Sizce doğru cevap nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi albunea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

albunea

Ziyaretçi
Büyük bir şirkete doldun bir maaşla bir eleman alınacakmış.Binlerce kişi başvurmuş.Kurul günlerce başvuran insanlarla mülakat yapmış.Mülakata gelen herkese tek bir soru soruyorlarmış.Ve cevabını dinliyorlarmış.fisfisfis
Soru şöyleymiş:"Çok yağmurlu bir günde 2 kişilik arabanızla gidiyorsunuz.Saat çok geç.Otobüs seferleri sona ermişBir otobüs durağının önünden geçerken bekleyen 3 kişi görüyorsunuz.Bunlardan biri hayatınızı kurtaran doktor,:1rolleyes:ikincisi hayalinizdeki kadın.laelaelaelaelaeüçüncüsü ise hastaneye gitmesi gereken yaşlı bir hasta.:çok üzgünümurakta duruyorsunuz.Ne yaparsınız:uhm: "
Mülakatta sadece bir kişi istenen cevabı verebilmiş.İşe alındığı açıklanmış.Herkes merakla toplanıp bu soruya nasıl cevap verdiğini öğrenmek istemiş.
Sizce mülakatı kazanan şanslı bu soruyu nasıl cevapladı?CADIARZUYanıtlarınızı bekliyorum.30 ağustosta şanslı adamın cevabını yazacağım.Bakalım kim doğru cevabı bulabilmişkaydirigubbakcemile5

doktora arabayı verirdim hasta kadını hastaneye yetiştirsin die,bende kızla kalırdım:jeyyar:

bu ne şimdi sende bizemi soruyorsun...mirmirmirmir

araba 2 kişilik valla kimseyi almazdım kendim giderdim zemuszemus

Arabayı doktora verirdim yaşlı hastayıda yanına bende hayalimdekiylen orda yağmurda ıslanırdım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…