• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

Görüşmeyin içinize sinmediyse .Zaten araba da lüks değil ihtiyaç .Ayrıca size ne onun alacağı evden .Ortak olmayacaksinizki kendine akıllı ise kendine .Evlenince bosanirsa ev tümden kendine .Yarısi sizin olmayacakki .Hayır o da değil arabasının olmamasının mazereti ne gerek bile yok .Birde hep evde bilmem nerde bankta park koselerinde görüşmek de ne bileyim evet cimri yada parası yok .İkisinden biri

İnsan değer verdiği kişiyi ne bileyim dışarı bir yemeğe çıkarır uzak olsa bile benim arabam var ,benim arabamla gideriz ya da araba kiralar bir seyler yapar .
araba mı kiralar?

şimdi adam sizi yemeğe eve çağırmış
eve çağırmak bence dışarda yemek yemekten daha incelikli bir davranış, herkesi evime çağırmam. doğru düzgün yemek yaptıysa evi düzenli topluysa güzel bir işaret bence -normalde.

siz de hem diyorsunuz sevgili değiliz, hem diyorsunuz araba kiralasın....kim kime niye araba kiralasın yahu? ben ilişki gurusu değilim. akıl vermek haddime değil ama bana siz de tuhaf geldiniz açıkçası.

ha adam sürekli para konuşuyor zaten o kısımda ben sevgili olamam o kişiyle.

yoksa mesela dışarda kahve içmeyi ben de sevmiyorum. neden 10 liralık kahveyi illla dışarda içcem diye 180-200 vermem gerektiğine ikna olayım ki? siz de 35-40 yaşında insanlarsınız, kendi alanlarınız var evleriniz var (ergenler gibi aile evinde yaşamıyorsunuz). ha başka bir yere giderim, gezerim, konsere tiyatroya giderim. ama bu illa dışarıda yeme-içme merakını ben de çözemiyorum. yaşadığınız şehir diyarbakır, antep filan değilse tabi. (bazı şehirlerde fiyat/performans olarak dışarda yemek yemek uygun olabilir belki biliyorum, benim grdüğüm çoğu yerde lezzetler sıradan, fiyatlar gereksiz pahalı)

benim bir arkadaşım var. ha bu öğretmen gibi ayda 80 -90 kazanan biri de değil. ama sürekli para para para -burçları da pek bilmem çok da inanmam ama oğlak burcu erkeği diye bişey var sanırım. adamın otelleri, villaları filan var. hala para para.
bana ikrah geliyor gerçekten
ha bu arada etrafında da sürekli para avcısı kadınlar. 1 tane gerçek ilişki de yok. tamam bizim yaşadığımız şehir zaten bu anlamda sorun, çok yiyici kadın var. ama çocuk da resmen çekiyor biraz salsa belki normal ilişkisi olacak...

sizin de karşılıklı beklentileriniz ve tarzlarınıza bakınca sizden olmaz yani...

araba mı kiralar?

şimdi adam sizi yemeğe eve çağırmış
eve çağırmak bence dışarda yemek yemekten daha incelikli bir davranış, herkesi evime çağırmam. doğru düzgün yemek yaptıysa evi düzenli topluysa güzel bir işaret bence -normalde.

siz de hem diyorsunuz sevgili değiliz, hem diyorsunuz araba kiralasın....kim kime niye araba kiralasın yahu? ben ilişki gurusu değilim. akıl vermek haddime değil ama bana siz de tuhaf geldiniz açıkçası.

ha adam sürekli para konuşuyor zaten o kısımda ben sevgili olamam o kişiyle.

