sizce cok gecmi olur

İngilizcenizi evde otururken de ilerletebilirsiniz. Ben evde calisarak ispanyolca ve italyanca ogrendim ana dili seviyesinde. Siz bence ingilizceye takinti yapmissiniz. Ogrenmenin yasi yok,ogrenin elbette. Calismanin da yasi yok. Ama sanmayin ki bir ingilizceyle butun is dunyasi onunuze serilecek. Ben sadece sizi uyandirmaya calisiyorum
nasil calistiniz peki anadil seviyesine nasil geldiniz. Ben ingilizce fransizca mi ilerlermek istiyorum biliyorum anliyorum okuyorum yasiyorum ama advanced degil ve ispanyolca arapca ogrenmek istiyorum ama evde ogrenwbilirymyimkii
İngilizcenizi evde otururken de ilerletebilirsiniz. Ben evde calisarak ispanyolca ve italyanca ogrendim ana dili seviyesinde. Siz bence ingilizceye takinti yapmissiniz. Ogrenmenin yasi yok,ogrenin elbette. Calismanin da yasi yok. Ama sanmayin ki bir ingilizceyle butun is dunyasi onunuze serilecek. Ben sadece sizi uyandirmaya calisiyorum
nasil basardin . bende iki dil biliyorum ama ust seviye degil. ispanyolca ogrenmek istiyorum ama evde mumkun mu bu

hatta hergun dgl haftada uc gun birde haftasonu gidiyor. maaasida iyi nasil is yok. neye gore nasil is bulamiyor insanlar
Valla ben kendimden ornek vereyim. Su anda cocuk bakiyorum. Calismaya donmek icin en azindan adam gibi bir maas beklentim var. 10 yillik muhendisim. 8 yili calismakla gecti 2 yildir evdeyim.3 dil biliyorum. Hepsi anadili seviyesinde. Gidip asgari ucrete calismam. Neye gore nasil is bulamiyor dediginiz ozelliklerine gore is bulamiyor insanlar.

Son düzenleme:
Valla ben kendimden ornek vereyim. Su anda cocuk bakiyorum. Calismaya donmek icin en azindan adam gibi bir maas beklentim var. 10 yillik muhendisim. 3 dil biliyorum. Hepsi anadili seviyesinde. Gidip asgari ucrete calismam. Neye gore nasil is bulamiyor dediginiz ozelliklerine gore is bulamiyor insanlar.
iki bine calismazmisin bence gayet iyi para

Arkadaşınız iş bulmuş 2000 liraya

Siz de bulabilirsiniz diyelim

Ev kiraları şehir şehir değişmekle birlikte Büyükşehir'lerde 1000 civarı

Kreşler de öyle

Özel okul fiyatlarını hiç yazmayayım iki tane hem de alacağınız maaş ile mümkün değil

Hepimiz devlet okulunda okuduk çocuklarımız da okur dersek yine sıkıntı

Zira işe gitmek için en geç 7.30 da çıkıp akşam da 19.30 da geleceksin ama okul 9-15 arası

Çocuklar aradaki sürede ne olacak

Vs vs

İş bulmak değil ki konu iş bulmak maddi manevi tatmin ve yaşam şartları

nasil calistiniz peki anadil seviyesine nasil geldiniz. Ben ingilizce fransizca mi ilerlermek istiyorum biliyorum anliyorum okuyorum yasiyorum ama advanced degil ve ispanyolca arapca ogrenmek istiyorum ama evde ogrenwbilirymyimkii

nasil basardin . bende iki dil biliyorum ama ust seviye degil. ispanyolca ogrenmek istiyorum ama evde mumkun mu bu
Yabanci dilde kitaplar okuyarak ogrendim. İlk seviyeden basladim italyanca ve ispanyolcaya. Pratik kitaplari aldim alfabesinden basladim. İlerletince konusma kursuna gittim sadece. Evde belli bir zaman ayirarak ogrenmek mumkun ki siz evdesiniz su anda. Ben ogrenciyken yaptim bunu

Valla ben kendimden ornek vereyim. Su anda cocuk bakiyorum. Calismaya donmek icin en azindan adam gibi bir maas beklentim var. 10 yillik muhendisim. 3 dil biliyorum. Hepsi anadili seviyesinde. Gidip asgari ucrete calismam. Neye gore nasil is bulamiyor dediginiz ozelliklerine gore is bulamiyor insanlar.
senin gibi duzunenler is yok der aslinda var

