sizce cok gecmi olur

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
selam arkadaslar . malum ikinci bebek yolda . dogup buyumesi iki bucuk yilimi alir . krese gidecek yasa gelmesi yani buyugude anaokullu olur sanirim o zamn yada krese gider oda . ve Ben universite isini ertelemem gerekiyo gene yas 30 yani 32 lerde ancak baslayabalirim oda nasip olursa:( universite okudum ama daha is imkani olan abd diplonali bir bolum olursa turkiyede daha guzel ise girebilirim. istiyorum tekrar egitim almak ama yas gidiyor ya :( insanlar 22 23 memur oluyor neler yapiyor Ben 32 de tekrar universite okucam. baze b kendimi iseyaramaz hissediyorum bosa okudum hissediuorum. ev hanimi olmak temizlik cocuk bazen eziklik gibi geliyo calisan aekadaslarimi gordukce hatta okuyan. hayirlisi diyorum zira intihar eden doktorlari gorunce. disardan bakinca prestijli parali meslekleri var ama bazen oyle olmiyomus hayat :( hayat cok garip bazen . gecmise uzuliyorum keske 25 te mezun oldugumda tekrar okusaydim ama istemedim simdi ise cocuklarla nasil basaricam. cocuklarla okuyan gec yasta meslek edinen var mi ?

geçmiş geçmişte kalmıştır
geçmişi düşünüp hayıflanmaya gerek yok
ben geç yaşta meslek sahibi olmadım ama
çalışan ve her yaşta eğitim alan kadınları canı gönülden tebrik ediyorum:KK9:

geçmiş geçmişte kalmıştır
geçmişi düşünüp hayıflanmaya gerek yok
ben geç yaşta meslek sahibi olmadım ama
çalışan ve her yaşta eğitim alan kadınları canı gönülden tebrik ediyorum:KK9:
Ben ingilizce diplomasu istiyorum cunku heryerde gecerli is bulunacak bir meslek. ama cocuklarla nasil olacak. ins kres bukursam anck oyle burda devlet kres parasini oduyo eger okumak istiyorsan. ama genede bebek iki yas olana kdr gidemem. 32 de gidebikirsem ne ala:( gec kaldim insanlar 32 ye neler yapmis bitirmis oluyor.

Ben ingilizce diplomasu istiyorum cunku heryerde gecerli is bulunacak bir meslek. ama cocuklarla nasil olacak. ins kres bukursam anck oyle burda devlet kres parasini oduyo eger okumak istiyorsan. ama genede bebek iki yas olana kdr gidemem. 32 de gidebikirsem ne ala:KK43: gec kaldim insanlar 32 ye neler yapmis bitirmis oluyor.
anne olmakta güzeldir öyle düşünmeyin
32 yaş çok büyük değil ki
bide zaten biz Türkiye de ne zaman mezun olursak olalım
eğer kamu personeli olmak istiyorsak 3,4 yıl bekliyoruz malesef

31 yaşındayım evlenmedim 3. ünv yi planlıyorum :)
niçin geç olsun
neye göre kime göre geç :)))
ahhhh fırsatım olsa ömür boyu okurum
ha çalışıyor muyum, evet
sadece evlilik çoluk çocuk olayını yapamadım henüz, o da olur heral bilmem ki

Her yerde gecerli ingilizce diplomayi Turkiyede calismak icin mi istiyorsunuz? Valla burada herkes issiz onu soyleyeyim de. Ona gore okuyun. Ayrica bana gore is sahibi olmak icin okumaya gerek yok. Okumak da is bulmak icin yapilmaz,kultur icin okunur,cocuklara daha faydali bir ebeveyn olmak icin okunur. Bence siz bakis acinizi genisletmek icin onunuzdeki 2 yili kitap okumaya verseniz oldukca verim alirsiniz,kulturel gelisiminize katkisi olur

31 yaşındayım evlenmedim 3. ünv yi planlıyorum :)
niçin geç olsun
neye göre kime göre geç :)))
ahhhh fırsatım olsa ömür boyu okurum
ha çalışıyor muyum, evet
sadece evlilik çoluk çocuk olayını yapamadım henüz, o da olur heral bilmem ki
ne kadar sanslisinnnn. bekarsin ozgursun istedgn gibi yasiyosun hemde okuyosun. neler okudun peki. Ben ingilizce istiyorum ins kismet olursa ikinci bebek iki yasina gelince ancak basvururm. krese gidebilsn diye . oda iste 32 olcm o zmn. keske bu yasima kdr bitmis olsaydo calisiyor olsaydim. ingiizceden sonra okurmyyum bilmem calismak isterim snarm ins inglizce kismet olsunda hayirlsiyla

