İnsan değer verdiği kişiyi ne bileyim dışarı bir yemeğe çıkarır uzak olsa bile benim arabam var ,benim arabamla gideriz ya da araba kiralar bir seyler yapar .
araba mı kiralar?
şimdi adam sizi yemeğe eve çağırmış
eve çağırmak bence dışarda yemek yemekten daha incelikli bir davranış, herkesi evime çağırmam. doğru düzgün yemek yaptıysa evi düzenli topluysa güzel bir işaret bence -normalde.
siz de hem diyorsunuz sevgili değiliz, hem diyorsunuz araba kiralasın....kim kime niye araba kiralasın yahu? ben ilişki gurusu değilim. akıl vermek haddime değil ama bana siz de tuhaf geldiniz açıkçası.
ha adam sürekli para konuşuyor zaten o kısımda ben sevgili olamam o kişiyle.
yoksa mesela dışarda kahve içmeyi ben de sevmiyorum. neden 10 liralık kahveyi illla dışarda içcem diye 180-200 vermem gerektiğine ikna olayım ki? siz de 35-40 yaşında insanlarsınız, kendi alanlarınız var evleriniz var (ergenler gibi aile evinde yaşamıyorsunuz). ha başka bir yere giderim, gezerim, konsere tiyatroya giderim. ama bu illa dışarıda yeme-içme merakını ben de çözemiyorum. yaşadığınız şehir diyarbakır, antep filan değilse tabi. (bazı şehirlerde fiyat/performans olarak dışarda yemek yemek uygun olabilir belki biliyorum, benim grdüğüm çoğu yerde lezzetler sıradan, fiyatlar gereksiz pahalı)
benim bir arkadaşım var. ha bu öğretmen gibi ayda 80 -90 kazanan biri de değil. ama sürekli para para para -burçları da pek bilmem çok da inanmam ama oğlak burcu erkeği diye bişey var sanırım. adamın otelleri, villaları filan var. hala para para.
bana ikrah geliyor gerçekten
ha bu arada etrafında da sürekli para avcısı kadınlar. 1 tane gerçek ilişki de yok. tamam bizim yaşadığımız şehir zaten bu anlamda sorun, çok yiyici kadın var. ama çocuk da resmen çekiyor biraz salsa belki normal ilişkisi olacak...
sizin de karşılıklı beklentileriniz ve tarzlarınıza bakınca sizden olmaz yani...