- 11 Ağustos 2022
- 41
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi 20esmirasi
-
Canim benim insallah oyledir hayirlisi olaun tabi ilk dilegim o 2 oglum var cok heycanliyim 29da bu ayin gitcem insallah yazarim ogrenince
Cok teseklur ederim yorumunuz icin kalbinizce olsun
Bennde erkek hissediyorum esim kiz diyor cevrem herkes kiz bence diyor tabi hersey hayirlisi basta ama insan olmayani ister derler ya ole tbi rbbm herkesin gonlundekini kalbine versin insallah . Peki ultursyonda nasil anliyosunuz kiz oldugunuBen de çok istedim ama 3. De erkek oldu inşallah size nasip olsun anlayabiliyorum duygunuzu
Net gozukmuyor cnim ama erkek gibi sanki benim oglanlarin ulturasyonuda bole gasulye gibiydi kesem . Kizda yuvarlak diyorlar genelde ole duydumKızlar bi tahminde bana yapsanız keşkeee
Kız gibi geldi bana yazın mutlakaBennde erkek hissediyorum esim kiz diyor cevrem herkes kiz bence diyor tabi hersey hayirlisi basta ama insan olmayani ister derler ya ole tbi rbbm herkesin gonlundekini kalbine versin insallah . Peki ultursyonda nasil anliyosunuz kiz oldugunu
Cok tesekkur ederim insallah ya saglikli olsunda tabiKız gibi geldi bana yazın mutlaka
Tqbi yazarim bugun gitcem cok heycanliyim .Pazartesi öğrenirsiniz zaten
Erkek canim bebegimPazartesi öğrenirsiniz zaten
Hayırlısı olsun onum da altında ne hikmetler gizli kim bilirErkek canim bebegim
Amin insallah canim . Ya pek eminde olamadim bi eli var dedi snra yok pipisi belli dedi herkes ayrintiliyi bekle diyorHayırlısı olsun onum da altında ne hikmetler gizli kim bilirsağlıkla gelsin minnoş
Atym cnmAtsana bi resmini
Atym cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?