yahu bu insanlarla göbek bagın mı var?
hani akrabalık ilişkilerin olsa veya onlarla küsersem eşim uzulur görümcem vs desen hadi neyse...
seni sıkıntıya düsürüyor, takıntılarını arttırıyor ve gecmisini surekli hortlatıyorlarsa bırak gorusme.
birbiriniz icin o kadar kopamayan insanlar olsaydınız burada anlattıgınız gibi canınızı sıkacak seyler olmazdı. bence cok buyutulecek seyler degil ama sizi rahatsız ediyorsa gorusmeyin olsun bitsin
bir de siz can taşıyorsunuz... deger mi bu kadar kendinizi uzmeye, esinizle mutlu olmaya bakın
Haklisiniz canimi yakıyor anılar dışında bir bağımiz yok annemlerin orda ailesi oturuyor annem sorar arada napiyor falan diye onada iyi der geçistiririm.BuarAda benim bu hayatta tek kus kaldığım insan eski sevgilimdir yoksa kimseyle dargin kalamam icim acir... Onla bile kus deildim bana hakaret sözlerini duyana kadr sonrada allaha havale ettim öncesinde hakkımı helal bile etmiştim ama o sözlerden emin değilim... Bu kizlada küs deilde uzaklassam cevap falan yazmasam haksızlık edermiyim ???
nasıl rahat edeceksen oyle yap, ararsa hee hee der geçersin. azıcık mesafeli davranırsın. o da cok sık aramaz zaten.
gecmisinde belli ki hataların olmus. madem yeni guzel bir hayat kurmaya calısıyorsun bırak gecmisi.
kimseye haksızlık ettigin falan olmaz, o kız sana muhtacken sırtını da dönmüyorsun ki. takma bu kadar
Arkadaşım ben senin dert edindiğin şeylere hiç anlam veremiyorum, lütfen kusura bakma.
Buraya konular açmak bir çözüm değil senin için.
Bu ruh halinden kurtulman için ciddi bir tedaviye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum..
Seni yoran insanı silkeler atarsın hayatından olur biter..
Şu uzun uzun yazdığın sayfaya değmez.
canım hoşgeldin aramıza tekrar...
bence arkadaşın çok dengesiz ve güvenilmez biri..bir yaptığı bir yaptığını tutmuyor ..sözleri lafları seni incitiyorsa onunla konuşmayı kesmelisin bence , bu dönemde alınganlık da olablir evet ama bi şekilde seni kırıyor bu kız demek ki.en azından doğuma kadar görüşme bu kızal cevap yazma mesajlarına falan..hem o kadar yılın hatrı var konuşmama sebebini açıklayacak kadar basit değildir heralde? bende de bu takıntılar var biliyosun ama biz bazen cok senaryo yazıyoruz obsesyondan dolayı..kuruntu yapıyoruz.
Dediğim gibi arkadaşım hayatimdan insanları kolay çıkaramıyorum ve onun tek arkadasi benim kendisi kolay arkadaş edinemeyen kaprisli biri...yaşadıgi şehirde evlenince gitti kimsesi yok.yine kayınvalide sorunları olucak ve anlatmaya ihtyc duyacak ama ben yanında olmak istemiyorum artık bilerek yada bilmeyerek beni üzdüğü için..ama kimsesi olmadigi ve anlatamaycgi için tel dada bana ulasamayacgi için irtibatı kestigimde ona haksızlık edermiyim diyorum kimseyi üzmemek saçma ama ben neden kimseye kiyamiyorumçok gereksiz bunu dert etmem ama alışkanlıklardan dostlarımdan hayatimdakilerden çok çok zor vazgeçiyorum..
Hosbulduk canım sen nasilsin toparlandinmi ??? Evet obsesyon pesimizde :)
Duzgun yamuk bile (cokgen olan) bunlardan daha duzgundur yemin ederim.
1.Kimse kimseye yanlislikla mesaj atmaz.Bunu bir gecsin.Sir tutamayan guvenilmez biri.
