• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

baştan ben buyum diyor da olabilir
ben sizi anlıyorum hani akıllı olsa köprüyü geçene kadar bari çaktırmaz, flört zamanı biraz kendini pazarlar, diye düşünüyorsunuz da

kadının yaşı 35'miş adam da herhalde 33'ten filan az değildir. bir de adam öğretmen etrafında bekar öğretmen kadın çoktur yani. çok öyle aman sevgili yapayım yeter ki diye rol yapılacak yaşlar değil bunlar, (daha genç bir adam olsa, kadın görmeyen mesleklerden olsa, başka şeyler diyebilirdim) artık herkes düğündü törendi evdi sonra boşanmaydı herşey ne kadar masraflı çok iyi biliyor.

yarın işler daha ciddi bir ilişkiye gidecek olsa, veya evlenilecek olsa sürekli çatışma yaşayacaklar çünkü kadının ve adamın paraya bakışı çok farklı. üstelik adam biliyor ki sürekli maaşından arttırıp ajda alan kadınlar var... hele hele öğretmen kızlarda böyle kuruş hesabı yapan çok var. öğretmenler odalarının çay parası kavgalarını herkes biliyor.

kısaca adam diyor ki bana öyle kadın lazım -benim anladığım yani.

kadına ise aksine gezme tozmalı harcamalı adam lazım, hiç birbirlerine uygun değiller.
Evet ,öyle birikimine düşkün çok kişiler var onlara da saygı duyuyorum .Ama ben dediğiniz gibi gezmeyi tozmayi ,şıkır şıkır giyinmeyi severim .Bu adam da biraz hesabına kitabina dikkat eden birisi

Evet ,öyle birikimine düşkün çok kişiler var onlara da saygı duyuyorum .Ama ben dediğiniz gibi gezmeyi tozmayi ,şıkır şıkır giyinmeyi severim .Bu adam da biraz hesabına kitabina dikkat eden birisi
bazı şeyleri zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum

valla yani kendim de denedim. ne kadar sabrederim de desen alttan da alsan olmuyor. kazık kadar kadın oldum artık eminim yani, büyük farkların varsa olduramıyorsun. bu büyük fark işte ister kültür-eğitim- hayat tarzı-din-dünya görüşü olsun ister bütçe-tatil-eğlence-çocuk yetiştirme anlayışı olsun. bunların hepsi büyük farktır.

Kızlar merhaba iş yerine birisi geldi 3 yıldır çalışıyor ,tek yasıyor .Şuan arkadaşız sinemaya ve kafeye gittik .Aynı iş yerinde çalışıyoruz eve yemeğe davet etti .Yemek yedik ,çay kahve güzel geçti .Ama bana biraz cimri geldi ,araba almaması ,benim borcumu vs sorması garip geldi .Ya da mekan bulup şuraya ,buraya gidelim demiyor .Şuraya yürüyelim diyor .Zaten şuan arkadaşız ama bana açıkçası cimri ya da hesapçı geldi .Araba alacak param var ama almayacağım ev alacağım falan dedi bana itici geldi biraz .mesela hiç dışarı kafeye falan gitmiyor ,hep evde duran bir tip galiba .Kahveye falan çagıracaktım falan diyor .Hani gel şuraya gidelim yok .O yüzden konuşmayı kesmeyi düşünüyorum zaten her gün mesaj atmıyor okulda görüyoruz yanıma geliyor bazen,yazıyor bugün hiç yazmadı mesela Kafa yapısı olarak uyusuyoruz ,güzel eğlenceli vakit geçiriyoruz ,ama işte bunlardan dolayı soğudum
dışarıda nerede ne kadar harcıyor cimri olup olmadığını veya para konusundaki tavrını bunlara bakarak anlayabilirsin

belki de parası yetmiyordur , borçları vardır

bilinmez

dışarıda nerede ne kadar harcıyor cimri olup olmadığını veya para konusundaki tavrını bunlara bakarak anlayabilirsin

belki de parası yetmiyordur , borçları vardır

bilinmez
Tabi olabilir ama böyle işte şunu indirimden aldım ,sürekli konunun paraya gelmesi itici geldi

Bence baştan koktu bu genede kendiniz bilirsiniz uyku iyiki bedava diyen insanda çay kahve makinesini bile fuzuli goten insanla kızların aldığı bilezik muhabbeti yapan daha şimdiden paranı ver ben değerlendireyim diyen insanlada aynı işveren patron ilişkisi kurulur .Sizinde zaten çok hoşunuza gitmiş değil ben yuruyecegini düşünmüyorum yarın gelinlik modelinden düğüne giydiginiz giysiden parfüme ömrünuzu yer bu ceneyle .Bu size sevgililer günündede para gitmesin diye gevrek termos çay getirir .Bilemem anca arkadaş olunur gibi geldi

Bence baştan koktu bu genede kendiniz bilirsiniz uyku iyiki bedava diyen insanda çay kahve makinesini bile fuzuli goten insanla kızların aldığı bilezik muhabbeti yapan daha şimdiden paranı ver ben değerlendireyim diyen insanlada aynı işveren patron ilişkisi kurulur .Sizinde zaten çok hoşunuza gitmiş değil ben yuruyecegini düşünmüyorum yarın gelinlik modelinden düğüne giydiginiz giysiden parfüme ömrünuzu yer bu ceneyle .Bu size sevgililer günündede para gitmesin diye gevrek termos çay getirir .Bilemem anca arkadaş olunur gibi geldi
Arkadaş bile zor. Annemin taa liseden arkadaş olduğu bir kadın var, yılların hatrı falan görüşüyor mecburen. Biraz ortak arkadaşları da var onların da çağırması ile falan. Neyse bir yere yemeğe mi gidilecek bu kadın hemen ay orası pahalı, 2-3 gün tura mı gidilecek bu hemen işte X'in yazlığına gidelim hem daha güzel. Hep bu ayarda fikirlerle geliyor, artık ondan ayrı takılmaya başladılar ufak ufak çünkü bıktılar. Yaş 65 ama tutum değişmiyor.

