Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

yürüyen her canlıyı potansiyel YÜRÜME adayı görmezseniz tabi ki sorun çıkmaz
ama bunu' illa biri birilerinden etkilenir' düşüncesindekilere anlatamazsınız
işin aci pek çok tarafı var da beni en çok acıtanı bizleri sokakta, tatilde, işte , şurda burda en çok taciz edenler bu zihniyetin erkekleri oluyor...basit bir misafirlikte bile tanıdık veya akraba bir kadınla bile 2 çift sohbet etmeyi tehlikeli sayan düşünce yapısı dışarıdaki her kadına potansiyel sex gözüyle bakmayı da normal karşılıyor.çunku böyle yetişiyor

işin aci pek çok tarafı var da beni en çok acıtanı bizleri sokakta, tatilde, işte , şurda burda en çok taciz edenler bu zihniyetin erkekleri oluyor...basit bir misafirlikte bile tanıdık veya akraba bir kadınla bile 2 çift sohbet etmeyi tehlikeli sayan düşünce yapısı dışarıdaki her kadına potansiyel sex gözüyle bakmayı da normal karşılıyor.çunku böyle yetişiyor
hani marjinal bizdik:ukala::ukala:
damacanaya ağaca ördeğe köpeğe eşeğe tacizde bulunulan dünyada giyimin kuşamın tavrın konuşmanın ayrı mekanlarda oturmanın ayrı masada yemek yemenin önemi olmadığını öğretemedik
kendilerinden başkasına her şey müstehak her şey yapılabilir diye inandıkça bi şey değişmeyecek

aynı masada oturduğum kırk yıllık arkadaşımın eşinden etkilenecem sırf erkek diye
allahım aklımı koru

Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma

Yahu zayıfla o zaman. Hayatını insanlara imrenerek mi geçireceksin?

Pijamayla oturuyor demişsiniz, ona takıldım, nasıl bir pijama ki üstü başı açılabiliyor? En fazla memesinin çatalı görünür yani. Seksi gecelik mi demek istediniz yoksa? :confused:
Yeni evliler niye gelip sizde kaldılar kısmı da merak uyandırıcı ama. Tatil beldesinde filan mı yaşıyorsunuz?
Neyse, asıl konuya geri dönersek, bedeninizden memnun değilseniz, sızlanmak yerine çaresine bakın yahu. Şu dünyadaki en kolay şeylerden biri insanın görünüşünü değiştirmesi. Değişmeyecek, çaresiz şeyler de var, biraz onlar üstünde düşünün de, aslında tamamen sizin çabanıza, iradenize bağlı bir şey için bu kadar karamsarlığa gömülmenin saçmalığını fark edin lütfen.

Arkadaşlar bu arkadaşımız evlenmiş ancak düğün yapmadıkları ıcin bari tatil yapalım balayına çıkalım demişler ondan ilk bize uğradılar burdan da balayına geçecekler biraz karışık ve enteresan konu onlarinkisi. Sorun benim ıcin bu degil,sorun bu kadının kendini beğenmiş olması, beni aşağı görmesi ve yukardan bakması. Dolayısı ile kendimi kötü hissediyorum.

Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma

Kötü kalpli degilsin neden olasin seven insan kıskanır sende kıskanıyorsun her yapi bir degil ama sende üzülme sen o kadindan daha guzel bile olsan kocan suan bakıyorsa o zamanda bakar erkekler maymun istahlidir dunyanin en güzel kadını da olsan yine bakarlar kocanin bakmasi seninle alakali degil once bunu yaz kafana sonrada herşeyi oluruna birak kotu seyler düşünerek kendine kötülük ediyorsun bu seni daha cok stresli ve mutsuz ediyor biraz sevin kendinizi sizin sadece buna ihtiyacıniz var

Arkadaşlarınızla restorana, kafeye ya da pikniğe gidince ne yapıyorsunuz? Kadınlar ve erkekler olarak ikiye ayrılıp ayrı masalara mı oturuyorsunuz?
Yoksa aynı masaya oturup "hadi bakalım Allah kaza bela vermesin" diyerek mi başlıyorsunuz yemeğe?
Masadaki karşı cinslerin birinden etkilenen olursa "uu beybi ufak bir hareketlenme oldu bende" deyip ortamı mı terk ediyor yoksa elektriklenmesi geçene kadar ceza masasında mı bekliyor 5 dk?

Belki tüm bu sorulara cevabınız "biz kadın-erkek karışık şekilde dışarıda görüşmeyiz; yemeğe, pikniğe, tatile, düğüne ya da çay içmeye gitmeyiz"dir, bilemem. Ama tüm dünya sizin 10 kişilik çevrenizden ibaret değil.
Sandığınızın/gördüğünüzün aksine insanlar birbirinden etkilenmek için fırsat kollamıyor.
İçiniz rahat etmiyorsa siz kemer takmaya devam edin tabii yine. Tüm dünya benim çevremden de ibaret değil sonuçta :KK51:
Ceza masasinda bekliyordue bence 😂😂😂
Halayda kaptırmışlar eşi çekerek kendi evlerine getirmiş. Bakınız üstadımız mahmut tuncer ne demiş ;
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür halay ise heryere
Adam hakli 😂😂😂
Arkadaşlar bu arkadaşımız evlenmiş ancak düğün yapmadıkları ıcin bari tatil yapalım balayına çıkalım demişler ondan ilk bize uğradılar burdan da balayına geçecekler biraz karışık ve enteresan konu onlarinkisi. Sorun benim ıcin bu degil,sorun bu kadının kendini beğenmiş olması, beni aşağı görmesi ve yukardan bakması. Dolayısı ile kendimi kötü hissediyorum.
Hala sizdeler mi ???

