Sizce cinsiyeti ne:))

aaaca

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
423
210
18
40
arkadaslar 16haftalikken cekilmis bacak arasi resimleri doktor tahmin yapti ama tam kesin konusmadi sizce ne tecrubeli olanlardan fikir bekliyorum..haftalar geciyor 3hafta daha var kontrole.. Screenshot_2016-11-14-10-15-18-1.webp
Screenshot_2016-11-14-10-15-18-1.webp
Screenshot_2016-11-14-10-11-01-1-1.webp

yaa doktor bi çıkıntı var ama erkekte kizda olabilir dedi emin konusmadi..Allah saglikli versin kiz erkek farketmez ilk bebegimiz ama insan heyecanla biseyler almak istiyor..

Bizde tahmin istiyoruz ☺️ galiba oglumuz oluyor ❤️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 137
Ayy bilemedim cok heyecanli ❤️ Saglikli olsunlarda, yinede insan bilmek istiyor ☺️

ya eşimin ailesinde herkesin oğlu var ben kız istyrdum çok bizimki de erkek çıktı biraz burulmadım desem yalan olur

ya eşimin ailesinde herkesin oğlu var ben kız istyrdum çok bizimki de erkek çıktı biraz burulmadım desem yalan olur
ben hep prenses kıyafetleriyle gezdiricem fıstıgımı derdim, fındık bulduk galiba bizde :)))

canim erkek gozun aydin

Cok tesekkür ederim. Yarın öğreniyoruz artık insallah. Saatler gecmiyor :) :sinirli::KK200:

u
bakalim bende bi oglum diyorum sonra acaba kizimmi olcak diyorum heyecanla bekliyorum bakalim bidahaki kontrolu
ultrasondan anliyorum cnm erkek Allahin izniyle rabbim sana bagislasin

ayy hadi bakalim hayirlisiyla aslinda hamile kalmadan ruyamda oglumu sevdigimi gordum ama tersimi cikar gercekmi bilemiyorum cokk tesekkur ederim gercekten:KK49:
insallah gonlune gore rabbim verir netnezaman ogreneceksin canim

Back
X