• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de öyle mi 😂

Firework27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
147
62
28
27
Kızlar bir şeyi çok merak ettim ,son zamanlarda sık sık karşılaştığım bir durum var .
Evli erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz 😁

Annem çok söyler 😃 merak edip bakmıştım bi ara , googleden atasözüymüş 👇

Kıskanç kadın, kocasının aşırı zengin olmasını istemez; çapkınlığa başlar diye.

Annem çok söyler 😃 merak edip bakmıştım bi ara , googleden atasözüymüş 👇

Kıskanç kadın, kocasının aşırı zengin olmasını istemez; çapkınlığa başlar diye.
Ben de yeni evliyim acaba uygulasam mı diye düşünmüyor değilim ama kıyamıyorum da🤭

Saçmalık, atalarımızın da her söylediği doğru değil, söylendiği devire uygun olabilir belki ama günümüzde komik bile hatta bana göre.

Kızlar bir şeyi çok merak ettim ,son zamanlarda sık sık karşılaştığım bir durum var .
Evli erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz 😁
Ben katılıyorum bu söze ya hdhdh
Son birşey gördüm zaten erkolardan nefret ediyorum tam ettim.
Kadın kuruş harcamaya kiyamiyordu kocam zor şartlarda çalışıyor ben nasıl harcarim vs diodu biriktirip kocasına verdi kocası da onla gidip 2. Kadını getirdi ve gelen kadın, karısından çok daha rahat bir hayat yaşıyor.

Ben katılıyorum bu söze ya hdhdh
Son birşey gördüm zaten erkolardan nefret ediyorum tam ettim.
Kadın kuruş harcamaya kiyamiyordu kocam zor şartlarda çalışıyor ben nasıl harcarim vs diodu biriktirip kocasına verdi kocası da onla gidip 2. Kadını getirdi ve gelen kadın, karısından çok daha rahat bir hayat yaşıyor.
Vay karaktersiz , Nerde gördünüz

🙈 yok valla ben tersi kaşığı ikiyse üç olsun istiyorum

Nie rahat bir hayat yaşamayalım ki öbür türlüsü zaten karakteriyle alakalı yapacak olan tek kaşıkla da yapar
Haklısın valla, bazen diyorum ki bazı erkekler iyi ki zengin değil, ellerinde olsa 4 tane karı alırlar dinimizde yeri var diye 😁

Yani orası öyle büyüklerden çok duyuyorum bu lafı
valla bence büyükler sacma sapan insanlarla aileleri istedi diye ya da iki guzel söz duydu diye evlendiler haliyle mutsuz oldular. kendilerinde mutsuz olmalarının sebebinin az istemekte oldugunu sandilar.
sanki cok isteseler adam alacak. ya da aldi diyelim cok kiymet verecek...
bilmiyorum ben katilmiyorum
ama suna katiliyorum
kadin da kendine deger verecek. herseye "gerek yok, dar zamandayiz, olmasa da olur" demeyecek. çünkü kadinlar böyle davranıyor davraniyor yillar sonra adam da her konuda "aman gerek yok. o istemez zaten olmasa da olur" diyor bu sefer kadinin gönlü kırılıyor.
hayatin alma verme dengesini cok bozmadan bazen almali, bazen vermeli herkes

valla bence büyükler sacma sapan insanlarla aileleri istedi diye ya da iki guzel söz duydu diye evlendiler haliyle mutsuz oldular. kendilerinde mutsuz olmalarının sebebinin az istemekte oldugunu sandilar.
sanki cok isteseler adam alacak. ya da aldi diyelim cok kiymet verecek...
bilmiyorum ben katilmiyorum
ama suna katiliyorum
kadin da kendine deger verecek. herseye "gerek yok, dar zamandayiz, olmasa da olur" demeyecek. çünkü kadinlar böyle davranıyor davraniyor yillar sonra adam da her konuda "aman gerek yok. o istemez zaten olmasa da olur" diyor bu sefer kadinin gönlü kırılıyor.
hayatin alma verme dengesini cok bozmadan bazen almali, bazen vermeli herkes
Kesinlikle katılıyorum, bir yerden sonra kendinden taviz vermeye başlayınca olmasa da olur kafasına giriyorlar

Kesinlikle katılıyorum, bir yerden sonra kendinden taviz vermeye başlayınca olmasa da olur kafasına giriyorlar
evet. bir de ikili iliskide insan birsey verdikce mutlu olur. ona ne gerek var buna ne gerek var adami da sogutmanin alemi yok.
sen de ne esinden hicbir sey istememezlik yap ne de adami darbogaza sok. gül gibi geçinin gidin işte

Back
X