• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de iyi bir yöntem mi?

Komanchero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
41
3
46
İstanbul
Arkadaşlar bir çocukla konuşuyordum her şey mükkemmeldi bir anda beni umursamamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı bende diyorum ki kendimi 2 hafta gibi bir süreç zarfında unutturayım ve hep gittiği bir yer var 1 ay sonra oraya gideyim ve beni görsün o zaman bana mesaj atar mı 2 hafta diyorsunuz o zamana unutulur diyorsunuz ama yaptığını hazmedemedim sırf bir kere bile mesaj atmasını görmek pahasına bunu yapasım var sizce bunu yapayım mı?

Arkadaşlar bir çocukla konuşuyordum her şey mükkemmeldi bir anda beni umursamamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı bende diyorum ki kendimi 2 hafta gibi bir süreç zarfında unutturayım ve hep gittiği bir yer var 1 ay sonra oraya gideyim ve beni görsün o zaman bana mesaj atar mı 2 hafta diyorsunuz o zamana unutulur diyorsunuz ama yaptığını hazmedemedim sırf bir kere bile mesaj atmasını görmek pahasına bunu yapasım var sizce bunu yapayım mı?

oy oyyy herkes aynı dertten sorunlu sanırım :) ahh bu erkeklerın once ılgılenıp, sonra gerı adım atmalarıı..... :(

Bence iyi bir yöntem değil. Adamın gerçekten umrunda olsa ilişkiye bir isim koyardı.
Ortada hiç bir sorun yokken uzaklaşan erkek değer vermiyordur.

bence bunun adı deger vermemek degılde, kızın ılgısını farkedeıp kızı cepte bılmek olabılır... kıza karsı bos degıl ama baskalarınada acık bırı gıbı

Bir kızı cepte bilmek bana göre zaten değer vermemektir.
İnsan önce karşısındaki insan olduğu için ona saygı duymalı hele ki kendisine hisleri olan birini incitmekten çekinmeli.

aynıı benimde başıma geldi. bir aydır konuşuyorduk aramaları azaldı bende resti çektim böyle ilşki istemiyorum diye..aynı şehirde değiliz bi mesaj geldi sürpriz yarın yanındayım diye gezdik dolaştık o gün elimi tuttu yedirdi içirdi bide hediye almış sürekli beni beğeniyormusun diye sormalar falan
geri döndü iki gün sonra aradığımda bana uzaktan yürütemiyorum diyip ayrılıverdi benden buna ne dersiniz kızlar o halde niye geldiki bu dangalak

aynıı benimde başıma geldi. bir aydır konuşuyorduk aramaları azaldı bende resti çektim böyle ilşki istemiyorum diye..aynı şehirde değiliz bi mesaj geldi sürpriz yarın yanındayım diye gezdik dolaştık o gün elimi tuttu yedirdi içirdi bide hediye almış sürekli beni beğeniyormusun diye sormalar falan
geri döndü iki gün sonra aradığımda bana uzaktan yürütemiyorum diyip ayrılıverdi benden buna ne dersiniz kızlar o halde niye geldiki bu dangalak

Kendi duygularını denemiş,tartmış ve karar vermiş.

Kendi duygularını denemiş,tartmış ve karar vermiş.

okadar ilgiliydiki hayret ettim cidden sürekli beni beğeniyormusun benden iğreniyormusun yok göbeğim varmı tarzında sorular...bişey anlamadım bu işten üstelik uzaklığı baştada biliyordu ben sölemiştim en baştan..neyse napalım başka maçlara bakacağız artık

bitiriken bile senden çok hoşlanıyorum dedi yanımdaykende aynını söylüyordu ilginç işte..
konu sahibine tavsiyem uğraşma,unut gitsin erkekmi yok

yap ama ya yine msj atmazsa üzülmez misin. canım şimdi bir çok ihtimal olabilir seni sadece boş anında msjlaşmış olabilir. şuan başkasını bulmuş olabilir yani yalnız kaldığı bir ara seninle ilgilenmiştir. ya da başka problemleri olbilir. seninle sadece arkadaş gibi konuşmuştur sen yanılış anlamışsındır ya da senden gerçekden hoşlanıyordur şuana düşünme aşamasındadır bunları bilemeyiz.
tabi gitmek istiyorsan git ama mesaj atmazsa üzülmeyeceksen hani seninona ilginle bir alakası yok aynı mekande karşılaşmanızın.

