• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de bi tuhaflik var mı ben mi yanlış anladım ??

uçak 5 te kalkıyorsa 3 te orda olman lazım diye düşünmüşlerdir

bir ara modaydı ya; 2 saat önce orda olunacak diye; 12.30 da evden çıktınız; 1 servisine bindin; bir saatte de gidersin demişlerdir ama gece trafik açık olunca havaalanına çabucak gidersin onlar gündüz hesabı yapmışlar

sen de uçağın saatini değil de şu saatte aştide olsam yeter diyecektin en başta

eşinin sinir olacağı bir durum görmedim açıkçası; havaalanları gece vakti en güvenli ve kalabalık mekanlardır; sabah 5 uçağı için de 3'te çok gittim yani; ben senin yeridne olsam ben orda otururum onların düzenini bozmayım diye düşünürdüm;

Eşin abartmış; olur iletişim kazaları deyip eşini de idare et halanlara karşı

aaa ben erken bıraktılar diye sorun sanmıştım

bir de yalnız bıraktılar diye mi sorun

ayy benim kendi babam bile kapıdan bırakır en fazla ya; ne olacak kadınsa yani

gece 12.30 da evden taksi ile terminala gidilir, 1 otobüsü ile istanbula; 4'te taksi ile Esenler'den havaalanına; 6'da uçağa binilir; gittiğim şehirde yine aynı tempo ile ulaşım ve aynı şekilde dönüş

ben yıllarca haftada 1-2 bu şekilde çalıştım ve hiç de yanımda biri yok; ay ben havaalanında ya da ne idiği belirsiz istanbul'da yoldan çevrilen taksilerde ne yapacağım diye düşünmedim bile

vallahi ben de olsam sizi bırakırdım; yanınızda beklemek de aklıma gelmezdi ki yaşlı başlı insan onlar yanii

Son düzenleme:
eşiniz haklı.
çok ayıp etmişler. misafiri bırakıp kaçmak gibi olmuş.
madem öyle erken yola çıkacaklardı bari havalimanına bıraksaydılar.
zaman geçerdi en azından.

Bayram tatili için ankara ya gelmiştim eşimde görevli başka bi ile gitti çünkü. Neyse ankara da halam var bikac gundur yanindaydim bugün dönüyorum. Ucagim sabah 5 te. Ankara li lar bilir aştı den Esenboğa havaalanina servis kalkar saat başı. Bunların da evleri uzak olduğu ( yarım saat filan sürüyor havaalanina) için aştı ye bırakın diye konuştum onları düşünerek. Tamam dediler. Neyse .
Saat gece 12.45 oldu hadi çıkalım evden dediler ve bişey diyemedim çıktık beni aştı ye havaalanı otobüslerinin kalktığı yere biraktilar gittiler. Ya ucagima daha 4 saat var. Bende ayıp olmasın halam eşine karşı zor durumda filan kalmasın diye ses etmedim. Hemde uykularindan olmasınlar 2 de birakirlarsa hiç uyuyamazlar diye düşündüm . Amaaa. ..
Su an havaalanindayim eşim aradı tel de sinir oldu. Sen gideyim desen bile nasıl birakiyorlar dedu. Ben tabiki halamları savundum ben istedim ucak kacmasin diye filan dedim ama yok hiç hoşuna gitmedi.
Aslında bana da garip geldi yani. Bayanim sonuçta. 4 saat ne yapabilirim buarada. Biliyorlar ucagin saatini.....

Sizce hata bende mi ?????? Eşim haklı mı? ?
Aklıma takıldı .....
bir gariplik olduğu aşikarda 1 saat değil 2 saat değil 4 saat erken bırakmak neyin nesi

Yani Hayır gördüğüm kadarıyla olmadı hiç. . Ben istedim 1 de gideyim ucak kacmasin diye ama bilemedim ki hayır mı demeleri gerekirdi sizce ?
Yada ne bileyim ya . Esim de diyor ki ne var 50 km yi yarım saatte giderlerdi neden aştı de seni otobüsle gonderdiler diyor

sen gidelim dediysen o zamana eşini de susturacaksın

eşin için 50 km gitmek kolay olabilir ama enişten için olmayabilir

babam 70 ine yaklaştı; 35 yıldır arabası var ama onunda gözü yemiyor gece bir yerlere gitmek

alışkın olmayana da havaalanı uzak bir mesafede

hiiiç kendinizi doldurmayın; normal olan onların yaptığı; eşinizin beklentisi yersiz

Eşinize de böyle anlattıysanız kızması normal.

İlk mesajınızda erken gitme talebinizi söylememişsiniz.

Siz erken gitmek isteyince "Yok canım biz seni yetiştiririz ne işin var erkenden." deselerdi, sonra aksilik olsaydı da uçağı kaçırsaydınız , işle ilgili sorun yaşasaydınız "Ben onlara bilet bulamam dedim, ama umursamadılar." demeyecek miydiniz?

Siz durumu ciddiye bindirince karışmayıp istediğiniz saatte götürmüşler, ben olsam ben de sorumluluk almam.

