- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
selam arkadaslar . malum ikinci bebek yolda . dogup buyumesi iki bucuk yilimi alir . krese gidecek yasa gelmesi yani buyugude anaokullu olur sanirim o zamn yada krese gider oda . ve Ben universite isini ertelemem gerekiyo gene yas 30 yani 32 lerde ancak baslayabalirim oda nasip olursa
universite okudum ama daha is imkani olan abd diplonali bir bolum olursa turkiyede daha guzel ise girebilirim. istiyorum tekrar egitim almak ama yas gidiyor ya
insanlar 22 23 memur oluyor neler yapiyor Ben 32 de tekrar universite okucam. baze b kendimi iseyaramaz hissediyorum bosa okudum hissediuorum. ev hanimi olmak temizlik cocuk bazen eziklik gibi geliyo calisan aekadaslarimi gordukce hatta okuyan. hayirlisi diyorum zira intihar eden doktorlari gorunce. disardan bakinca prestijli parali meslekleri var ama bazen oyle olmiyomus hayat
hayat cok garip bazen . gecmise uzuliyorum keske 25 te mezun oldugumda tekrar okusaydim ama istemedim simdi ise cocuklarla nasil basaricam. cocuklarla okuyan gec yasta meslek edinen var mi ?