Boşver, kendisi görecek zaten gerçekleri;)

nasil herkes issiz bunu anlamiyorum. bir arkadsm geri kalmis bir ulkede okudu turkiyeye dondu denklik bile henuz yok. bir yerde iki bine ise girdi. sigortada vr. nasil is yok. ingilizce okumustu. is var ya olmaz mi
Bi arkadaşın iş buldu diye iş var mı diyorsun?
Ülkede üniversite mezunu işsizler ve üniversite mezunu temizlikçiler dolu.
Siz bu gözlükleri nereden alıyorsunuz Allah aşkına?
2000 lira neye yetecek hem? Üniversite mezunu için komik bir rakam ama maalesef ülkenin geneli böyle.
Biraz gerçekçi ol!
Gerçekten fazla hayalperesestsin

turkiye eskiye nazaran daha iyi degil mi . ilerledik diye dusunuyorum cogu konuda
Hıhı süper. Ah ah sen epey bi oku bence üniversite olur gazete dergi olur el ilanı bile olur farketmez... Çocuk doğurup büyütmekten belli ki gerçekten hiç fırsatın olmamış. Ayrıca o geri kalmış ülkede okuyup buraya gelip iş bulan arkadaşın, sanıyorum ki arap ülkelerinden birinden geldi, çok zekiymis tam zamanında gelmiş buraya zira şu aralar onlar için iş cenneti buralar, iş bizim halka yok zaten. Sen de illa okuyacaksan ingilizce vs deme arapca oku hemen bulursun iş.

Bir de nerede yaşıyorsunuz ve eşinizin maaşı ne kadar Cidden merak ettim

İki çocukla 2000 maaş ile burada iyi yaşam hayal ediyorsunuz da iki kişi çalışsak 4000 desek diye hesap yapsanız yine zor

Bi arkadaşın iş buldu diye iş var mı diyorsun?
Ülkede üniversite mezunu işsizler ve üniversite mezunu temizlikçiler dolu.
Siz bu gözlükleri nereden alıyorsunuz Allah aşkına?
2000 lira neye yetecek hem? Üniversite mezunu için komik bir rakam ama maalesef ülkenin geneli böyle.
Biraz gerçekçi ol!
Gerçekten fazla hayalperesestsin
kendi evi olana yeter. bilmiyorum ulkedekiler memnun gidisattan.

Ülkemiz gerçekten uzakta olunca iyiye gidiyor olarak mı görünüyor çok merak ediyorum. İnsanlar iş beğenmiyor, maaş beğenmiyor düşüncesi de nereden geliyor anlamış değilim. Herkes niteliğine göre işte çalışmak ister elbet. Misal, masterlı ve yabancı dil bilen bir işsizim ben. Neye göre neyi beğenmemek diye sorarım size? Burada işler öyle kolay yürümüyor. Öyle bir ülke olduk ki hem de, iş görüşmesinde insanın yüzüne yüzüne ‘siz yeni evlisiniz, çocuk yapma ihtimaliniz var diye müdür sizinle görüşmek istemedi’ denilen. Buraların şartlarını bilin de öyle dönün istedim, uzaktan göründüğü gibi değil maalesef.

iki bine calismazmisin bence gayet iyi para

O şartlarınıza göre değişir.
2 çocuk okula gidiyor 1.250 den 2500 4.30 da okuldan çıkıyorlar bakıcı lazım o saatten sonra onları karşılmaya 6 da işten çıksam en iyi ihtimal 8 de evdeyim. E ben alamam servis lazım 2 çocuk 500.
Sırf çocukların masrafları bak bunlar.

Bir de nerede yaşıyorsunuz ve eşinizin maaşı ne kadar Cidden merak ettim

İki çocukla 2000 maaş ile burada iyi yaşam hayal ediyorsunuz da iki kişi çalışsak 4000 desek diye hesap yapsanız yine zor
abd. maasi ikibin besyuz dolar civrnda. kir a 700 dolar. elektrk 120 geliyo iki ayda bir araba cok ucuz burda benzinde normal pahali dgl. o sekilde. bende okumam lazim hem turkiye hem burwsi icin . kendim icin

O şartlarınıza göre değişir.
2 çocuk okula gidiyor 1.250 den 2500 4.30 da okuldan çıkıyorlar bakıcı lazım o saatten sonra onları karşılmaya 6 da işten çıksam en iyi ihtimal 8 de evdeyim. E ben alamam servis lazım 2 çocuk 500.
Sırf çocukların masrafları bak bunlar.
haklsiniz aile olunca masraf artiyor. uzaktan daha baska gozukyyo turkiye . geneli ulkede n memnun gibi duruyo.

Back
X