• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de bi tuhaflik var mı ben mi yanlış anladım ??

onun için demedim; yazdığım yerleri sen bilirsin Ankara'nın en "ayyy gitmeyin oralara " denilen yerleridir demek istedim

konu sahibini servisin olduğu yere bırakmışlar; binmiş servise gitmiş havalananına ordan da binmiş uçağa zaten

gezmesi arayıp kaybolması vs gereken bir durum yok

esasen konu sahibinin eşi seni bırakmadılar mı demeseydi konu sahibi bu kadar dolmayacak; kendince acaba diye düşünmeyecekti bile

Eşi bu olayı daha uzatır zaten büyük olay onlar için

Haklı tabikide kocan. teyzemde bize gelmişti ucuz diye Sabiha Gökcen'den bilet almış İstanbul'da yaşayanlar bilir biz Avrupa yakasındayız. Sabah 6'ya bilet almış. babam gece 3te evden çıktı uyuyamadı adam teyzemi bıraktı eve geldi 1 saat uyudu işe gitti

İşte ucuz olsun diye başkadını noye rahatsiz ederler ku ..ben babama bile bunu yapamam." ucuz bilet aldim az ödedim ama sen hem uykusuz kal hem de aracinin benzin parasini ode ve veni 3-5 de götür ki 3 kuruş cebimden az çıksın".....

Ben taksi ile gitmek istedim birakmadi lar biz bırakırz dediler.
Ayrıca ankara yi bilmiyorum diye kaç defa söylemem gerekiyor ya zaten bilsem kendi başımın çaresine bakarım ben havas in aştı den kalktığını dahi bilmiyodum anlatabiliyomuyum
Ayrıca eşime halami savundum diye yazmisim ilk mesaj da eğer okursaniz bana haksızlık etmezsiniz
Ama sizin de içinize sinmemiş, Aşti'de servise binene kadar bekleselerdi diyorsunuz. Ve aynı zamanda erken yola çıkmış olduğunuz için de mutsuz olmuşsunuz, havaalanında uykum geldi, sıkıldım diyorsunuz. Kusura bakmayın ama başının çaresine bakmanızın Ankara'yı bilip bilmemekle arasındaki bağı çözemedim ben çünkü Ankara'yı bilmiyorum demek bir bahane değil. Bizzat halanıza sorabilirmişsiniz ya da kuzeninize şurdan şuraya nasıl gidilir diye, evlerinde misafir olarak ağırlanıyorsanız elbette ki bunu soracak samimiyetiniz de mevcuttur. Onlar bilmiyorlarsa da eşlerinden dostlarından sorup öğrenirlerdi, yine bilgilenirdiniz.
Hiç bilmediğim bir yere havayoluyla giderken havaalanıyla kalacağım yer arasındaki ulaşımı nasıl sağlayacağım ilk düşündüğüm şey olur her zaman. Muhakkak sorup, soruşturur, araştırırım.

İşte ucuz olsun diye başkadını noye rahatsiz ederler ku ..ben babama bile bunu yapamam." ucuz bilet aldim az ödedim ama sen hem uykusuz kal hem de aracinin benzin parasini ode ve veni 3-5 de götür ki 3 kuruş cebimden az çıksın".....
Ya neden anlamamak için bu kadar ısrar ediyorsunuz
Ucuz diye almadım ben o bileti. Bayram yoğunluğu nedeni ile başka saate bilet bulamadım.
Ayrıca kusura bakmayın ama teroristler heryerde otobüs yolu keserken ben cüzdanımda polis eşi kimliği ile binemem otobüse. Bende kamuda calisiyorum ama yapmam yani.
E yarın da iş başı yapıcam başka bilet yok yok yoktu diye 300 defa yazsam anlar misiniz acaba

Ya neden anlamamak için bu kadar ısrar ediyorsunuz
Ucuz diye almadım ben o bileti. Bayram yoğunluğu nedeni ile başka saate bilet bulamadım.
Ayrıca kusura bakmayın ama teroristler heryerde otobüs yolu keserken ben cüzdanımda polis eşi kimliği ile binemem otobüse. Bende kamuda calisiyorum ama yapmam yani.
E yarın da iş başı yapıcam başka bilet yok yok yoktu diye 300 defa yazsam anlar misiniz acaba
Anlasilmiştir
Ben size yazmadim.Birisi teyzesiyle ilgili bisey yazmisti; ucuz olsun diye özellikle almiş vs..alıntı yaparak onu cevapladim.Bizim misafirler de ucuz olsun diye yaparlar ve ben deliriyorum.

Ayrica dogulular farkli düşünür.Eşim doğulu.....

Anlasilmiştir
Ben size yazmadim.Birisi teyzesiyle ilgili bisey yazmisti; ucuz olsun diye özellikle almiş vs..alıntı yaparak onu cevapladim.Bizim misafirler de ucuz olsun diye yaparlar ve ben deliriyorum.

Ayrica dogulular farkli düşünür.Eşim doğulu.....
Yani en iyi sizin anlamanız lazım o zaman eşinizden dolayı. .

Bizim aile dostumuzun kızı istanbuldan ankaraya gelir oy kullanmaya babam alır havaalanından Batıkente, gideceği zaman gene havaalanına bırakılır, babam vefat etti kardeşim aynı şekilde

Aynen canım bizde böyle gördük her zaman. Ben rahat edemem, ben etsem babam etmez. Bir kere babam taksiye bindirdi kuzenimi geç saatte, arabamız yoktu o sıra, taksinin plakasını not etmiş adam o kadar dikkatli ve titizdir bu konuda.

Aynen canım bizde böyle gördük her zaman. Ben rahat edemem, ben etsem babam etmez. Bir kere babam taksiye bindirdi kuzenimi geç saatte, arabamız yoktu o sıra, taksinin plakasını not etmiş adam o kadar dikkatli ve titizdir bu konuda.

Haklı da özgecan her gün onlarca kişinin bindiği minibüste öldürüldü kimin aklına gelir hepimizin kullandığı araçlar taksi otobüs minibüs,ama burası Türkiye

Bişey sorabilirmiyim Ankara otogardan veya gar dan Esenboğa havaalanına Nasıl gidebilirim yardımcı olurmusunuz uçağım 16.00

Bişey sorabilirmiyim Ankara otogardan veya gar dan Esenboğa havaalanına Nasıl gidebilirim yardımcı olurmusunuz uçağım 16.00

Aşti nin alt katında havaş yada Belkoair araçları var, onlar her yarım saatte bir derler ama dolduktan sonra kalkar, yani her an bulabilirsin.

Ben hiç aştiden binmedim ama yolculuk 1 saat fln sürüyordur. O yüzden en geç 1,5- 2 de bilmem lazım.

Aşti nin alt katında havaş yada Belkoair araçları var, onlar her yarım saatte bir derler ama dolduktan sonra kalkar, yani her an bulabilirsin.

Ben hiç aştiden binmedim ama yolculuk 1 saat fln sürüyordur. O yüzden en geç 1,5- 2 de bilmem lazım.
Cok teşekkür ederim Çarşamba uçağım gar ın karşısıdan belkoair kalkıyormus sanırım 100mt ilerde ona bınıcem bıde havaşın otobuslerı stadyumun oradan

Back
X