Sizce dış görünüş mü yoksa huy mu?

Parana Güvenme Bir kıvılcım Yeter. Güzelliğine Güvenme Bir Sivilce Yeter.... demişler. Önemli olan HUY'dur...

Canim huyu guzelse ve begendigin yerleri varsa takma bence. Ama yok icine sinmiyorsa begenilecek bir yanini bulamiyorsan gozune kotu gozukuyorsa zten isinamazsin. Onemli olan sana nasil gozuktugu.BEN hic gobekli sevmem mesela hic bir ciktigimda gobekli olmadi. Sevgilim cok iyidir beni hos tutar, sarisin, masmavi gozlu guzel yuzlu bir insan ama gobegi var kilosu orda toplanmis. Ben asik oldum ona inanki gobekli sevmezdim simdi gobegina kafami yaslayip uykuya daldimmi benden huzurlu insan oluyor. Derdimi tasami aliyor o gobek valla. Gozume nasil guzel gozukuyor yanaklari tombul tombul hafifte gidisi var hoslanmasada tombul benim sevgilim sisman degil ama ben cok seviyorum onu. Nolcak en kotu ihtimal zayiflativeririm. Herseyi gozume guzel geliyor... Balik eti gibi masallah ehehehehe:D Zayiflasa begenmeyebilirim vallahi boyle kalsin bana kalirsa da kendisi cok sorun edip zayiflamak istiyor. Diyecegim o ki kusurlar gozune guzel geliyorsa seviyorsun demektir sevincede o insani kusurunu takmiyorsun emin ol.

illada kıvanç tatlıtuğ gibi olucak diye birşey yok ama seni çekmiyorsada yani yapıcak birşeyin yok.çekim meselesi bu iş yoksa uğruna öldüğüm bittiğim tipler hiçde öle ahım şahım değildi kendi adıma hatta ben gölegede bırakıyordum ama gönül bu sevdi sevdiği için en mükemmel onu gördü .demek istedğim tiple pekde alakası yok çekimle alakası var eğer sen bu konuda şüphe ediyorsan yakışıklılık olayı değil seni çekmiyor demektir.

tipten neden utanır ki bir insan...biri onu seçmişse başkası ne diyebilir. Ayrıca siz çevrenizde gördüğünüz insanlar çirkin diye farklı davranıyor musunuz? siz diyorum da üstünüze alınmayın yazdığınıza karşılık yazınca hitabet böyle oldu.O da Allah'ın yarattığı. Çevrede yok mu ne kadar çirkin erkekler harika kızlarla birlikteler. Harun Tan çok mu yakışıklık ama Ebru Şallı... Sadece adamın parası var sanırım. Aynı tipi bir lokantaya garson olarak koyun kimse bahşiş bile vermez. Futbolcu diyorsunuz da piyasadaki futbolcular seçme gibi hepsi çirkin evlilikler nasıl??Volkan'ın eşi Zeynep nasıl? Sanırım para güzellik katıyor. Biraz derin bi konu

Bu görüş kişiden kişiye değişir arkadaşım, bence bu çocuk (teyzemin damadı) 10 numara adam.Ama eğer insanlar gösteriş meraklısıysa onun bunun elalemin lafına çok bakıyorsa utanır.Bana göre çirkin insan yoktur, Rabbim yarattıysa herşey ve herkes güzeldir.Ve vardır bir hikmeti.
İşte tam teyzemin kızının sözü oldu, teyzemin kızını daha önceden istemiş olan birisi tekrar biz geliyoruz diye telefon etmişler.Tabi söz olayından haberleri yok.Teyzemde kızım sözlendi diyince haliyle konu kapandı işte tam o gün damadı da ordaymış.Teyzem başlamış sen nerden geldin kızımın önünü kestin, gelmeseydin bu isteyenler olacaktı, ama görseniz teyzem hem ağlayıp hem oğlana bu şekilde kızıyormuş.Oğlanda teyzemi sakinleştirmeye çalışıyormuş anne merak etme ben xxx i çok mutlu edecem, nolur böyle yapma ddiye.Bunları teyzem kendi anlattı.Birde bu mevzular kader kısmet meselesi, ama hep derim sevdiğinle değil seni çok sevenle evleneceksin arkadaşım inş mutlu olursun....

ona karşı birseyler hissedi yormusun? bence kişinin dış görünüşünden çok huyu önemlidir. onunla mutlu olacağına inanıyorsan ve sana deger veriyorsa dış görünüşüne aldan ma derim.

huy canım huy!
aslolan kalıcı olan huy..huyu güzelse değişmeyeceğine inanıyorsan efendi temiz terbiyeli ise işte bu çok önemli....

Ne insanlar var harbiden. Hiç bir erkek ya da kadın yanında gezdirilmeyecek kadar çirkin değildir. Hayır anlamadım ki görünce herkes korkuyor ya da iğreniyor mu ki yanında gezdirmeye utanıyorlar.