Yani para takıntısı olan insanları hiç sevmiyorum .Bu tipler genelde parası yemeden giderler .
Aynen öyle . Ya el iyisi olup başkalarına yedirirler ya da hayatları boyunca hep birikim peşinde olup . Dışarda çay kahve parasını hesaplayıp , doğacak çocuğa kadar eziyet ederler Harcama kalemleri çok çeşitlendi artık . Mecbur harcanmak zorunda. 60 yıl önceki nenesi gibi yaşatmayı planlayanlardan kaçın .

Kızlar merhaba iş yerine birisi geldi 3 yıldır çalışıyor ,tek yasıyor .Şuan arkadaşız sinemaya ve kafeye gittik .Aynı iş yerinde çalışıyoruz eve yemeğe davet etti .Yemek yedik ,çay kahve güzel geçti .Ama bana biraz cimri geldi ,araba almaması ,benim borcumu vs sorması garip geldi .Ya da mekan bulup şuraya ,buraya gidelim demiyor .Şuraya yürüyelim diyor .Zaten şuan arkadaşız ama bana açıkçası cimri ya da hesapçı geldi .Araba alacak param var ama almayacağım ev alacağım falan dedi bana itici geldi biraz .mesela hiç dışarı kafeye falan gitmiyor ,hep evde duran bir tip galiba .Kahveye falan çagıracaktım falan diyor .Hani gel şuraya gidelim yok .O yüzden konuşmayı kesmeyi düşünüyorum zaten her gün mesaj atmıyor okulda görüyoruz yanıma geliyor bazen,yazıyor bugün hiç yazmadı mesela Kafa yapısı olarak uyusuyoruz ,güzel eğlenceli vakit geçiriyoruz ,ama işte bunlardan dolayı soğudum
Gayet mantıklı ve geleceği düşünen birine benzettim.Size de naif ve temkinli yaklaşıyor.Acele işe şeytan karışır.Daha tanıyın derim.

Çok bayık bir sohbet değli mi ya 30 yaş üzeri bir adam için?
Bu erkeğe saçını süpürge eden tatil gezmek istemeyen parasını eline sayan bir ayakkabıyı on sene giyen kuaföre gitmeyen bır patates kızartması yağıyla üç kere patates kizartabilen yemeyen içmeyen ölene kadar aşırı tutumlu bir tip lazım onunla daha iyi olur .Paralarinida ilerde gelini yada damadı yer çatır çatır

Aynen öyle . Ya el iyisi olup başkalarına yedirirler ya da hayatları boyunca hep birikim peşinde olup . Dışarda çay kahve parasını hesaplayıp , doğacak çocuğa kadar eziyet ederler Harcama kalemleri çok çeşitlendi artık . Mecbur harcanmak zorunda. 60 yıl önceki nenesi gibi yaşatmayı planlayanlardan kaçın .
Adam uyku iyiki bedava diyormuş be.Dun bir bugün iki paranı ver ben yoneteyim nedir .Süpürge olacak kız bulsun kendine ben çevreme onermezdim.

Arkadaş bile zor. Annemin taa liseden arkadaş olduğu bir kadın var, yılların hatrı falan görüşüyor mecburen. Biraz ortak arkadaşları da var onların da çağırması ile falan. Neyse bir yere yemeğe mi gidilecek bu kadın hemen ay orası pahalı, 2-3 gün tura mı gidilecek bu hemen işte X'in yazlığına gidelim hem daha güzel. Hep bu ayarda fikirlerle geliyor, artık ondan ayrı takılmaya başladılar ufak ufak çünkü bıktılar. Yaş 65 ama tutum değişmiyor.
Sıkıcı oluyor birde böyle insanlar her kuruş hesap edilmez ölüm var o kadarda değil

Bu erkeğe saçını süpürge eden tatil gezmek istemeyen parasını eline sayan bir ayakkabıyı on sene giyen kuaföre gitmeyen bır patates kızartması yağıyla üç kere patates kizartabilen yemeyen içmeyen ölene kadar aşırı tutumlu bir tip lazım onunla daha iyi olur .Paralarinida ilerde gelini yada damadı yer çatır çatır
İnsan önce kendine değer vermeyi öğrenmeli . Kadınız yahu . Güzel giyim , düzgün saç , kaliteli takılar , dışarda bir kahve bir sinema insanı resetliyor . Dünyanın zorlukları ile daha kolay başetmeni sağlıyor . Evlat bile ayrı bir birey bizden . Önemli hastalığı vs yoksa onlar için de çok fedakar olunmamalı . Emek verip okusunlar ya da bir zanaat öğrensinler . Gençliğimizi bunlara harcayalım , yaşlanınca da gelin damat istemesin bizleri , evlatlar hatta . Gençlik en değerli şey. Parayla gençliğini değişen salaktır bu dünyada .

Bu yaşta gezmek istiyorum canım onu çekiyor bunu çekiyor .Şartlarım daha iyi olmayacaksa çalıştığımı adamın eline sayıp onu alma bunu giyme bunu yeme o gereksiz o ne bilmemne diye araba yok bişey yok ne evlenirim ne sevgili olurum.Alidim arabamı kendi kafa dengini bulurum .İnsanın beş lafından dördü para olmaz .Bu ne böyle yaş yetmiş muhabbeti .Valla ben böyle insanlarla arkadaş bile olamam.Tamam parası olmayadabilir ama bu kadar diline vurmasın

Back
X