Sizce çocuk düşünmelimiyim bana fikir verin kafam çok karışık🙄

birumutbelkiolur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
175
183
103
30
Selam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım? 🤔 Yardım edin lütfen

Başka bir kadına duygularım var diyen adamdan hala çocuk yapmayı mı düşünüyorsunuz? Aldatma illa ki cinsel manada olmaz, hoş eline fırsat geçseydi onu da yapardı eşiniz bence.
Pes yani..
haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim

Umarım gerçek değildir. Lütfen kocam eve bağlansın diye çocuk yapmayın. Onu da yakmayın
Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba

haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim

Sizin başka erkeklere karşı bir anlık hevesiniz oluyor mu?
Belli ki adamın dış faktörlere algıları çok açık, kendine yeşil ışık yakan kadınlara yürümeye meyilli...

Sizin başka erkekler karşı bir anlık hevesiniz oluyor mu?
Belli ki adamın gözü dışarda, kendine yeşil ışık yakan kadınlara yürümeye meyilli...
Haklısınz ama 6 yıldır evliym eşimi ilkkez bu şekilde gördüm inanması zor oluyo kendimi avutuyrm işte ne yapaym siz söyleyn

Haklısınz ama 6 yıldır evliym eşimi ilkkez bu şekilde gördüm inanması zor oluyo kendimi avutuyrm işte ne yapaym siz söyleyn

Bir süre çocuk fikrini ertelemelisiniz, bu aldatma olayının ilk ve son kez olduğundan emin olmadan bebek için acele etmeyin.
Kaç yaşındasınız?

Gercekten duygulari var ya da yok..
Ne onemi var ki?
Bununla yasanir mi bunun uzerine o evlilige devam edilip bir de cocuk yapilir mi?
Yapmayin lutfen o kucucuk yavruya yazik etmeyin..
Benim esim bir baska kadina sana karsi duygularim var dese bir daha yuzumu goremez birakirim yasasin duygularini..

Burda kocanızın sadakati ahlaki problemleri varken sizin ondan çocuk düşünmeniz..🙄 ya valla gerçekten ne size ne eşinize acırım sadece o sabilere üzülüyorum

Bakın benim kafam karışık olduğundan dolayı zaten size yazıyorum ne yapacağımı şaşırdım çünkü

Gercekten duygulari var ya da yok..
Ne onemi var ki?
Bununla yasanir mi bunun uzerine o evlilige devam edilip bir de cocuk yapilir mi?
Yapmayin lutfen o kucucuk yavruya yazik etmeyin..
Benim esim bir baska kadina sana karsi duygularim var dese bir daha yuzumu goremez birakirim yasasin duygularini..
Bende bu olayı yaşamadn önce sizin gibi düşünüodum ama öyle olmuyormuş bi yuva 3 4 günlük yaşanan bişey yüzünden yıkılamıomş bunu anladm çok zor bişeymiş

Bende bu olayı yaşamadn önce sizin gibi düşünüodum ama öyle olmuyormuş bi yuva 3 4 günlük yaşanan bişey yüzünden yıkılamıomş bunu anladm çok zor bişeymiş
Yani kolay degil tabii ki ama sana karsi duygularim var bana cok agir gelir..
Bunu bile bile devam edemem herkes farkli tabii.
Ama en azindan cocuk icin beklemelisin.

Yani kolay degil tabii ki ama sana karsi duygularim var bana cok agir gelir..
Bunu bile bile devam edemem herkes farkli tabii.
Ama en azindan cocuk icin beklemelisin.
Bana da çok ağır geldi hemde çok kaç gün kendime gelemedm valizimi aldö gidiodm görümcem durdu beni yapma dedi kardeşm bi eşşeklik etmiş konştk hatasını anladı ama benm hala gözüm üstünde

Allah aşkına bir anlık heves ne demek ya.hayır öyle olsa bile siz bir anlık hevesle başkası ile mesajlaşsanız kocanız ne yapar acaba
Onun savunması akrabamdı konştm ne var bende dedim ki ben sana duygularm var ne demek peki diye sorduğumda tamam ben bi hata ettim diyip duruyo yaptığına pişman ettim ama bi daha yapar mı endişe beni öldürüyo ya

Back
X