yoksa mesela dışarda kahve içmeyi ben de sevmiyorum. neden 10 liralık kahveyi illla dışarda içcem diye 180-200 vermem gerektiğine ikna olayım ki? siz de 35-40 yaşında insanlarsınız, kendi alanlarınız var evleriniz var (ergenler gibi aile evinde yaşamıyorsunuz). ha başka bir yere giderim, gezerim, konsere tiyatroya giderim. ama bu illa dışarıda yeme-içme merakını ben de çözemiyorum. yaşadığınız şehir diyarbakır, antep filan değilse tabi. (bazı şehirlerde fiyat/performans olarak dışarda yemek yemek uygun olabilir belki biliyorum, benim grdüğüm çoğu yerde lezzetler sıradan, fiyatlar gereksiz pahalı)

benim bir arkadaşım var. ha bu öğretmen gibi ayda 80 -90 kazanan biri de değil. ama sürekli para para para -burçları da pek bilmem çok da inanmam ama oğlak burcu erkeği diye bişey var sanırım. adamın otelleri, villaları filan var. hala para para.
bana ikrah geliyor gerçekten
ha bu arada etrafında da sürekli para avcısı kadınlar. 1 tane gerçek ilişki de yok. tamam bizim yaşadığımız şehir zaten bu anlamda sorun, çok yiyici kadın var. ama çocuk da resmen çekiyor biraz salsa belki normal ilişkisi olacak...

sizin de karşılıklı beklentileriniz ve tarzlarınıza bakınca sizden olmaz yani...
Yani ne bileyim yemeğe çıkarabilir , ya da güzel bir yere kahve içelim deyip götürebilir .İlişki ya da flört sürecinin başında bunların olması gerekir bence eğer olmuyorsa ilerde her şeyin hesabını yapabileceğinin düşünüyorum .

Evet işte şuan böyle baslarsa devamı nasıl olur bilmiyorum .
Bencede valla .Ev borcu ödüyorsa ondan parası kalmamıştır dışarda kahve içmeye .Sonuçta oda doğrumu degilmi bilinmez tapuyu gösterecek hali yok yani .İnsan arabasız nereye gidecek gelecek birde .Sizde kendinize yatırım yapın içinize sinmiyorsa doğrudur o his uzatmayın olmuyorsa .Karısı gibi tutumlu olmak zorunda değilsiniz yatırımı kendisine .Yarın evlense bile eşinin zerre hakkı yok evde dediğim gibi .Yaz da geliyor napacaksiniz evden eve görüşerek

Evet işte şuan böyle baslarsa devamı nasıl olur bilmiyorum .
Aman diyim para konusuna da dikkat edin belli de olmaz ilerde borç vs ister sakin vermeyin kadın parası yemek isteyenler mantar gibi çoğaldı .Çok yiyiyici var gerçekten .Burda bile zengin kadın varsa alsın bana baksın telefon alsın eşofman alsın sürüsüne bereket .Olmazda genede yazmak istedim .Çok fazla artık sayıları maşallah kadınları geçti

Bencede valla .Ev borcu ödüyorsa ondan parası kalmamıştır dışarda kahve içmeye .Sonuçta oda doğrumu degilmi bilinmez tapuyu gösterecek hali yok yani .İnsan arabasız nereye gidecek gelecek birde .Sizde kendinize yatırım yapın içinize sinmiyorsa doğrudur o his uzatmayın olmuyorsa .Karısı gibi tutumlu olmak zorunda değilsiniz yatırımı kendisine .Yarın evlense bile eşinin zerre hakkı yok evde dediğim gibi .Yaz da geliyor napacaksiniz evden eve görüşerek
Yok şuan ev borcu ödemiyor bilmiyorum ,bana laf arasında bizim orda kızlar Ajda alıyorlar .Evet ya hiç çekilmez

Aman diyim para konusuna da dikkat edin belli de olmaz ilerde borç vs ister sakin vermeyin kadın parası yemek isteyenler mantar gibi çoğaldı .Çok yiyiyici var gerçekten .Burda bile zengin kadın varsa alsın bana baksın telefon alsın eşofman alsın sürüsüne bereket .Olmazda genede yazmak istedim .Çok fazla artık sayıları maşallah kadınları geçti
Böyle yine okulda konuşurken ben para çok biriktiremiyorum dedim ,borclanmam lazım dedim .O da şaka yollu bana bana ver maaşını ben biriktiririm sonra sana veririm dedi ben de nasıl falan dedim .Garip işte konu hep paraya geliyor bu durum çok can sıkıcı

