• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

Adamın önce ev almak istemesi aslında itici değil. Ama Netflix kullanmanıza şaşırması, borcunuzu sorması, cips sokalım falan bunlar itici. Siz o sohbet içinde hep para konuşulmasından dolayı irrite olmuşsunuz. Bence uzak durun çok kontrolcü biri gibi geldi bana da çekilmez onun herbokologluğu.

Yani verilen ayrıntılara göre cimri gibi evet.

Ama başka tuhaflıklar benim dikkatimi çekti ikinizde de.

Mesela flörtseniz nasıl evde buluştunuz ve hiçbir yakınlaşma olmadı? Direkt sen arabayı at ev alalım vs hemen üç aya evlenecekmişsiniz gibi bir muhabbet. Ama flört de değil gibisiniz. Evlilik programlarındaki ev araba muhabbeti yapan yaşlı tanışlar gibi geldi bana.
Bana eve beni çağırması ya dışarda görülme korkusu ya da para harcamamak için gibi geldi .Şuan arkadaşız zaten sevgili falan değiliz .

Adamın önce ev almak istemesi aslında itici değil. Ama Netflix kullanmanıza şaşırması, borcunuzu sorması, cips sokalım falan bunlar itici. Siz o sohbet içinde hep para konuşulmasından dolayı irrite olmuşsunuz. Bence uzak durun çok kontrolcü biri gibi geldi bana da çekilmez onun herbokologluğu.
Bana da öyle geldi yoksa ev almak bana mantıklı .Hatta ben de arabamı satıp ev almak istiyorum birikim yapıp bu mantıklı .Ama işte araba şöyle masraflı ,istesem araba alacak param var ama almıyorum falan demesi kaç kez itici geldi

Bana da öyle geldi yoksa ev almak bana mantıklı .Hatta ben de arabamı satıp ev almak istiyorum birikim yapıp bu mantıklı .Ama işte araba şöyle masraflı ,istesem araba alacak param var ama almıyorum falan demesi kaç kez itici geldi
Robot süpürge gereksiz ben gelip süpüreyim dediği yerde çayı suratına püskürttünüz mü peki ?

Arkadaş aşamasında biri için fazla bir romantiklik, plan yapma, mesaj, dışarı çağrılma bekliyor gibisiniz. Adam temkinlidir, harcama alışkanlığı başkadır. Sevgili olsanız eğer yaşam tarzını sorgularsınız da adamın ev almak istemesi, dışardaki kahveye para vermek istememesi, yürümek istemesi gayet makul bence

Arkadaş aşamasında biri için fazla bir romantiklik, plan yapma, mesaj, dışarı çağrılma bekliyor gibisiniz. Adam temkinlidir, harcama alışkanlığı başkadır. Sevgili olsanız eğer yaşam tarzını sorgularsınız da adamın ev almak istemesi, dışardaki kahveye para vermek istememesi, yürümek istemesi gayet makul bence
Benimle biraz yakın olmak istiyor mesajlarda onu anlıyorum ,işte bayramda sensiz ne yapacağım .Bu tarz falan okulda sürekli yanıma geliyor yani hoslanma var ama para harcama pek yok

Öğretmen erkeklerin çoğu eli sıkıdır. Benim zamanımda öylelerdi en azından. Bir kadın öğretmen aldığı çizmeyi arkadaşlarına göstermişti de erkek öğretmenler fiyatını duyunca ovvvv ne yorumlar yapmışlardı . 🫣Hep birikim konuşuyorlardı . Ortak içilen çayın parasının kavgasını da görmüşlüğüm var .

Benimle biraz yakın olmak istiyor mesajlarda onu anlıyorum ,işte bayramda sensiz ne yapacağım .Bu tarz falan okulda sürekli yanıma geliyor yani hoslanma var ama para harcama pek yok
İlgisini para harcayarak göstermiyor ama sizde bundan hoşlanmıyorsanız yaşam enerjisi de size çekici gelmiyorsa hiç zorlamayın

Öğretmen erkeklerin çoğu eli sıkıdır. Benim zamanımda öylelerdi en azından. Bir kadın öğretmen aldığı çizmeyi arkadaşlarına göstermişti de erkek öğretmenler fiyatını duyunca ovvvv ne yorumlar yapmışlardı . 🫣Hep birikim konuşuyorlardı . Ortak içilen çayın parasının kavgasını da görmüşlüğüm var .
Kesinlikle katılıyorum ,yine aynılar

Adam normal duz bir erkek
En azindan simdi gozunu boyamak icin bonkor davranip ilerde salmamis
Kartlar acik
Sinemayi kahveyi falan kim odedi?
Bana hersey normal geldi ama supurge alma ben supururum demesi itici geldi
Nalakaaa
dırışşşka yani
Abartmis
Para harcamayi seven biriysen bu kisiyle yorulursun
Öte yandan neden tayin istedigini de merak ettim
Idareciler nasil birbirine dustu falan
20 yillik arkadasligi bitirdin evren sana al cimri adam müstehak sana dedi sdfjjk

Adam normal duz bir erkek
En azindan simdi gozunu boyamak icin bonkor davranip ilerde salmamis
Kartlar acik
Sinemayi kahveyi falan kim odedi?
Bana hersey normal geldi ama supurge alma ben supururum demesi itici geldi
Nalakaaa
dırışşşka yani
Abartmis
Para harcamayi seven biriysen bu kisiyle yorulursun
Öte yandan neden tayin istedigini de merak ettim
Idareciler nasil birbirine dustu falan
20 yillik arkadasligi bitirdin evren sana al cimri adam müstehak sana dedi sdfjjk
O ödedi ben her hicbir şey ödemedim .Evet ben para harcamayı seven ,gezmeyi seven birisiyim .

O ödedi ben her hicbir şey ödemedim .Evet ben para harcamayı seven ,gezmeyi seven birisiyim .
Su an arkadassiniz mesela o odemek zorunda degil hesabi
Sahsen ben sinemayi o odediyse kahveyi ismarlardim
Adam hesaplari odemis cimri diyemem bu durumda
Birkac itici tarafi yok degil ama kafa yapiniz uymuyor
Sen savurgansin o tutumlu

Su an arkadassiniz mesela o odemek zorunda degil hesabi
Sahsen ben sinemayi o odediyse kahveyi ismarlardim
Adam hesaplari odemis cimri diyemem bu durumda
Birkac itici tarafi yok degil ama kafa yapiniz uymuyor
Sen savurgansin o tutumlu
Evet olabilir ,ben ödemek istedim ödetmedi.

Back
X