Aşıksan dünyanın en tipsiz adamı olsun biliyorsun bunu ama nedense o tipsiz adam sana çok çekici geliyor bu da bir gerçek.

bence huyyyy gerii yalan yakisIkli olup el bakacana huyu güzel olsun sana baksinnn
her sey geciyor huy kaliyorrrr

bundan 4 yıl önce olsa önce dış görünüş derdim ama şimdi kesinlikle huy diyorum aslında huy da değil.sana nasıl davrandığı,el üstünde tutyorsa ve senin isteklerin herşeyin önündeyse,seni mutlu etmek için herşeyi yapabileceğine inanıyorsan bence dış göünüşü de sana çok güzel gelir bir süre sonra. bir de ortak zevkler olması,nişanlımla ilk tanıştığımda pek düşünmemiştim çıkmayı,ama sonradan öyle sevdim ki,hayatımı onunla geçirmeye karar verdim,(hala deli gibi aşığım)şükürler olsunki tanımışım diyorum.ve o kadar yakışıklı geliyorki bana,en başta düşünmesen de tanıdıkça,kafalar uyuştukça herşey değişiyor.
bence sana değer veriyosa arkadaşça biraz daha görüştükten sonra kararını verebilirsin.

Tabi dış görünüşte önemli ama ikisi arasında tercih yapmak gerekse huy derim.
Hem erkeğin fazla dikkat çekmemesi daha iyi bence:34:

Valla kimse yakışıklı erkeğe yok demez:1: Şaka bi yana sen eski erkek arkadaşın yakışıklı olduğu için bu çocuğu onunla kıyaslıyosun belki de..Ama dış görünüşü takıntı yapmışsın besbelli...Fakat gerçek duygular dış görünüşün ötesinde o kişinin yanındayken hissettiğin duygulardır...Yanında güven hissediyorsan, içten içe sevgi hissediyorsan, mutlu huzurluysan asıl gerçek hisler bunlardır bence...:16:

yaşın kaç bu önemli
çocuğun işi ailesi sana kıyasla
çok mantık gelebilir ama evlenince bunlar üzerine düşünür oluyorsun.
görgü terbiyesi daha önemli.
walla bizim tipler çoktan kaydı.
ne kızardım birde kayanlara.
aklı bir karış havada erkeklerden uzak dur.Birde yakışıklıysa.
devir kötü çok üzerler...

En önemlisi huy bana kalırsa. Ne yakışıklı sevgilisi olan arkadaşlarım vardı imrenirdim, sonunda olmadığına şükrettim.
Tip bir şekilde düzeltilebilir diye düşünüyorum ama huy zor...

Valla kimse yakışıklı erkeğe yok demez:1: Şaka bi yana sen eski erkek arkadaşın yakışıklı olduğu için bu çocuğu onunla kıyaslıyosun belki de..Ama dış görünüşü takıntı yapmışsın besbelli...Fakat gerçek duygular dış görünüşün ötesinde o kişinin yanındayken hissettiğin duygulardır...Yanında güven hissediyorsan, içten içe sevgi hissediyorsan, mutlu huzurluysan asıl gerçek hisler bunlardır bence...:16:

çok haklısın... benim bir erkek arkadaşım vardı. bir yere girsek bütün insanlar kadın -erkek döner bakardı. o kadar yakışıklıydı. ama bir türlü ısınamadım ben ona..
ondan sonra eşimle tanıştım. yakışıklı sayılmaz ama çok seviyorum canımı:))) onun yanında öyle huzurlu öyle mutluyum ki...

Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu:(

Birine aşıksan onun dış görünüşünü hiç önemsemezsin

Son düzenleme:
pek yakışıklı değil ama gözleri çok güzel masmavi o bana aşık ama bende sadece sevgi var aslında aşkta var gibi hep onu düşünüyorum ama işte bu konu aklıma gelince bir şeyler beynimi kemiriyor off

bence sizin ona karşı h.seisleriniz tam olarak sevgi değil.sevseydiniz yakışıklı olup olmadığı aklınıza gelmezdi.sanırım sadece iyi biri olduğu için,sizi sevdiği için vazgeçemiyorsunuz.insanlar hep güzelleri,yakışıklıları sevmez ki...ayrıca bu kavramlar görecelidir.kimine renkli göz itici gelir,kimine etkileyici vs. vs.

sonuç olarak ben sevdiğim adamla değil de beni seven adamla birlikte olmayı düşünürdüm.yakışıklılığına da pek takılmazdım.''eli ayağı düzgün olsun yeter'' derler ya o misal.:34:

Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu:(

dış görünüş olarak beğenmiyosan ve için ısınmıyosa yapacak bişey yok. onunla evlensen de mutlu olamazsın. yalnız oyalaman çok yanlış.

Back
X