Böyle yine okulda konuşurken ben para çok biriktiremiyorum dedim ,borclanmam lazım dedim .O da şaka yollu bana bana ver maaşını ben biriktiririm sonra sana veririm dedi ben de nasıl falan dedim .Garip işte konu hep paraya geliyor bu durum çok can sıkıcı
Ay evet ya adamın iki lafından biri para.Yalniz kalmasına sasmamali.Sizde akıl yokmuda paranızı ona vereceksiniz değerlendirsin diye .Ben sevmedim buradan bile bu çocuğu .Siz bilirsiniz tabiki

Ay evet ya adamın iki lafından biri para.Yalniz kalmasına sasmamali.Sizde akıl yokmuda paranızı ona vereceksiniz değerlendirsin diye .Ben sevmedim buradan bile bu çocuğu .Siz bilirsiniz tabiki
Evet itici geldi bana daha şimdiden bu kadar para konuşan adamla olmaz ben yapamam .Belki tutumlu bir kadinla çok dışarı çıkmayan biriyle gezer .Mesela örnek veriyorum Güneş kremi almıs işte indirimde stokladim ,ya da bir tane yiyecek var onu çok seviyormuş kek .O indirimdeydi hemen aldım diyor .Ben de indirime bakarım ama fiyatını bilmem ama .

Yok şuan ev borcu ödemiyor bilmiyorum ,bana laf arasında bizim orda kızlar Ajda alıyorlar .Evet ya hiç çekilmez
Kızlar ajdami alıyormuş yuh onadami dikkat etmiş .Ay artık ne denir . Kafayı bozmuş ekonomi profesörü gibi .Çekilmez muhabbet

Öğretmen erkeklerin çoğu eli sıkıdır. Benim zamanımda öylelerdi en azından. Bir kadın öğretmen aldığı çizmeyi arkadaşlarına göstermişti de erkek öğretmenler fiyatını duyunca ovvvv ne yorumlar yapmışlardı . 🫣Hep birikim konuşuyorlardı . Ortak içilen çayın parasının kavgasını da görmüşlüğüm var .
Çok hak veriyorum bu yoruma. Okulda çalışırken vardı böyle herşeyin kuruşuna laf eden erkek öğretmenler.

Adam net cimri. Ev almak, birikim yapmak, parasını değerlendirme hedefi falan okey ama flört ya da işte sevgili olma girişimleri esnasında da artık sinemaya cips sokalım demezsin. Şakasına bile demezsin ki adam bu kadar para odaklı olduğu için o "şaka" aslında içinin yansıması. Çok bir şey hissetmiyorsanız bence daha arkadaşa bağlayıp, biraz mesafe koyun o da öküz değilse anlar. Ya da belki bir iki sefer çok para odaklı konuşulmasından hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz.

Adam net cimri. Ev almak, birikim yapmak, parasını değerlendirme hedefi falan okey ama flört ya da işte sevgili olma girişimleri esnasında da artık sinemaya cips sokalım demezsin. Şakasına bile demezsin ki adam bu kadar para odaklı olduğu için o "şaka" aslında içinin yansıması. Çok bir şey hissetmiyorsanız bence daha arkadaşa bağlayıp, biraz mesafe koyun o da öküz değilse anlar. Ya da belki bir iki sefer çok para odaklı konuşulmasından hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz, o da öküz değilse darlandığınız anlar.
Bırak sevgiliyi yeni yeni tanıştığın kadın arkadaşa bile denmez, kötü intiba bırakır.

Bence sizden hoşlanmıyor yani arkadaş olarak görüyor.
Yoksa az biraz aklı olsa sevgili olma ihtimali olan bir kadına bu muhabbetleri yapmaz.
Hem cimri hem akılsız.
Ya da o kadar cimri ki paraya olan aşkı ilişki yaşama ihtimalinin önüne geçiyor?

Ya da o kadar cimri ki paraya olan aşkı ilişki yaşama ihtimalinin önüne geçiyor?
Hakkatten ya korkusundan yakınlaşmamış bile kadınla, yanlışlıkla sevgili falan oluruzda para harcamam gerekir diye ödü patlamış resmen.

Hem fukara hem şeyi büyük bile iyidir bundan.

Back
X