayacagına dair çizelge hazırlar

Sinemeya gitmeden mesela şaka yollu işte içeceğimiz cipsi yanımızda gizlice goturelim falan dedi şaka yapıyorum dedi bilmiyorum garip geldi
Bu yorumu görünce evet cimriymiş diye düşünüyorum. Siz de gezmeyi, lüks giyinmeyi, para harcamayı sevdiğiniz için tam zıt karaktersiniz. Bu kişi sizi çok yorar.

Kızlar çalıştığım yerde iki idareci de bana farklı duygular besliyor, birisiyle yakın arkadaştık ama bunun iyi gitmediğini anlayınca uzak durdum ama o hala yakın olma peşinde. Diğeri de bu sene idareci oldu ve onun da duyguları var . İkisi de 20 yıllık arkadaşlar ve ikisi de birbirinden kıskanıyor beni.
Kızlar merhaba iş yerine birisi geldi 3 yıldır çalışıyor ,tek yasıyor .Şuan arkadaşız sinemaya ve kafeye gittik .Aynı iş yerinde çalışıyoruz eve yemeğe davet etti .
Aaa çalıştığınız yerdeki idareciler yeni flörtünüzü kıskanıp engel olmaya kalkmadilar mi? Birbirlerinden bile kıskanırlarken sizi, hayret :KK53:

Onlar zaten birbirlerine girdi baya olaylar büyüdü .Ben ikisiyle de muhattap olmadan yeni bir şehire geldim .Sınırlar konusunda daha dikkatli olmaya çalışıyorum .Ama şuan ikisi de başka okullara tayin istemiler ,asla gorusmuyorlarmis .

Bu yorumu görünce evet cimriymiş diye düşünüyorum. Siz de gezmeyi, lüks giyinmeyi, para harcamayı sevdiğiniz için tam zıt karaktersiniz. Bu kişi sizi çok yorar.
Evet ben de öyle hissettim .Sanki konusmalarımızda çok para konusu geçti .Ya da şuraya gidelim demiyor ben gidelim dersem .Bana göre değil sanırım .

Onlar zaten birbirlerine girdi baya olaylar büyüdü .Ben ikisiyle de muhattap olmadan yeni bir şehire geldim .Sınırlar konusunda daha dikkatli olmaya çalışıyorum .Ama şuan ikisi de başka okullara tayin istemiler ,asla gorusmuyorlarmis .
Konumuz şuan cimri flört 🤣🤣

İdareciler ve ortada @Hayallerdeyim:
s-e8fb59468034bfbd77ee385d6a46e0c12aa8c2ec.webp

İnsan değer verdiği kişiyi ne bileyim dışarı bir yemeğe çıkarır uzak olsa bile benim arabam var ,benim arabamla gideriz ya da araba kiralar bir seyler yapar .

Sinemeya gitmeden mesela şaka yollu işte içeceğimiz cipsi yanımızda gizlice goturelim falan dedi şaka yapıyorum dedi bilmiyorum garip geldi
Boş verin siz bu adamı ya.
İnsanın aklında olmayan sey şaka diye diline dolanmaz.
Ne itici bir tip böyle. 🙄

Yani verilen ayrıntılara göre cimri gibi evet.

Ama başka tuhaflıklar benim dikkatimi çekti ikinizde de.

Mesela flörtseniz nasıl evde buluştunuz ve hiçbir yakınlaşma olmadı? Direkt sen arabayı at ev alalım vs hemen üç aya evlenecekmişsiniz gibi bir muhabbet. Ama flört de değil gibisiniz. Evlilik programlarındaki ev araba muhabbeti yapan yaşlı tanışlar gibi geldi bana.

Kızlar merhaba iş yerine birisi geldi 3 yıldır çalışıyor ,tek yasıyor .Şuan arkadaşız sinemaya ve kafeye gittik .Aynı iş yerinde çalışıyoruz eve yemeğe davet etti .Yemek yedik ,çay kahve güzel geçti .Ama bana biraz cimri geldi ,araba almaması ,benim borcumu vs sorması garip geldi .Ya da mekan bulup şuraya ,buraya gidelim demiyor .Şuraya yürüyelim diyor .Zaten şuan arkadaşız ama bana açıkçası cimri ya da hesapçı geldi .Araba alacak param var ama almayacağım ev alacağım falan dedi bana itici geldi biraz .mesela hiç dışarı kafeye falan gitmiyor ,hep evde duran bir tip galiba .Kahveye falan çagıracaktım falan diyor .Hani gel şuraya gidelim yok .O yüzden konuşmayı kesmeyi düşünüyorum zaten her gün mesaj atmıyor okulda görüyoruz yanıma geliyor bazen,yazıyor bugün hiç yazmadı mesela Kafa yapısı olarak uyusuyoruz ,güzel eğlenceli vakit geçiriyoruz ,ama işte bunlardan dolayı soğudum
Araba yerine ev almak istiyor bunun için de birikim yapıyor size cimrilik gelen bir kahve parasını o başka şekilde değerlendiriyor sizin borcunuzu sorması dışında bir anarmollik yok günümüz türkiyesinde ev almak çok zor. Ayrıca araba dediğin yattığı yerde masraf.

Mesela flörtseniz nasıl evde buluştunuz ve hiçbir yakınlaşma olmadı? Direkt sen arabayı at ev alalım vs hemen üç aya evlenecekmişsiniz gibi bir muhabbet. Ama flört de değil gibisiniz. Evlilik programlarındaki ev araba muhabbeti yapan yaşlı tanışlar gibi geldi bana.
Şöyle şimdi bu bana mesaj atıyordu ben de sen yenisin gel seni gezdireyim şuraya kahve içmeye gidelim dedim ,gittik .Sonra konusmaya başladık ,okulda da sürekli konuşuyorduk .Sonra bana yemeğe gel falan dedi olur dedim, yemeğe gittim .Herhangi bir yakinlasma olmadı .Sonra başka bir gün sinemaya gittik orda bir kere falan koluma dokundu sadece bu .İşte şuan mesela şuraya buraya gidelim demiyor .Bir kere eve kahve içmeye çağırayım gel diyor sinir oldum ben de

İşte para konusu şuan aramızda yani onun tarafından açılıyor gibi hissediyorum ve bunu beni rahatsız etti açıkçası .

Back
X