sizce cocuk yapmali miyim?

mavili89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
19
9
1
Arkadaslar ben 8 ay once evlendim ama henuz evlilige alisamadim. Cunku evlenmeden once calisiyordum evlendikten sonra farkli bir sehire geldim evlendim ve suan calismiyorum. Butun bunlar yeni hayatima alismami zorlastirdi en onemlisi de annemi kaybettom nisanliyken esimle aramizda 1 yas var ve cocuk gibi hic olgun biri degil. Acikcasi bu yonunu evlendikten sonra ogrendim iyi bir baba olacagini dusunmuyorum cunku cocuklara olan davranislarini biliyorum. Sizce napmaliyim? Esim ilk gunden beri cocuk istiyor ben de cok istiyorum ama onu boyle gordukce fikrim degisiyor

Yaslariniz kac.biraz daha hem evlilige alisma hemde biraz daha olgunlasma adina erteleyebilirsiniz.

Bize niye soruyon biz mi bakcaz dogurduguna. Bu evlilikte sürünmek istiyorsan yap, yoksa aklini kullan.

Sana biri gelse bize anlattığın gibi anlatsa sence benim cocuk yapmam ne kadar makbul olur dese ne dersin ?
Allah aşkına kendin zaten kac tane sebep yazmisin. 8 aylik evlilik. Anne kaybi. Psikolojik sorun. Evliliğe alisamama. Babaliga hazir olmayan kendi cocuk adam. Vs.vs.

Cocuk beni yapmayin diye bagiriyor zaten.

Bu site bu yuzden var zaten.. cevap vermek istemiyorsaniz vermeyin.. cevap vermek zorunda degilsiniz ya da uslubunuzu duzeltin lutfen..

BDV dertler, cozumler, fikir alisverisleri icin var evet ama yapcagin cocuguda buraya sormak iş mi şimdi anne ben nasil oldum. Kk da kizlarla karar verdik önce evladim... aslinda derdin dert evet ama başlık komedi
Sizce cocuk yapyimmii?

Canim Allah rahmet eylesin sabirlar versin size de..bir bebek sahibi olarak cocuga bakma sabir sakinlik ilgi sefkat bekleyen bir durum.ayni zamanda baba da da bu ozellikler olmali.esiniz olgun olamamanin disinda kotu huylari varmi.siz annelige hazirmisiniz..yaslariniz uygun ama bebek sonucta sevgi deger huzur dolu bir dunyaya yuvaya gelmek ister iyi dusunun.

27 yasındasın, daha 8 aylık evlisin. Hazır da değilsiniz. İstemek yetmiyor cocuk için. Ben de 27 yasındayım, 3 senelik evliyim. Hala düşünmüyoruz. Az bekleyin, önce evliliğe alışın. Sonra evlilik hayal ettiğim gibi değilmiş diye ağlıyonuz.

Sagolun.. ayrica gordugum kadariyla yapilan yorumlar arasinda insanca konusabilen bir tek siz varsiniz bunun icin ayrica tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…