2.Siz rahatsizken kardesini ilac almaya gondermiyor,vicdansiz
3.O kan gelmedigi icin eve kapatilan icin cok uzuldum.Hala boyle insanlar(!) var.Guya bunu size anlatip aslinda alttan alta size dokunduruyor.
4.Gecmisten bahsedip luzumsuzluk yapiyor.Artik evlisiniz.Ne bu seviyesizlik ondaki?
5.Bu dunyaya gobeginiz onla bagli gelmediniz.Onsuz bal gibi yaparsiniz.Yeni dost edinin
6.Ondan kurtulunca olur da size bisey derse YANLISLIKLA seni hayatimdan sildim deyin
Mutluluklar...
Diğer konunu biliyorum. Sen bu arkadaşını çıkarsan hayatından, o dönem tanıdığın herkesi çıkarsan, yetmedi , dünyanın öbür ucuna da gitsen, gezegen de değiştirsen, senin için değişen birşey olmayacak. Sorun senin içinde çünkü, ciddi anlamda psikolojik destek almalısın , temiz bir sayfa açıp, en azından normale yakın bir hayat yaşayabilmenin tek yolu bu. Çok üzülüyorum senin için
Okadar güzel anlatmissinki madde madde ağzına sağlık.. sır tutamamaktan öte hep benim boyumu,zekami, iş ve okul basarimi kiskanmis biri.boy kompleksi var bende standartlardan uzunum bu aslında çok hoşuma gtmesede insanların hoşuna giden bir durum ama ozellikle hamilelikte biraz kötü sirtim ağrıyor .ben basit kiskancliklarini hep kaprisliligine çocuksu yapısina verdim .benim çok fazla arkadaşım var iş ve okul hayatindan.çevresinde sevilen biriyim..beni kiskandgni herkes söyler ben olurmu Oyle sey der güler geçerdim ama dusunuyormda ben hep onu enyakin arkadaşım olarak tek tarafli gormusum o ise başka arkadasi olmadgi için beni arkadasi olarak görmüş şimdi daha sağlıklı düşününce bunu net görüyorum hem eşi Ogrendiginde bu benim hayatımin sırrı ve kocanın bilmesi çok çok kötü benim kocamin durumunu onun gözünden dusunsene dedigmde ben kivirdim sonradan oda unuttu gtti dedi çok zorladgmda ise ya o şekilde kivirmaz olurmuyum yoksa banada guvenmez ne bilsin ilkim olduğunu senden pay bicip yanlış anlar falan dedi nekadar acitici..hiç uzulmeme gerek yok hayatimdan çıkarmak yararıma olucak ahde vefa yapmami gerektiren bir durum yok bunu sizlerin fikirleriyle çok daha net anladım..yorum yapan herkese teşekkürler.
Evet kesinlikle.Senin evladin onemli olan.Mademki onun tek arkadasi sensin,o zaman seni el ustunde tutmasi gerekir.Bununki dengesizlik.Bosver ne hali varsa gorsun.Bu huylariyla kimse yaninda tutmaz onu zaten.Senin evladin saglikla dogsun gozunde ne o kalir ne baskasi
Canım enaZindan ben mutlu olmaya calistgmda bana bunu birsekilde ima eden biri olmazsa yinede daha mutlu olurum ..ya ben sandığınz kadar dışarıdan mutsuz görünen biri deilim kendimle kaldığımla bunları dusunuyorum normalde güleryüzlü neşeli biriyim ama ışte aklıma getiren imalı şeyler vs olunca tetikleniyor tabi...tamam belki bu konuyu kendi içimde unutamam ama bu kızın bana yaptıkları normalde bir dostun yapması gerekenlermi yoksa abartıyor muyum ??
İnsallah canım saolasin.yarın doktor kontrolüm var 35.haftam erken doğum riskim vardı 36 bitene kadR doğum yapmamak sağlıkliymis 40 ta en son süreç.insallah sorun yoktur ve oğlum zamanında gelir .hayırlı geceler insallah yarın güzel haberler gelir doktordan oğlumla ilgilide böyle şeylerle boğulmaktan kurtulurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?