Gelin intikam alalım bizi üzen her erkekten gelin 1 ay sonra inanılmaz güzel bir şekilde karşılarına çıkalım ve kaybettiklerine yansınlar

benim karşısına çıkma şansım yok ama zaten ben yarın başkasıyla buluşcam çokda umrumaydı,o gene düşer nasılsa:D

yap ama ya yine msj atmazsa üzülmez misin. canım şimdi bir çok ihtimal olabilir seni sadece boş anında msjlaşmış olabilir. şuan başkasını bulmuş olabilir yani yalnız kaldığı bir ara seninle ilgilenmiştir. ya da başka problemleri olbilir. seninle sadece arkadaş gibi konuşmuştur sen yanılış anlamışsındır ya da senden gerçekden hoşlanıyordur şuana düşünme aşamasındadır bunları bilemeyiz.
tabi gitmek istiyorsan git ama mesaj atmazsa üzülmeyeceksen hani seninona ilginle bir alakası yok aynı mekande karşılaşmanızın.

Hoşlanıyordu ve herkese benimle konuşurken çok mutlu olduğunu gülümsettiğimi söylemiş ama şimdi isr hiçbir yazdığıma dahi cevap vermiyor derdin varsa çekinme anlat bile dedim cevap vermedi napmam lazım açıkcası cidden hırsa bindim

Bence dışarıda o kadar çok güzel kızlar var ki.
Hiç bir erkek kız güzel diye kaybettiğine yanmaz.
Erkek sadece sevdiği kızı kaybedince üzülür.
Yani amacım hiç kimseyi kırmak değil ama açın gözünüzü derim; karşınızdaki insan sizi sevmediyse ağzınızla kuş da tutsanız yaranamazsınız.
Ama o sizi seviyorsa hem kaybetmemek için elinden geleni yapar hem de duygularınızla oynamaz.
Yok yere vakit kaybetmeyin.
Dışarıda erkek çok! Elbet size layık olan biri bulunur.

Hoşlanıyordu ve herkese benimle konuşurken çok mutlu olduğunu gülümsettiğimi söylemiş ama şimdi isr hiçbir yazdığıma dahi cevap vermiyor derdin varsa çekinme anlat bile dedim cevap vermedi napmam lazım açıkcası cidden hırsa bindim

gülüm bu kadar ilgili mesajlara cvp vermeyen erkekden hayır bekleme. sen gitme bence o mekana. yine msj atmazsa sen üzülürsün.

Yapma canim..hemde hicbisey kilini bile kipirdatma onun icin...erkekler boyle iste deger vermiyorsa yol ver gitsin...sonra uzulen hep biz oluyoruz..

Kizlar bende cok dertliyim bu ilgisizlik yüzünden… dün beyefendi benimle konustu, benim onu cok sevdigimi bildigi icin ilgisiz davraniyormus. eger ben ona sevgimi belli etmeseymisim köpek gibi aylarca pesimden kosarmis!!! halen soktayim!!! simdi diyor geri cekilsen senden bisey gelmese ilgi istedini düsünür arayip sormam diyor… kafayi yemek üzereyim!!!

Kizlar bende cok dertliyim bu ilgisizlik yüzünden� dün beyefendi benimle konustu, benim onu cok sevdigimi bildigi icin ilgisiz davraniyormus. eger ben ona sevgimi belli etmeseymisim köpek gibi aylarca pesimden kosarmis!!! halen soktayim!!! simdi diyor geri cekilsen senden bisey gelmese ilgi istedini düsünür arayip sormam diyor� kafayi yemek üzereyim!!!

E sn d öle yap madem onu istio... geri cekil bakalm ilgi mi bekliomuşun görsn... en fzla 1 ay sonrasında tasmasiyla gelir (:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Sırf bir kere mesaj attığını görmek pahasına..."

Bir kere daha mesaj atsa ne olacak? Öncesinde sizinle konuştuğu halde sonra umursamamaya başlamış, tekrar cevap verse ne olacak?

Dikkatini çekmeye çalıştığınızı düşündüğü için kendini bir şey sanacak o kadar... Şimdilik sessiz kalışını size ilgi duymuyor şeklinde yorumlayabiliyoruz en azından... Şu haliyle bile yaptığını hazmedemediğinizi söylüyorsunuz, bir de bulunduğu yerde "ortalarda göründüğünüz" için size ses verse, yani sevdiği, önemsediği için değil de "Komanchero vardı bi de dur bakayım ne yapıyor" diye yoklamasını nasıl hazmedeceksiniz, şu haliyle kaldıramadığınız yükü daha da ağırlaştırmayın...

