Sizce çizgi var mı?

ireMasal

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
17
6
6
Adetime 1 hafta var bugün dayanamadım ve test yaptım baktığımda silik bir çizgi görüyorum ama var mı sizce ?

Eklentiler

• IMG20220620214838.webp
    IMG20220620214838.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG20220620214848.webp
    IMG20220620214848.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 207
Adetime 2 hafta var bugün dayanamadım ve test yaptım baktığımda silik bir çizgi görüyorum ama var mı sizce ?
Çizgi var gibi ama döngünüz ne kadar sürüyor ki adete iki hafta kala şüphelendiniz? 28 günde birse daha yeni yumurtlama olmuş olması lazım

Yanlış yazmışım kusura bakmayın 1 hafta var
Hmm olabilir o zaman. Sabredebilirseniz birkaç gün bekleyip kan verin çünkü iki günde bir düzenli artış takip etmeniz gerekecek. Çok erken yaptırırsanız stres yapabilir. Gönlünüze göre olsun

Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah umarım vardır hayırlısı artık tez canlı oluyoruz bu konularda ister istemez. Bı kaç gün sonra kan vereceğim regl olmazsam🤗

canım silik cizgi görünüyor hamile olabilirsin netleşmesi için birkaç gün daha bekle bu arada yine de hareketlerine dikkat et....

Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah umarım vardır hayırlısı artık tez canlı oluyoruz bu konularda ister istemez. Bı kaç gün sonra kan vereceğim regl olmazsam🤗
Silik çizgi ben de gördüm sanki, erken gebelik testi alıp yapsan çıkar bence 6 gün önce sonuç yazanlar

erken tanı testlerinde daha belirgin çıkıyor onlardan yapsaydın keşke ben ikinci çizgiyi göremedim fotoğraftandır belki

Dün gece bel sirt ve kasik ağrısından dolayı hastaneye gittim ama hamilelik şüphesiyle gitmedim doktor test yapalım dedi kanda negatif çıktı normalde adetime 1 gun var şuan ama hic bir adet belirtildim de yok sadece aralıklı bel ve sirt ağrım arada kasıkta batma oluyor hiç bisi anlayamadim doktorun dediğiyle şuan hamile değilim ne yazıkki 😔umarım sen hamişsindir

Dün gece bel sirt ve kasik ağrısından dolayı hastaneye gittim ama hamilelik şüphesiyle gitmedim doktor test yapalım dedi kanda negatif çıktı normalde adetime 1 gun var şuan ama hic bir adet belirtildim de yok sadece aralıklı bel ve sirt ağrım arada kasıkta batma oluyor hiç bisi anlayamadim doktorun dediğiyle şuan hamile değilim ne yazıkki 😔umarım sen hamişsindir
Herşeyin hayırlısı olsun üzülmeyin bebişler gelecekleri zamanı iyi biliyorlar. Ben hamileyim inşallah sizde bebişinizi sağlıkla zamanı gelince kucağınıza alacaksınız çünkü mucizeler zaman alır 🤗

Back
X