sizce dış gebelik riski var mi

bittercikilita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
27
32
38
37
merhaba;
beta hcg degerlerim asagidaki gibi cikti.artislar biraz umut veriyor gibi gozukse de benzer durumu yasayanlar var mi dis gebelik riskim yuksek mi acaba 10.gun 28
12.gun 42
14.gun 70
16.gun 151

merhaba;
beta hcg degerlerim asagidaki gibi cikti.artislar biraz umut veriyor gibi gozukse de benzer durumu yasayanlar var mi dis gebelik riskim yuksek mi acaba 10.gun 28
12.gun 42
14.gun 70
16.gun 151
%60 gerekir en az değerlerimiz bunun üstünde zannetmiyorum dış gebelik olduğunu tabi takibi önemli değerlerimiz daha düşük kese vs için

2 gun sonra tekrar bakicaz degere sonrasinda ultrasonda bakariz dedi doktorum ama dusuk degerlerle basladigimiz icin cok tedirginim icim icime sigmiyor gunlerdir

Arkadaslar degere göremei anlasiliyor? Ben 7. Haftalik hamileyim ama hala bakmadi doktorum pazartesi gidecegn kanda almiyorlar. Korkuyorum... ama Dijital clear blue testi yaptm artti 3+ isareti cikti o idaretide test 2700 hcg den sonra gösteriyomus belirtiler nelerdir dis gebelik icin?

gebelik tespiti icin yapilan ilk kan testinde iyi bir deger cikarsa genelde tekrarlamiyorlar. benim bir onceki gebeligimde sadece bir kez beta hcg testi yapilmisti ve iyi bir deger cikmisti. bu kez tup bebek oldugundan ve ilk degerim dusuk oldugundan takip icin 2 gunde bir tekrarlandi. dis gebelikte de ilk olarak beta hcgnin duzensiz artisi belirti kabul ediliyormus ilerleyen surecte karin cevresinde siddetli agri ve kanama da gerceklesiyormus.

Arkadaslar merhaba. Ben 8 ocakta 3.gun embriyosu transferi oldum transferin 10.gunu beta 127.60 , 12.gunu 202 ve 14.gunu ise 333.70 cikti. Sizde artis iyi mi ? Bilgisi olan arkadaslar yardimci olablr mi.?

Dis gebelik kan artisiyle da kendini belli etse de en kesin ultrasonla anlasiliyor diye biliyorum.Kese gorunurse dis gebelik degildir

18.gun degerim 370 cikti . doktorum haftaya cumartesi kese icin cagirdi insallah keseyi de goruruz her sey yolundadir. ben beta hcg degerlerim dusuk oldugu icin burada cok mesaj okudum insallah ben de olumlu bir ornek olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…