Her yerde gecerli ingilizce diplomayi Turkiyede calismak icin mi istiyorsunuz? Valla burada herkes issiz onu soyleyeyim de. Ona gore okuyun. Ayrica bana gore is sahibi olmak icin okumaya gerek yok. Okumak da is bulmak icin yapilmaz,kultur icin okunur,cocuklara daha faydali bir ebeveyn olmak icin okunur. Bence siz bakis acinizi genisletmek icin onunuzdeki 2 yili kitap okumaya verseniz oldukca verim alirsiniz,kulturel gelisiminize katkisi olur
nasil herkes issiz bunu anlamiyorum. bir arkadsm geri kalmis bir ulkede okudu turkiyeye dondu denklik bile henuz yok. bir yerde iki bine ise girdi. sigortada vr. nasil is yok. ingilizce okumustu. is var ya olmaz mi

ingilizce icimde ukte kaldi tahmin olmak icin kendimi iyi hissetmek icin de istiyorum ingilizcemi ilerlermek icin de istiyorum cocuklarima faydasi olmak icin de ve calismak icin onum acilsin diye de istiyorum

nasil herkes issiz bunu anlamiyorum. bir arkadsm geri kalmis bir ulkede okudu turkiyeye dondu denklik bile henuz yok. bir yerde iki bine ise girdi. sigortada vr. nasil is yok. ingilizce okumustu. is var ya olmaz mi
Turkiye sartlarini arastirdiniz mi? Ne kadar issiz universite mezunu var biliyor musunuz? İki diploma uc diploma sahipleri kalkip kapiciliga bekcilige basvuruyor. Durum cok super olsa zaten size soyler buradaki arkadaslar. Bir kisi kalkmis is bulmus diye herkes buluyor mu zannediyorsunuz?

hatta hergun dgl haftada uc gun birde haftasonu gidiyor. maaasida iyi nasil is yok. neye gore nasil is bulamiyor insanlar

Turkiye sartlarini arastirdiniz mi? Ne kadar issiz universite mezunu var biliyor musunuz? İki diploma uc diploma sahipleri kalkip kapiciliga bekcilige basvuruyor. Durum cok super olsa zaten size soyler buradaki arkadaslar. Bir kisi kalkmis is bulmus diye herkes buluyor mu zannediyorsunuz?
bulunuyo demkki daha yeni dondu. is buldu. is yok kisminu anlamiyorum maas begenmiuolar bence

hala dönünce planları:işsiz:
neyse en azından bir amaç edinmişsin. geç falan değil okursun yeter ki sen kendini geliştirmek iste.

ingilizce icimde ukte kaldi tahmin olmak icin kendimi iyi hissetmek icin de istiyorum ingilizcemi ilerlermek icin de istiyorum cocuklarima faydasi olmak icin de ve calismak icin onum acilsin diye de istiyorum
İngilizcenizi evde otururken de ilerletebilirsiniz. Ben evde calisarak ispanyolca ve italyanca ogrendim ana dili seviyesinde. Siz bence ingilizceye takinti yapmissiniz. Ogrenmenin yasi yok,ogrenin elbette. Calismanin da yasi yok. Ama sanmayin ki bir ingilizceyle butun is dunyasi onunuze serilecek. Ben sadece sizi uyandirmaya calisiyorum

turkiye eskiye nazaran daha iyi degil mi . ilerledik diye dusunuyorum cogu konuda

Valla ben yeni evliyim cocugum yok ama cocuk bakiyorum. E hafta sonuda is güç e birazda dinleneyim ders calisamiyorum malesef ben beceremedim yada beceren varsa bilemem -

Hala nefes alıp, yaşıyorken hayatta hiçbirşey için geç değil bence..kararınızı destekliyorum..ister kendini geliştirmek için olsun, ister iş bulmak için olsun okumanın size değer katacağını düşünüyorum..başarılar ve bol şans .

bulunuyo demkki daha yeni dondu. is buldu. is yok kisminu anlamiyorum maas begenmiuolar bence
Tabii,begenilecek bir maas veren olmuyor genelde. Bir kisi is bulmus siz saniyorsunuz ki herkes buluyor. Artik en ucra yerlerde bile universite var herkes universite mezunu.

turkiye eskiye nazaran daha iyi degil mi . ilerledik diye dusunuyorum cogu konuda
Evet ilerledik. Artik dogan bebekler bile borclu doguyor. Kisi basina dusen milli gelir eskiye gore daha az. Toplumda suc orani da yukseldi. Daha fazla yazmayayim ama siz internetten arastirin. 2000 yilindaki verilerle simdiki verileri bir karsilastirin bakalim ne goreceksiniz

Back
X