Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

bu son yazdığınızın başlığa en ufak bir katkısı yok. sadece sizin hayata bakarken hangi programları referans aldığınızı gösteriyor (ki bu bizi ilgilendirmez.)
Güzel bacım, canım kardesım, saygıdeğer hemşirem....15 sayfadır insanlar kibarca üslubunuzun da mantığınizin da hatalı olduğunu anlatmaya çalışıyorlar, kendi adima ben her yolu denedim, sizi kırmadan seviyenize inerek de anlatmaya calıştım ama goruyorum ki boşa kürek çekmişim....sadece şunu bilin ki sizin gibi yaşamayan insanlar mantıklarında veya ahlâklarında bir sıkıntı olduğu için değil aksine her ikisi de temelden sağlam olduğu için sizin gibi yasamıyorlar, için için hak verdiğinizi ve özendiğinizi de biliyorum aslinda ama yoğurdum ekşi demek zor elbette sizin için....sizi mantığıniz ve vicdanınızla başbaşa bırakıyorum, daha da cevap vermem size, zira yıpranıyorsunuz farkındayım.....saygilar

Güzel bacım, canım kardesım, saygıdeğer hemşirem....15 sayfadır insanlar kibarca üslubunuzun da mantığınizin da hatalı olduğunu anlatmaya çalışıyorlar, kendi adima ben her yolu denedim, sizi kırmadan seviyenize inerek de anlatmaya calıştım ama goruyorum ki boşa kürek çekmişim....sadece şunu bilin ki sizin gibi yaşamayan insanlar mantıklarında veya ahlâklarında bir sıkıntı olduğu için değil aksine her ikisi de temelden sağlam olduğu için sizin gibi yasamıyorlar, için için hak verdiğinizi ve özendiğinizi de biliyorum aslinda ama yoğurdum ekşi demek zor elbette sizin için....sizi mantığıniz ve vicdanınızla başbaşa bırakıyorum, daha da cevap vermem size, zira yıpranıyorsunuz farkındayım.....saygilar
yine döndünüz en başa... o inkar ettiğiniz niyet okuma moduna...

tamam niyet okuyun da... inkar etmeyin bari...

valla ne diyeyim. bizimde ailece yatılı misafirimiz oluyor bazen. ama genelde yemekler dışında, kadınlar ve erkeler olarak ayrı ortamlarda (balkon salon mutfak bahçe vs...) vakit geçiririz. yoksa illaki birileri birilerinden, az yada çok etkilenecektir.
:kızgın: siz ağzınızdan çıkanı da bilmiyorsunuz o zaman

keşke önce 142 nolu gönderinin tamamını inceleseydiz. şu yeni olan niyet okumanızdan bahetmiştim ; ''için için hak verdiğinizi ve özendiğinizi de biliyorum aslinda ama yoğurdum ekşi demek zor elbette sizin için. ''

telaştan göremediniz bile... :)

keşke önce 142 nolu gönderinin tamamını inceleseydiz. şu yeni olan niyet okumanızdan bahetmiştim ; ''için için hak verdiğinizi ve özendiğinizi de biliyorum aslinda ama yoğurdum ekşi demek zor elbette sizin için. ''

telaştan göremediniz bile... :)
cevap vermicem dedim ama yok yani, kardes ben onu yazdıklarından ve yaşadıklarından kendi adıma utandığım için, senin lehinde yazdım, yoksa kim ister gönüllü olarak böyle rezil olmayı, böyle yaşamayı...elbette bazı şeyler elinde değil ama bu seni bunu yaşamak zorunda olmayanlara düşmanlığa itmemeli

cevap vermicem dedim ama yok yani, kardes ben onu yazdıklarından ve yaşadıklarından kendi adıma utandığım için, senin lehinde yazdım, yoksa kim ister gönüllü olarak böyle rezil olmayı, böyle yaşamayı...elbette bazı şeyler elinde değil ama bu seni bunu yaşamak zorunda olmayanlara düşmanlığa itmemeli
valla bacım ben, ne niyetle yazdığını bilemedim. niyet okuyamadığım için... :)

Sizi kınamayacağım. Çünkü olabilir. Bana da olmuştu. Arkadaş eşiyle kendini kıyaslama durumu😕 Hele ki güzel kadın elini kolunu sürekli eşimin omzuna atınca😂 Ne bilişim ben de rahat biriyimdir. Ama herkese karşı olmuyor bu his. O bir kişi rahatsız ediyordu. Neyse soru neydi :KK53:

valla bacım ben, ne niyetle yazdığını bilemedim. niyet okuyamadığım için... :)
direkt anlatinca da anlamiyorsun zaten ama şoyle anlatayım; yazdıklarından ve yaşadıklarindan senin adına utandım....üç kelime, türkçe, düz anlatım...niyet miyet yok..bam bam bam:KK70:

Konuyu açıp giden bir tane cevap yazmayan üyelere de hiç anlam veremiyorum. Ne için açıyorsunuz madem dönüp bir cevap yazmayacaksanız?

