Sizce çok mu ayıp ettim?

Bence tarzınız yanlış olmuş.

Bankadan bir extre alıp onunda göreceği bir yere koysaydınız ve onun size açıklama yapmasını bekleseydiniz keşke.

Demekki aldığı paralar yemiyor, ya da eşinin sana söylemediği başka bir yere borcu var.

Seninde, o kadar yolu gitmene gerek yok gibi deyip, aldığı parayı küçümsenin hiç hoş olmamış.

Aynı şeyi o sana yapsaydı durum ne olurdu.

Dyelimki bir arkadaşına borç verdin fakat bunu eşine söyleyemedin, senin bir şekilde bu verdiğin parayı yerine koyman lazım eşine çaktırmadan, ve eşin parasal konularda ona yalan söylediğini farketti ve senin kazandığın parayı küçümseyip işe gitme artık dedi!

Sen ne yapardın?

Onun yaptığı hata ama sen eşinin onurunu kırmışsın, bence gönlünü almalısın, ama şunu bilki o sözleri hiç bir zaman unutmayacak...

hiç kazanmayan bir avukat bile ayda 3000 tl kazanıyor ama giderler de çok oluyor tabi büro benzin falan.
ama ayrıca bir bankanın da avukatı olduğunu yazmışsın.bu durumda senden daha az kazanıyor olması çok düşük ihtimal.
ne yani senin maaşın bir hastane eczacısı olarak 3000 liranın üstünde mi?

giderler çok vergiler çok tüm çevremiz avukat yeni mezun yeni bürosu olan birinin ne kadar kazandığını bilebiliyorum hastane eczacısı olarak maaşım tam o civarda

benim hatam haklı konumda çok kaba konuşarak kendimi haksız duruma düşürmem oldu sanırım

Evet söylediğiniz incitici, gururunu kırıcı olmuş olabilir ama. Sonuçta kandırılmışsınız. Bu söyledikleriniz için hafifletici sebep değil midir

sozun ozunde aslında tepkınızde haklısınız
ama tepkınızın dozu bıraz fazla kacmıs
onun ıcın konuyu sız acın sınırlenmeden uygun dılle evlılıgınızde neden yalanın yer bulmasına ızın verdıgını sorarak baslayın
belkı bu soru karsısında sızın farkında olmadan esınıze bu tarz konuları sorun ettıgınızın msjı gıtmıstır ya da baska bır sebebı bıle varsa ogrenmıs de olursunuz
ama dıkkat olunması gereken nokta sakınlık

Bence tarzınız yanlış olmuş.

Bankadan bir extre alıp onunda göreceği bir yere koysaydınız ve onun size açıklama yapmasını bekleseydiniz keşke.

Demekki aldığı paralar yemiyor, ya da eşinin sana söylemediği başka bir yere borcu var.

Seninde, o kadar yolu gitmene gerek yok gibi deyip, aldığı parayı küçümsenin hiç hoş olmamış.

Aynı şeyi o sana yapsaydı durum ne olurdu.

Dyelimki bir arkadaşına borç verdin fakat bunu eşine söyleyemedin, senin bir şekilde bu verdiğin parayı yerine koyman lazım eşine çaktırmadan, ve eşin parasal konularda ona yalan söylediğini farketti ve senin kazandığın parayı küçümseyip işe gitme artık dedi!

Sen ne yapardın?

Onun yaptığı hata ama sen eşinin onurunu kırmışsın, bence gönlünü almalısın, ama şunu bilki o sözleri hiç bir zaman unutmayacak...

hayır arkadaşlar başka bir yere borcu yok çünkü baronun ve avukatlığını yaptığı bankanın parayı yatırdığı hesap kartı ve cüzdanı bende yani o hesaba yatıyor para az ya da çok benim bilmediğim borcu yok.sadece dediğim gibi sürekli bankanın ve baronun para yatırmasını bekliyor elden kazandığını harcıyor ama o elden kazandığının az olduğunu çaktırmamak için bana yalan söylemiş

giderler çok vergiler çok tüm çevremiz avukat yeni mezun yeni bürosu olan birinin ne kadar kazandığını bilebiliyorum hastane eczacısı olarak maaşım tam o civarda
ya bak canım bi bankanın avukatıymış ee vardız az çok müvekkili bu adam hiç 1000 tldemi kazanmıyo??? sen en doğru olanı yapmıisın bence kendini suçlamaktan vazgeçç suçlu olan biri varsa oda eşin :20:

yani bizim kazancımız aslında gayet yerinde sorun sırf benden az kazanıyor diye ve onun kazandıklarının hasabına geçmesini aylarca beklemesi gerekiyor diye bana yalan söylemesi.borç filan uydurması.ya adam neden dertsiz başımıza dert açıon beni üzüon

hayır arkadaşlar başka bir yere borcu yok çünkü baronun ve avukatlığını yaptığı bankanın parayı yatırdığı hesap kartı ve cüzdanı bende yani o hesaba yatıyor para az ya da çok benim bilmediğim borcu yok.sadece dediğim gibi sürekli bankanın ve baronun para yatırmasını bekliyor elden kazandığını harcıyor ama o elden kazandığının az olduğunu çaktırmamak için bana yalan söylemiş

Peki bu yaptığı harcamaları evinize mi yapmış, yoksa başka bir yerlere mi?

