merhabalar arkadaşlar bi sıkıntım var sizlerin de fikrini almak istedim zaman ayırıp okuyanlara şimdiden teşekkürler.arkadaşlar ben 9 aylık evliyim .kendim bi devlet hastanesinde hastane eczacısıyım eşim ise serbest avukat.meslekleri yazmamın sebebi de konumla ilgili olması.yani şükür madi sıkıntımız yok.dün kredi kartımın son kullanım günü bu ay dolduğu için bankaya gittim ve yeni adresimi verdim yeni kredi kartımın şimdiki adresime yollanması için.evlendiğimden beri kredi kartımı eşim kullanıyor bana lazım olur dedikçe vermiyor ve her ay en az 1000 lira kredi kartına ödüyorum ve eşime sordukça neden bu kadar çok geliyor hep beni geçiştiriyordu.bende halen düğünden kalan taksitlerim devam ediyor sanıp ses etmiyordum.dün bankada aklıma düştü adres değiştiği için aylardır ekstremi göremedim bir bakabilir miyim dedim ne kadar nereye borcum kalmış.bir baktım ki benim yaptığım hiçbir borç yok.hepsi market ve benzin alışverişleri.üstelik aylardır eşim evin mutfak giderlerini filan kendisi yaptığını söylüyordu.arkadaşlar bu bana para konusunda söylediği ilk yalan değil.daha önce aylarca 1000 lira kredi taksiti olduğunu düğün için kredi çektiğini söylemişti ben hep ona yüklenmiyordum ayda bin sırf kredi taksiti ödüyor diye meğer hiç öyle bi borcu yokmuş düğünden kalan .sırf bana az kazanıyorum dememek için borç uydurmuş.tamam serbest çalıştığı için para eline parça parça geçiyor ve daha düzeni oturmadı zamanla müvekkillerinin düzeni oturacak benim derdim onun benden az kazanması değil ki bana doğru söylememesi .akşam eve gittim ve aynen şunu söyledim.hani mmarket benzin alışverişini sen yapıyordun aylardır bunlar da kredi kartından yapılmış.kirayı ben ödüyorum evin arabanın giderleri kredi kartında onları da ben ödüyorum.sen ne kazanıyorsun allahaşkına.sadece faturaları mı ödüyorsun madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim.benim kazandığım yeter dedim.hiçbirşey söylemedi .bir erkekle nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsun dedi ve odaya geçip ağladı.nasıl üzüldüm anlatamam ağlattığıma .sizce de çok mu büyük ayıp ettim