aynıı benimde başıma geldi. bir aydır konuşuyorduk aramaları azaldı bende resti çektim böyle ilşki istemiyorum diye..aynı şehirde değiliz bi mesaj geldi sürpriz yarın yanındayım diye gezdik dolaştık o gün elimi tuttu yedirdi içirdi bide hediye almış sürekli beni beğeniyormusun diye sormalar falan geri döndü iki gün sonra aradığımda bana uzaktan yürütemiyorum diyip ayrılıverdi benden buna ne dersiniz kızlar o halde niye geldiki bu dangalak

Siz "Böyle ilişki istemiyorum" diye rest çekince gururuna dokundu, sevdiğinden, vazgeçemediğinden değil, hırs yaparak yanınıza geldi, el ele dolaştı, ilgili davrandı, kendince "Hani istemiyordun, bak nasıl da caydırdım seni fikrinden" dedi, sizin "ona bayıldığınızı ve ilişki istemediğinizi söylerken blöf yaptığınızı" ispat ettikten sonra da aynı sebepten o sizi terk etmiş oldu... Yani "Sen beni bırakamazsın, ben seni bırakırım" egosu...

Gelin intikam alalım bizi üzen her erkekten gelin 1 ay sonra inanılmaz güzel bir şekilde karşılarına çıkalım ve kaybettiklerine yansınlar

Sizi üzen erkekten intikam alamazsınız çünkü sizi seven erkek sizi üzmez... Sevmeyen erkek de intikam alabileceğiniz, yaptıklarınızın kendisine dokunacağı biri değildir, zaten sevmiyor, umursamıyor... Biyolojik olarak hormonları harekete geçirip "Bu kız da ne güzelmiş, ölçüleri ne harika" vs dedirtirsiniz en fazla karşısına ekstra bakımlı çıkınca... Ama bu da intikam almak olmaz zaten, göz zevkini okşayarak ona bir kıyak daha çekmek olur...

Hepsi bir yana sizi seven erkek sizi "inanılmaz güzel bir şekilde karşısına çıktığınız için" sevmez zaten... Aşık adam grip olmuş, sümüklü bir kadını sevmeye devam eder, onun yataktan kalkmış dağınık saçlarını başkasının fönlü saçına tercih eder... Yani sırf güzellikten etkilenip "Ben ne kaybetmişim!" diyen adam makyajınız ya da kıyafetleriniz çıkınca yine sırtını döner size, hüner de öylesini değil sizi en hasta, çirkin, berbat halde bile bırakmayacak adamı bulmak ve onu hayatınızda tutmak...

Kizlar bende cok dertliyim bu ilgisizlik yüzünden… dün beyefendi benimle konustu, benim onu cok sevdigimi bildigi icin ilgisiz davraniyormus. eger ben ona sevgimi belli etmeseymisim köpek gibi aylarca pesimden kosarmis!!! halen soktayim!!! simdi diyor geri cekilsen senden bisey gelmese ilgi istedini düsünür arayip sormam diyor… kafayi yemek üzereyim!!!

Adam sizinle ilgilenmek istemediği için ilgisiz, siz de bundan yakındıkça bunu açıkça söyleyemiyor da eveleyip geveliyor işte... Yani "sevgini belli etme" diyor, "sevgini belli etmezsen de kasıtlı yaptığını düşünürüm, ilgi göstermem" diyor... "Ben ne yapsan beklediğin kadar ilgilenmem, dediğimi de yapma, o bile yetmez seninle ilgilenmeme" diyemiyor açıkça, aslında diyor, demiş de ama bunu böyle yorumlamak canını sıkıyor insanın...

Bir de çok duyduğum, okuduğum bir şey var ki erkeklere ilgisiz olduklarını ne kadar sık tekrarlarsanız bu ilgisizliği daha çok besliyorsunuz çünkü adam buna rağmen ondan vazgeçmediğinizi idrak etmiş oluyor... Sizin su bekleyen çiçek gibi onun ilgisini bekliyor olmanız yani ilacınızın onda olduğunu düşünmek de ayrıca okşuyor gururunu... Tavsiyem, yapabilirseniz, ona direkt ilgisizliğinden bahsetmek yerine aynı şekilde muamale etmeniz, yani ondan kaç birim ilgi, sevgi, değer görüyorsanız o kadarını vermeniz... Tabii hayat boyu taktikle ilişki yürümez, baktınız sizin geri çekilmenizden de etkilenmiyor o zaman açıkça umursamadığını kabul edip salmanız lazım iplerini... Umarım böyle bitmez hiçbir ilişki, tatsız, bozuk para gibi...
:ssz:

Back
X