Oda önemli bir konu...

Düğünle ilgili olmayan borç ve kredi borcu ile ilgili söylediği yalan da açıklanması gereken diğer konular. sizin ona söylediğiniz söz yerine bunlar konuşulmalı

bence iki seçenek war.ya hiç para kazanmadı.yada kazandıklarını istedgi yere harcadı extre görunur die onlarla ewe alışweriş yaptı..

ya gerçekten kadınların biraz uyanık olmaıs gerektiğini düşünüyorumm bi tanıdığım bayan vardı eşi askeriyede çalışıyor kendininde işi var baya gelir getiren bi iş güzellik uzmanıydı 15 yıl boyunca evin kirasını çocukların giderlerini adamın borcum var diyerek ona ödettiği kredi kartlarını her şeyi o yapmışşş ödemiş.. sonra bişey oluyor kadın resmen uykudaymışım birden uyandım sanki dedi bi araştırma yapmıyorki adam bu kadının parasıyla evler arabalar artı bankada döviz hesapları tamm 300 bin tl nakit para hepsini ortaya çıkardı bunu yapan kadının aşık olduğu eşi... artık kimseye güven yok canım sen dikkat et durumun böyle olucak demiyorum ama eşinin yaptığı pek masumca bişey değil :19:

Son düzenleme:
Düğünle ilgili olmayan borç ve kredi borcu ile ilgili söylediği yalan da açıklanması gereken diğer konular. sizin ona söylediğiniz söz yerine bunlar konuşulmalı

düğünden kalma ayda 1000 lira borcu olduğunu söyledi .ben bundan şüphelendim çünkü çok düzenlidir tüm evrakları dosyalıdır.ya sen dedim herşeyi dosyalıon da neden ayda 1000 olan bu borcunun evde dekontu yok .ve aslında öyle bi borç olmadığı ortaya çıktı.

Bence konuyu daha fazla uzatmadan konuşup, onun ne kadar kazandığını ve neden böyle davrandığını sormalısın.

Ama sakin olki, yeni krizler olmasın :)

arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi hesap cüzdanları ve kartları bende yani orda baro ve bankanın yatırdığı paralar birikiyor ve yatıyor görüyorum sorun o paraların geç yatması ve eline nakit geçen paranın daha az olduğu için yalana başvurması yani baronun ve bankanın yatırdığı paralar yıl sonunda milyarları bulacak yani sorun bu paralar nereye gidiyor değil kartları bende eline nekit geçen parası benim kazancımdan az o yüzden masraflar bende ama kendinde gibi gösteriyo nedense

sen ona bu kadar şeffafken ve güveniyorken o niye hala kapalı kutu
bence tüm banka hesaplarının, kredi kartlarının artık ne var ne yoksa şifresini iste, internet bankacılığından geri dönük dökümanlara bak, yarım saatte anlarsın ne olmuş ne bitmiş, ama şifreleri vereceğini sanmam
ben çiftlerden biri bütçe yapmak istemiyorsa, istemeyende pek iyi niyet aramam

Son düzenleme:
bana adam gibi bak ben yatacak parayı bekliyorum o hesapta da birikiyor görüyorsun ama nakit kazancım yok ya da çok az o yüzden senin maaşı kullanalım demiyor da evin masraflarını ve arabanın benzin parasını kendi veriyo gibi anlatıp onları da benim karttan çektiriyo olması

sen ona bu kadar şeffafken ve güveniyorken o niye hala kapalı kutu
bence tüm banka hesaplarının, kredi kartlarının artık ne var ne yoksa şifresini iste, internet bankacılığından geri dönük dökümanlara bak, yarım saatte anlarsın ne olmuş ne bitmiş, ama şifreleri vereceğini sanmam
ben çiftlerden biri bütçe yapmak istemiyorsa, istemeyende pek iyi niyet aramam

dediğim gibi kartları ve hesap cüzdanları bende onların hesabını biliyorum sadece davalardan eline geçen nakiti tam bilmiyorum

Back
X