Diyetisyene gidebilirsiniz
Dışarı çıkıp tempolu yürüyüş yapabilirsiniz orantılı verirsiniz böylelikle kilo
Ayrıca gelen kadınla kendinizi kıyaslamayın
Köyü biri ve ya kıskanç biri değilsiniz sadece kendinizi önemsemiyorsunuz
Kendinizi önemseyin ve değerli olduğunuzu bilin o zaman bunlar bitecektir

Evet gerçekten enteresan 😅
Ama üzülmeyin böyle şeyler için lütfen. O sizi kendinden aşağı görüyorsa bu onun problemi, kötü kalpli olan o. Hepimiz bakarız imreniriz güzel bir kadın gördüğümüzde. Ben de bakarım, severim de etrafımda güzel insan görmeyi. Ama dediğiniz gibi kendini beğenmiş, başkalarına yukardan bakan biriyse, hele hele sevgilim/eşim de bakıyorsa rahatsız olurum.
Siz kendinizi sevin. Kilonuz sizin için sorunsa azimle yapamayacağınız hiçbir şey yok. 🏋️‍♀️

Yatıya kalmak nedir ya bu devirde, olsa olsa anne kv fln olur. bi de 4 gün, eşiniz niye davet ediyo ki.. Ev mahremdir bana göre, karşı cinsler niye birbirini pijamalarla görmek durumunda kalsın ki. Davette saçma, icabette saçma. Ben genel olarak evli çiftlerin tatil e birlkte gitmesine de karşıyım insanoğlu sonra baska baska seyler çıkıyo altından duymuyomuyuz
[/QUOT
fikrettiğini zikreder insanoğlu.
bu sene Avrupa tatiline gidemiyorum diye çok üzülüyorum. geçen sene parasızlıkdan bu sene coronadan.aynı o hesap.
umarım fanusda yaşıyorsundur. insan eşiyle gezmeyede gitmemeli.
yoksa neler neler çıkar altından.
haberlerdede duyuyoruz kv ve kp i. öyle değil mi? düşüncesi bile iğrenç.

Ne münasebet evinize gelmiş hizmet ettiğiniz misafir size tepeden bakacak, siz de ona tepeden bakın o zaman, yeri gelince lafınızı sakınmayın. Yalnız gerçekten kadın mı terbiyesizlik yapıyor yoksa siz kıskandığınız için böyle mi görüyorsunuz orasını tam bilemeyeceğim.
33 yaş tecrübesiyle şunu söyleyebilirim ki erkekler güzellikten çok kendine has bir havası tarzı olan özgüvenli kadınları çekici buluyor.
Bence siz özgüveniniz üzerine çalışın, böyle sarışın güzeli gider esmer güzeli gelir siz kendi kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız her defasında.

öncelikle niyet okuma konusundaki başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. misafirlerin hatta benim niyetimi bile (belirtmediğim halde) 'okuyabilmişsiniz'.

ikinci olarak; ben araç kullanırken, kendi sürücülük yeteneğime %100 güvendiğim halde, emniyet kemeri de takıyorum. kemer takarak diğer sürücülere, alkollü sürücü yada trafik canavarı muamelesi mi yapmış oluyorum. şu niyetimi de bi okuyuverin. çünkü kemer takmayı ne niyetle yaptığımı bende çözemiyorum.

üçüncü olarak; bütün gün misafir erkeklerle aynı ortamda oturmanın ne gibi bir avantajı var? erkeklerin sohbet alanları farklı, ilgi alanları farklı vs... bütün gün siz mi arabalardan yada futboldan bahsediyorsunuz? yoksa onlar mı makyaj trendlerinden filan bahsediyor. yada iki taraf ta ilgi alanlarını bırakıp felsefi söyleşiler mi yapıyorsunuz. bunu gerçekten merak ediyorum.

ve son olarak; ben ortaokul mezunuyum. cevap verirken lütfen olabildiğince basit bir dille anlatın ki anlayabileyim. sigmund freud tan filan girmeyin yani mevzuya...

yada kolay yolu seçin. sen anlamazsın deyip kestirip atın. ya da daha kolay olan yolu seçin. direk niyetime...

Arkadaşlarımız geliyor bizim eve yada biz gidiyoruz dönene kadar da saatlerce beraber oturup sohbet ediyoruz. Kadın erkek muhabbeti de Farklı değildir. Makyajın neyini konuşacağız. Çocuklar, iş güç, siyaset, gündemdeki şeyler, var olan sorunlar derken milyon ortak konu bulunuyor. Ben eşimden ayrı msiafirlikte oturmam oturtulan yere de gitmem, hakaret kabul ederim.
Konu sahibibin durumun absürt gerçi de balayı misafir ağırlaması saçma

Ben eşimden ayrı msiafirlikte oturmam oturtulan yere de gitmem, hakaret kabul ederim.
o da sizin hoşgörüsüzlüğünüz, yada takıntınız mı diyelim... tavşan dağa küserek, dağı cezalandırdığını sanırmış... ama bu sizi rahatlatıyorsa yapmayın da diyemem.

Back
X