Buna rağmen niye sizden çıkmamış gibi "12 buçuk kalkalım dediler" diyorsunuz ki?

Hem kendin söyledin, hem soruşturma açılır diye ısrar ettin, hem sabahın köründe kızlarını götürmek için uyanacaklar zaten biliosun ve eşinin bi lafıyla hemen acaba mı diyosun?

Pes yani cidden, sen en başta doğru olanı yapmışsın. Yaşlı insanlar bunlar, sabahta erken kalkacaklarsa tüm gece nasıl uykusuz kalsınlar insaf.

Ayrıca aşti ye bırakmaları da normal. Ben her ay gündüz vakti bile olsa babama Esenboğa ya değil, Havaş durağına bıraktırırım. Çünkü keçiören tarafında oturmuyosan, Esenboğa uzak kalıyo şehre, ne gereği var.

Ayrıca çocuk değil koca kadınsınız ve aşti, heleki Esenboğa Ankaranın en güvenilir yeridir. Gidin bi Lounge a takılın.

Ayrıca kızlarını Avrupaya gönderen, kızına güvenen ve tercihlerine saygı duyan halanları neden garip buldun anlamadım..

Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..
Siz zaten çok kararlı konuşmuşsunuz bence sizin dediğinize uymuşlar. Ki havaalanına erken gitmeyi bazıları abartabiliyor. O mantıkla erken götürmüşler bence. Kaldığınız süreçte sıkıntılı bir şey olmadıysa çok alınmazdım.
Bir gece babamı havaalanına bırakmıştım Ankara'da. Ben de erken bırakmıştım tabi bu kadar saatler öncesinden değil de yine erkendi. Ama saati babam vermişti. Ben yol ne kadar Sürer, babam ne kadar zaman önce orada olmalı bunları bilmediğim için saat konusunda bir fikrim yoktu, kaçta dediyse o saatte götürdüm. Şimdi bu konuyu görünce aklıma o geldi. Acaba babam da biz uykumuzdan olmayalım diye mi daha erken gitti yoksa zamanı mı hesap edemedi garanti mi olsun dedi bilemiyorum. Kafama taktırdınız. :))

Halam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..
Hani bunlar kendi kızlarını 1 ay avrupa yi gezsin diye tatile tek başına gonderen insanlar .. değişikler biraz .

2 sene nankörsun canım. evlerınde kalmışsın ekmeklerını yıyıp sularını içmişsin şimdi kızlarının dedikodusunu mu yapıyosun erken bıraktılar diye?

Sana durumu açiklamadilar mi? Ay kusura bakma, falan tarzinda

Tuhaflik varsa bir daha gitmezsin

bence de tuhaflık sizde, siz istemişsiniz o saati onlar da o saate bırakmış, kocaman kadınsınız kimse kimsenin başını beklemek durumunda değil ki. ayrca aştide otobüs bekliceksiniz 4 saat desem bi noktada haklısınız çünkü güvenilir ve tekin değil ama havalimanı öyle değil, gayet güvenli bir yer.

eşinle kavgaya tutuşma bunun için.. yani abartılı savunmalara girme.. kötü niyet oldugunu düşünmedigini, ama davranışın tuhaf oldugunu söyle..

Şaka bir yana başkalarının evinde kalıcaksanız uçak bileti alırken saatine çok dikkat etmek gerekiyor. Siz de bu konuda hassasiyet göstermemişsiniz onlar hiç göstermemiş. Benim evimde misafir olsaydınız eğer sabah 5e bilet aldığınız için içten içe kızardım. Ama 2ye 3e kadar da oturur arabayla bırakmicaksam bile sizi taksiye 3te bindirirdm. Zaten sohbet muhabbet geçerdi zaman ya. Yaşlı insanlarsa oturamamışlardır muhtemelen. Eşinize laf düşmez sizle halanız arasında mevzu. Eşiniz o kadar düşünüyorsa biletinizi 9a alsaydı.

Halam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..
Hani bunlar kendi kızlarını 1 ay avrupa yi gezsin diye tatile tek başına gonderen insanlar .. değişikler biraz .

Avrupaya gitmekte ne var ya?

hem 1 de giderim diye söyleyip hemde 1 de götürdükleri için şaşırmanızı ben daha tuhaf buldum,zaten 5 te kalkacak uçak için en azından 1 saat önceden havaalanında olmak gerek.hem yaşını almış insanlardan gecenin 3ünde beni yolcu etmelerini bekleyeceğime 2 saat havalanında beklemeyi tercih ederim.eşiniizn alt tarafı 50 km yol dediği yol gecenin bir vakti uyksunu alamamış insanlar için tehlike,daha geçen haftalarda sabah 5 te havaalanına misafirini bırakmaya giden bir akrabamız dönüş yolunda ölümlü bir trafik kazası geçirdi.hep kendinizi düşünmek yerine karşı tarafıda düşünmeli.sonuçta havalanında güvenli bir yerde bekliyorsunuz.küçük çocuk olsanız neyse.

Back
X