Eşinizin arkadaşının eşine farklı biçimde baktığını sanmıyorum öyle olsa burada ki asıl konu bu olurdu kadının güzelliği değil.

Ben daha öncesinde görüşüp tanışmadigim insanların evinde ne yatılı kalır nede kendi evimde kalmalarını isterim.

Evlenir evlenmez size gelip kalmalari ise ayrı anlamsiz zaten.

Kendinizle de barışık değilsiniz belli ki, bu kadar takıyorsanız kilo vermeye çalışın, profesyonel yardım alın. Yanında rahat edemediğiniz kimseyle görüşmek zorunda değilsiniz ama bu genel bir sorunsa onu çözmeniz lazım.

direkt anlatinca da anlamiyorsun zaten ama şoyle anlatayım; senin adına utandım....üç kelime, türkçe, düz anlatım...niyet niyet yok..bam bam bam
ben olsam başkaları adına bir şey yapmazdım. ne yapacaksam kendi adıma yapardım.

ama kendi adına utanamıyorsan, benim adımı kullanabilirsin tamam.

banlanmamıza az kaldı ama neyse... tatil yaparım artık bir kaç gün... bu keyfe yok diyemem...

Valla ben de şaşkınlıkla okuyorum yazılanları. 10 yıldır yaz ve kış tatillerinin çoook büyük bölümünü birlikte yaptığımız arkadaşlar var. Otele de gittik, yazlık da kiraladık. Haftasonları, tüm yılbaşıları herhangi birimizin evinde de sabahladık.

İnsanların zihniyeti midemi bulandırıyor.
yürüyen her canlıyı potansiyel YÜRÜME adayı görmezseniz tabi ki sorun çıkmaz
ama bunu' illa biri birilerinden etkilenir' düşüncesindekilere anlatamazsınız

Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
Bence çok haklısınız.Ben de olsam huzurum kaçardı.Kilolu olsam vs sizin gibi istemeden karşılaştırma yapardım.İnsallah zayuflarsiniz

Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
eşiniz o kadına nasıl bakabiliyor ya ayıp, başkasının eşine, sizin yanınızda??

Merhaba hanımlar,
biz kadınlar olarak yapımız gereği çok kıskancız ama şunu düşünmelisin sen herzaman eşinin yanında olamıyorsun e haliylede karşısına binlerce güzellikte kadınlar çıkıyor ama o tüm kötü kalpli yada iyi kalpli güzel yada çirkin okadar insan çeşidi içinden SENİ SEÇMİŞ seninle hayat kurmak istemiş ve kilolarınla barışmalısın sen öyle çok güzelsin çünki kalbin çok güzel ve okadar dert sıkıntı acı var hayatta böyle ufak tefek şeylere canını sıkma ve denizede git özgüveninle gir o denize çünki eşin senin başkasının olamaz o senin :KK200:

nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz bacım? evime gelen misafirden aman etkilenmiyim diye köşe bucak kaçmak, ayrı ortamlarda oturmak filan....bunca yıldır misafir ağırlarım, hep de ayni yerde oturur kalkarız , yeriz içeriz doğal olarak ,daha bi kere bile evime gelen bir misafirimden etkilenmiş değilim...he bazısı çok güzel mangal yakar, salatayı filan güzel yapar hep beraber etkilendiğimiz olur, ooooo süppper olmuş filan deriz ama sizin kastettiğiniz anlamda o gözle bakacağım , ya da niyetini bozuk bulduğum insanı da ne evime sokarım ne evine giderim zaten. size kim geliyor da bunları düşünüyorsunuz...vay arkadaş
Birinde eşimin arkadaşının karısı böyle bişey söylemişti bana, ( adamı da liseden tanıyorum) kimse kimsenin eşiyle karşılaşmamalı farklı şeyler hissedebilir demişti o kadar bozuldum o kadar bozuldum ki ya bizi sapkın görüyor dedim ya kendileri sapkın ki bende dikkat etmeye çalışırım helale harama ama bence bu çok farklı ve saçma bi boyut zaten son görüşmemiz oldu o lafı bidaha bütün görüşmelere bi bahane uydurup gitmedim

Güzellik karşısında kayıtsız kalamamıştır eşiniz. Nasıl baktığı önemli bence. Onu da siz anlarsınız zaten. Düşünceniz de kötü falan değil. Bir çok kadın aynı tepkiyi verir ama özgüvensiz gözükmeyin.

Düğünden çıkıp size mi geldiler naptılar😏
Halayda kaptırmışlar eşi çekerek kendi evlerine getirmiş. Bakınız üstadımız mahmut tuncer ne demiş ;
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür halay ise heryere

Konuda takıldığım iki şey var. Birincisi yeni evli çift 4 gün sizde ne demeye kalıyor, ikincisi neden sizin evinizde pijamalarla geziyor.. Pijamalarla gezmesi ve dikkat etmemesi çok rahatsız edici. Benim eşimin bi arkadaşının eşide eşimin yanında her yeri açık gezer kendini teşhir eder gibi, üstelik kendini beğenmişlik yapmak istemem ama kıyaslanmayız bile. Yinede beni çok rahatsız eder..

Back
X